Buna ziua ce setarii sa-mi dau la gta 4 cu specs astea PLACA VIDEO NVIDIA GE FORCE GT 3500 procesor Intel core duo si 3 g ram
Salut lume! mi- am cumparat o placa video mai buna, pentru fifa 14, dar nu imi merge mai bine, si inainte cu placa cealalta imi mergea mai bine, oricum la celelalte jocuri se vede diferenta, dar ...? (mai mult)
Daca caut ceva pe google(pc) si apoi intru pe net telefon imi arata si acolo ce am cautat pe pc cum fac sa nu imi mai arate ce caut pe pc si pe telefon?
De ce atunci cand filmez cu fraps sau camtasia studio 8, cand vreau sa bag videoclipul filmat pe youtube nu se poate procesa (la bandicam se poate) DAU FUNDA!
imi dati si mie va rog niste moduri care sa mearga sigur la Euro Truck Simulator 2. FUNDA!
Sal,day sts sura in metin2 hammer pe 30kk in ro (phoenix).
Cumpar Grand Theft Auto III Original pentru PC.
Vreu si eu daca se poate un joc mmorpg gen AventureQuestWorld sau OurWorld.Sau orice joc bun din punctul vostru de vedere. Funda jocu care imi place cel mai mult!
Poate cineva sa-mi spuna care e mai buna Nvidia GT 630 2GB sau Nvidia 9800 GT 1 GB Si cat de mare e diferenta de performanta intre cea mai buna si cealalta?
LoL sau Dota 2? Metin2 sau WoW?
Salut,pe acest laptop: http://www.cel.ro/laptop-laptopuri/laptop-asus-g771jm_t7017d-i7_4710hq-1tb_7200rpm-8gb-gtx860m-4gb-fullhd-l/ ar merge assassin's creed unity?
nu stiu ce sa aleg dintre Far Cry 4 si Assassin's Creed Unity, Vreau raspunsul vostru! Funda!
Salut.am un ibm thinkcentre si as vrea sa ii cumpar o placa video pe pci express.care este diferenta intre ddr? se potriveste si ddr3? rog raspuns urgent. ofer fundita...
Salut cum pot sa joc cu trenul in train simulator 2009 nu stiu ca sa dau?
De unde pot descarca Real Life Graphic + Lights pentru Euro Truck Simulator 2? pentru versiunea 2.1.15.1? Dau funda
Dati-mi si mie niste Metine private hard, cu putini playeri.Dau funda
Am cumparat un volan serioux S2X dar, cand il montez si intru in ets2(am toate setarile pe volan in joc) nu imi merge eu cred ca trebuia sa primesc un CD special, va rog ajutati- ma, sau cei care stiu...? (mai mult)
Dati-mi si mie un sv de minecraft survival doar survival
Salut utilizatori TPU! As vrea si eu un cont sau mai multe de metin2fun mai vechi (3-4 luni+ )nu conteaza ce lv are sau daca nu merg sa fie numele si parola buna atat ma intereseaza! Dau Funda +Vot!
Aveam un pc care imi dadea bluescreen, nu stiu nici acum de la ce, putea fii placa video, procesoru sau rami.Asa ca mi- am luat alt pc si vreau sa imi pun placa video de la cel vechi si imi este...? (mai mult)
Am descarcat de ceva vreme NFS HOT PURSUIT, si ca sa il pot dezarhiva, imi cere o parola! Va roooog sa ma ajute cineva, DAU CEA MAI MARE FUNDA PENTRU AJUTOR, va rog!
Salutare, i- mi spuneti daca acest laptop: http://www.cel.ro/laptop- laptopuri/laptop- asus- g771jm_t7017d- i7_4710hq- 1tb_7200rpm- 8gb- gtx860m- 4gb- fullhd- l/ are destui fps pentru assassin's creed...? (mai mult)
Salutare, i-mi spuneti ce inseamna fps si ce importanta are la un joc
Vreau sa stiu daca exista un mod prin care,, San Andrreas" s-ar putea juca in doi (NU VREAU RASPUNSURI IN GEN,, SA-MP"")Multumesc anticipat! DAU FUNDA!
De unde pot descarca si eu steam?
