Salut Eu joc Minecraft de ceva timp si de la un timp mi- se blocheaza Dar faza este ca FPS nu scade sub 120... Am bagat optifine si tot degeaba de obicei cand intru in Lupta (Joc pe MCSG) ...? (mai mult)
Salut as vrea sa stiu daca exista vreun joc despre soldati din Legiune Strina
stiti ceva ca sa elimine lagul infernal din swift shader? sau un alt program ca sa joc jocuri cu 2.0, 3.0 shader model?
Dati- mi niste jocuri faine de actiune, aventu si masini care sa mearga pe 1, 30 ghz, AMD dual core, 2 gb ram. Funda pentru cel care imi da cele faine jocuri care sa mearga la cerintele ...? (mai mult)
Salut am un program care face update la drivere, si a facut niste updateuri si acum nu imi mai merge mouse- ul, e un mouse Microsoft wirles mobile mouse 1000 s- a mai intamplat asa dar am intrat in mouse...? (mai mult)
am o problema eu joc lol si in timpul meciului sa zicem vreau sa pun muzica apas pe toate butoanele si nu ma lasa sa il bag in bara dc? am apasat si ctrl+ alt+ delete si degeaba nu il scoate ...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri multiplayer va rog! Nu mai pot juca mult Minecraft pentru ca am lag..Va rog jocuri multiplayer, in afara de mt2 lol wow..si altele Jocuri care nu necesita steam! PLS! FUNDA...? (mai mult)
Am jucat aseara Nightmares From The Deep - The Cursed Heart, dar a fost decat demoul, stie cineva daca- l pot gasi intreg si unde as putea sa- l gasesc? Am inteles ca are 3 parti Nightmares From The...? (mai mult)
Ma un laptop Acer Aspire 7715z vreau si eu cum sa fac ca jocurile mai vechi sa se vada full screen 16:9 nu 4:3, nu este din joc pentru ca jocurile vechi nu au optiunea asta.
Puteti sa imi dati un minecraft pentru placa video de 256 mb ram. Am 2 gb ram memorie, hard de 160 gb, procesor Intel pentium 3.00 ghz 4cpu si windows 7. Puteti sa imi dati si alte jocuri...? (mai mult)
Imi puteti spune ce jocuri mai exista ca si stardollul dar înafara de stardoll? Ofer funda!
Dati-mi un server d Minecraft 1.7.10 pe care jucati si voi.
Buna, TPU cum pot face din Gta san andreas in gta iv, am gta san andreas instalat adica un mod ca in gta v texturile, armele, masinilee, etc, Deoarece pc- u meu nu e compatibil cu gta iv asa ca piate exista...? (mai mult)
Hei TPU de ce cind intru in minecraft imi apare siglla pe ecrean dispare si cand sa imi apara ai cu play si versiunile dispare si nu intra in joc.
cum fac ca Stubbs the Zombie sa imi mearga stiu cam cerinte mai mari decat cere jocul dar cand intru ori imi apare ceva negru si se opreste ori imi da ceva care scrie procesorul etc funda...? (mai mult)
AJUTOR va rog! Am o familie pe sims 3 si nu stiu cum pot sa ma joc mai mult de 50 de zile pe ea. Va rog ajutorrrr
Hey, poti descarca Temple Run Oz fara bani?
Salutare,i-mi puteti spune care este ultimul assassin's creed aparut?
Mi-am instalat windows 7 si unele jocuri merg foarte greu ce pot sa fac?
Salut cam cati v- ati consuma acest sistem pc: Intel Pentium dual core g2030 3.0ghz Placa video sapphire amd radeon 6570 2gb 6GB RAM PLACA VIDEO: H61M- P20 (G3) (MS- 7788) SURSA 500W ...? (mai mult)
Salut? Am si eu 2 probleme cu svr meu de cs: 1) Nu pot sa scriu in chat? (scriu si imi nu arata nimic in chat) 2) Nu pot cumpara arme de pe F1 F2 Va rog ajutati-ma Funda+Vot
Am o problema. Mi-am descarcat Metin 2 Destiny si imi apare eroarea,, library python27.dll " imi spuneti va rog ce sa fac?
am gta 5, ps3 si as vrea sa joc online si acolo cand vreau sa joc imi zice ca trebuie sa fac un update, sau sa descarc ceva la acest joc, si as vrea sa stiu daca mi se sterg misiunile si cum ...? (mai mult)
In versiunea 9.5 World of Tanks in batalie se vede numai tinta si nu se mai vede si tancul! Eu vreau sa se vada si tancul cand joc! Exista vreo modalitate sa fac tinta sa se vada odata cu tancul?...? (mai mult)
Salut cam cati v- ati consuma acest sistem pc: Intel Pentium dual core g2030 3.0ghz Placa video sapphire amd radeon 6570 2gb 6GB RAM PLACA VIDEO: H61M- P20 (G3) (MS- 7788) Placa de baza:H61M- ...? (mai mult)
Cum vad ce slot de placa video am. Adica PCI-EXPRESS x16 3.0/2.0 cum vad.
