Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 8 Ianuarie 2026 sunt:
Am terminat story- ul Mafia II.Cand dau la Game Statistics imi apare Game Progres 70%. Cand dau la Continue Story ma reda la ultima misiune, am facut- o din nou dar tot la fel.Ce trebuie sa...? (mai mult)
am luat un joc numit minecraft si l- am luat cand era pe vers 1.7.2 si mergea dar cand au aparut versiunile astea mai mari de 1.7.2 imi da o eroare : the crash happened outside the Java virtual...? (mai mult)
La fifa 14 am si eu o problema l- am instalat cum trebuie merge perfect dar am probleme cu grafica am dat grafica la maxim si rezolutia am setat- o in toate felurile si tot urat se vede jocul :( Dece? ...? (mai mult)
Salut, sunt un YouTuber su vreau sa fac un video cu Top 5 cele mai jucate jocuri video din Romania..Asa ca va rog sa puneti 5 cele mai jucate jocuri de catre voi, va rog puneti parerile voastre personale...? (mai mult)
Vreau sa fac reclama la o tabara si nu stiu de unde sa incep... unde pot posta? Unde am voie? Multumesc!
Ce jocuri gen minecraft stiti dau funda.
Buna! In curand o sa imi cumpar un nou calculator.Am doua solutii 1) Sa imi iau un procesor i5 4590 si o placa video r9 290 4gb 2) Sa imi iau un procesor i7 4770k si o placa video r9 280x 3gb Nu stiu...? (mai mult)
Sall cine imi poate spune si mie cum sa fac sa am lag sub 100 la cs 1.6 lant final? dau FUNDA va rog!
Ce servere de wow cataclysm romanesti stiti.Nu vreau freakz pentru ca l-am incercat. Cele mai multe si mai bune primesc funda
Vreau sa imi cumpar o placa video dar nu stiu ce sa aleg dintre EVGA GTX 750 si GIGABYTE AMD RADEON R7 260x? Msi :D
Daca cauta cineva vreun GM pe metin sa stiti ca am experienta de 2 ani. Am fost GM pe un metin care s- a inchis daca cautati un GM care stie cum functioneaza treaba bagati id asta de mes...? (mai mult)
pentru cei care stiu programul pcsx2 de ce imi merge toate jocurile in slow motion? am facut si configurarea buna am vazut pe net cand intru in joc merge super rapid 120 fps dar cand sa ma joc...? (mai mult)
Imi puteti da pareri despre acest build de Calculator desktop. http://pcpartpicker.com/user/raulfarkas/saved/Kd4BD3 Sper sa primsec raspunsuri cat mai rapid. Multumes si funda.
Sall ma poate ajuta si pe mine cineva joc mondialmt2 si nu stiu de ce in ultimele 2 3 zile nu imi mai merge imi scrie ca toate canalele sunt off dar am vorbit cu niste prieteni si mi- au spus ca le merge.Ma...? (mai mult)
Am un laptop Asus si nu pot sa intru in bios..Am apasat pe f2 pe f1 pe alt si f2 pe del pe esc dar nu pot sa intru in bios, cum fac sa intru in bios ca disper.Am windows 8. Funda
Vreau si eu un drive simulator online, care se poate juca gratis si de preferat in oras. DAU FUNDA!
Dau unde pot cumpara Farming simulator 2011 sau 2013 multiplayer?
M-am apucat de youtube si cand vreau sa filmez cu prieteni cu banicam cu noul bandicam nu se aud prieteni in clip doar foarte foarte incet pls ajutati-ma
La MicroVolts cand vreau sa intru in el imi scrie chestia asta "Game cannot run properly due to insuffcient system resources.Please,restart the system ". Ajutati-ma va rog.
am o intrebare, de fiecare data cand incerc sa downloadez un hack imi apare porcaria asta:Cine a inventat noul iPhone 5? Castiga noul iPad 5! Cum inteligent esti? Găsiți IQ- ul dvs!...? (mai mult)
Salut All! Am o mica problema. Atunci cand ma joc si iau mana de pe tastatura el tot merge. Ex.:Apas pe w sa merg inainte si cand iau mana merge singur 4- 5 sec. Daca stiti raspunsul nu ezitati! Dau...? (mai mult)
care ma ajuta sa ma conectez la un server de SA-MP ca nu stiu ce coduri sa bag sa pot intra in server
Salutare TPU mi- am instalat Minecraft pe Windows 7 Ultimate si imi tot arata asta Bad video card drivers! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Minecraft was unable...? (mai mult)
Cine stie de unde pot descarca Nfs Most Wanted din 2005 de preferat Rar.