Salutari. Stiti cumva cum pot sa rootez un Orange Nivo? Exista sansa de nereusita daca urmez intocmai pasii? Se vor pierde datele de pe el care le am acum?
Ceva jocuri pentru un calculator mai bun? (Am 4 G ram)
Salut am o problema : Cand incerc sa deschid unele jocuri gen Mortal Kombat Komplete Edition nu se deschid.Imi arata ca se incarca dar rapid si in final nu se deschide. Ce pot face?
Imi puteti da un server de samp dar in care sa primesc owner/admin/helper/vip si sa fie de truking
Stiti daca exista coduri la metin 2!
AM un calculator i7 si vreau sa stiu daca va merge GTA 5 PC pe ultra high.Cu acest sistem Celsius M470 Six Core 3400 mhz x6 Peocesor:Intel i7 Quad w 690 Memorie: 12 GB DDR3 Ram ECC Triple Channel...? (mai mult)
Salut, pe laptopul ista : http://www.cel.ro/laptop- laptopuri/laptop- asus- g771jm_t7017d- i7_4710hq- 1tb_7200rpm- 8gb- gtx860m- 4gb- fullhd- l/ ar merge aceste jocuri pe grafica haigh : battlefield...? (mai mult)
imi puteti spune niste jocuri asemanatoare cu mafia sau ferenheit? dar sa nufie mari sa fie cam tot de marimea lor....MULTUMESC! DAU FUNDA!
Dati-mi si mie niste jocuri cu grafica gen Tera/Aion/Lineage. Cu pvp si sa nu fie plictisitoare.
Hei TPU, cine vrea sa joace garry's mod 13 cu mine? daca aveti cont pe tsilelif scrietil invers si apoi stiti voi s- au sa imi dati gift pe steam cu garry's mod la numele:alii98 nu conteaza care este,...? (mai mult)
Unde pot vinde componente de laptop urgent ( HP compaq nc6220) sau macar sa fie cel mai bun site sa se vanda repede?
Ce componenta iti creste fps-ul la calculator? Multumesc anticipat!
Imi puteti da un link de minecraft dar nu team extreme, minecraft Romania launcher sau mineshafter.
Ce dumnezeu se intampla am o problema la majoritatea jocurilor imi da o eroare ( the application was unable to start correctly 0xc000007b) ce sa fac
Cine ma poate ajuta cu un nume pentru jocul SA:MP ..Chiar nu gasesc nici unul care sa se potriveasca cu terminatia : "_R[e]dox" Dau funda
Sall am ets2 v 1.15.1 si vreau si eu harta romaniei am descarcat cateva le-am bagat mod de le ets dar nu imi merge cine ma ajuta cu o harta va rog...
spuneti-mi jocuri asemanatoare cu gothic 1 dar cu aceleasi cerinte
Sall TPU, cine stie sv cs 1.6 cu zm superi tari funda
Vreau sa imi cumpar un joc si in martie o sa am cam 650 de ron si cu 250 de ron imi iau gta si imi ramane 400 de ron stie careva un xbox 360 la mana a 2 a care sa costa 400 de ron? Si ce inseamna...? (mai mult)
spuneti-mi mai multe metiuri 2! dau FUNDA!
Salut, deci mie nu imi merge Soccer Stars pe facebook deoarece se vede jocul mare si imi apare cele doua bari: Bara din dreapta si cea de jos. Daca imi puteti spune cum sa fac jocul sa se vada normal ...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca mi- ar merge Euro Truck Simulator 2 pe aceasta unitate desktop http://www.emag.ro/sistem- desktop- pc- hp- elitedesk- 705- g1- mt- cu- procesor- amd- quad- core- a8- 6500b- 3-...? (mai mult)
sunt destul de bun la jocuri, dar nu am gasit nici un joc in care pot castiba bani. Ma puteti asuta. FUNDA
Vreau cateva jocuri frumoase si interesante cu masini sau cu altcive pe care le pot descarca de la Magazin Play! Va rog spuneti-mi cateva jocuri dau funda!
Spuneți-mi și mie jocuri asemănătoare cu Flappy Bird pentru Windows phone 8.1. Dau fundă pentru cel mai frumos joc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!