Cine stie un hack pentru a bonusa iteme la metin2.ro? Va rog sa explicati si cum se instaleaza pe windows 7. ofer funda si vot. Va multumesc!
Baietii/fetele care se pricep la laptopuri, ce spuneti.se merita sa imi iau un Lenovo z50- 70? vreau un laptop care sa poata duce jocurile bine dar il vreau intre 3.000- 3.500 lei... daca stiti voi unul...? (mai mult)
Salut am un pc cu Intel i5 palca video GT430 8gb ram win10 32bit. Vreau sa ma apuc sa filmez iar cand intru in bandicam si incep filmare imi scad fps la 50 vreo 20sec dupa incepe sa scada pana la 30......si...? (mai mult)
Cine știe cum pot sa pun corect un skin de pe nova. Eu am salvat skinul si am salvat o imagine aceea de acolo când trebui sa ii pui un nume. Faza este ca am înlocuit slinul steve cu cel care ...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi daca sunt coduri de gems pe ourwold si unde se scriu ca nu stiu ajutati-ma va rog(funda)
Salutare TPU Poate sa imi dea si mie un link la un video sau sa imi explice cum ma conectez in galeria de la the sims 4? ca cand intru in joc si dau connect nu mi se conecteaza Dau FUNDA raspunsului...? (mai mult)
Salut, are cineva cont de PBE care s-a lasat sau nu mai are ce face cu el?
De ceva vreme joc metin2 Sony si nu ma pot decide intre ninja arc si ninja lame AJUTATI-MA! Pe Sv ma numesc xNeRaMiSx! Dau Funda!:D
Cine imi da si mie un cont se stardoll cu nivel marisor? De exemplu 10, 18 sau 20 poate chiar si mai mult! Va rog..Am mare nevoie!
vreau si eu un top 10 metine PVP-PVP cu modate si nu clasice daca se poate.Mersiii Dau funda
Va rog spuneti-mi si mie un metin2 pvp clasic nou 2015 cu beta
TPU..Am un telefon Alcatel One Touch cu versiunea de Android 2.3.6 si nu imi merge jocul subway surf..nu exista in google play si nici in browser nu e...ce sa fac sa il am si eu? Ofer...? (mai mult)
pe aqw aveam vreo 200 de Adventure Coins, i-am cheltuit si am ramas cu vreo 67, si acum m-am trezit ca am 667 Adventure Coins. Voua vi s-a intamplat? Ce credeti ca s-a petrecut?
Pot sa rulez PS3 pe un televizor care nu este smart tv?
Eu vreau sa desenez ceva in real, si pe un program sa-l conturez si colorez, dar nu peste imagine. Mi-ar placea sa stiu vreun program care face acest lucru posibil. Funda!
Cum cumpar si eu peruci de pe stardoll?
Pe FIFA 11 în "Virtual Pro", unde trebuie să faci meciuri pentru a mi se bifa, de exemplu:⬜"Driblează un adversar în meci".Eu numai nu găsesc.
Imi puteti spune daca o sa fie jocul de pe steam H1Z1 va fi vreodata free?
Unde gasesc driver audio(onboard MS 7879) ca nu mai gasesc. Inainte scriam pe google si gaseam imediat, acum nu mai gasesc.
Am si eu o problema. Cum fac ca pe serverul meu de MTA cand dau la create pentru a crea o masina, masinile cu mod sa fie intr- un folder numic masini reale sau geva de genu? Dau funda! Va rog...? (mai mult)
Am si eu o problema. Mi- am instalat jocul Mirror's Edge. Ma lasa sa intru in joc, sa ma joc cateva minute, apoi ma scoate si- mi da o eroare gen : "Mirror's Edge s- a oprit. Windows cauta...? (mai mult)
vreau si eu un server de metin2 clasic pvm, deci sa fie populat, nu 2 3 oameni pe mapa, si sa evoluiezi tu singur itm- urile, dt run, si sa nu fie 100 de mape noi si arme noi cum este mai nou,...? (mai mult)
As vrea sa imi laamuriti un lucru la Counter- Strike 1.6. Joc pe un server cu zombi si as vrea sa stiu cum e mai buna M4A1? Cu amortizor sau fara? Cum este reculul cu amortizor si fara? Care este concluzia...? (mai mult)
Ce melodii mai triste stiti...:)? Dau funda :)... P.S:scuzati in caz ca nu este bine aleasa categoria.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!