Buna TPU caut hack pentru club penguin dar fara oferte cine imi da ia FUNDITA! va pup sper sa-mi raspundeti la intrebare funita la cel care mere hackul sall prietenei!
Hei,buna vreau sa stiu cum se pune o mapa pe un server de minecraft pe cale l-am creeat. Prefer link-uri cu videoc-lipuri.
Am si eu o mica problema in legatura cu jocul "Batman Arkham Origins". Intru in joc, dar limba care imi apare este spaniola, nu engleza. Tin sa precizez ca in fisierul "steam_api" scrie ca limba folosita...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont stardoll?
Am cumparat azi un volan Logitech GT Driving Force si nu merge schimbatorul de viteze pe PS2, iar pe laptop nu merge deloc. Ce sa fac?
Am uitat ce email mi-am pus pe imvu, si acuma imi este furat. Ce fac?
Ce jocuri pentru calculator, de construit orase, in genul celor de pe facebook stiti (SuperCity, CityVille) in afara de SimCity? Multumesc.
Salut, Un prieten detine un DELL Latitude D510 si m- a rugat sa arunc o privire peste el pentru ca functioneaza destul de greu. I- am reinstalat windows- ul(xp sp3), am defragmentat ambele partitii...? (mai mult)
Salut am nevoie de o placa de baza ptr un Acer 5742zg cine are una de vanzare sau stie unde pot gasi un astept raspunsurule voastre Ms
Salut.Vreau si eu niste nume de samp dar sa fie jmechere si frumoase gen: sNNecKyy. asa sa fie mai frumoase si multe ca sa am de unde alege va multumesc.
Salut am o problema cu minecraft... cand intru in el nu imi apare nimic... apas pe el si nu intra dar imi mersese cu o zi in urma va rog raspunsuri care ma ajuta
Un switchboot pentru Metin2 Earth stie careva? Care sa mearga sigur.
Hey. ma puteti ajuta si pe mine cu niste jocuri gen robocraft sau samp... sa nu fie horror mersi dau funda
Am si eu o problema cu pc.Astazi de dimineata am inceput sa ma joc si dupa aproximativ 3 ore a inceput sa vibreze pc(Am laptop.Si nu nu e de la sunet ca vibreaza si cand se deschide...)Acum...? (mai mult)
daca puteti sa imi spuneti si mie numele jocului acela cu un rege care creeaza niste creaturi uni normai alti din apa si foc.Regele merge cu creaturile prin sate iar creaturile ataca sateni...? (mai mult)
imi poate spune cineva ce bonusuri pe mt2 sunt bune pentru shaman (toate accesorile si armura) PS: pentru arma nu imi trebuie :3 Dau funda.!
Salutari, am descarcat un server gata facut de metin2, si am nelamuriri in legatura cu functionarea lu, nu stiu unde sa dezarhivez ce am luat si nu stiu unde ar trebui sa le pun. Daca ar putea cineva...? (mai mult)
Salutare.(Scz categoria) Am un server de metin2 pe hamachi. Vreau sa il mai editez. Cand intru in Filezilla si bag Hostname: id- u de la hamachi cu.100 la final, bag si id si pass imi da eroare. Aveti...? (mai mult)
Cine joaca dragon city pe facebook? Imi puteti spune si mie va rog frumos cum fac urmatorii dragoni? : Soccer, Gummy? Am incercat ogroaza de posibilitati si nu au iesit. Da funta, :o3. Multumesc...? (mai mult)
Care este parola de la fisierul fifa world cup 2010. Funda
Era un joc in care erai o naveta si aparai o planeta de meteoriti si alte chesti si cand treceai de nivel venea alt planeta(planeta era in mijloc) si iti puteai upgrada naveta etc.eu am jucat de cat demoul...? (mai mult)
Salu TPU! Daca cineva de aici a jucat hammer metin2 si avea moduri de sura sau ninja si nu mai are ce sa faca cu ele numele meu este Cr3sH! Va rog, daca nu mai aveti ce face cu ele datimi- le mie. Daca...? (mai mult)
Jocuri gen The First Templar?
Salut, As dori sa stiu daca o sa imi mearga GTA 4 si GTA 5 pe PC'ul meu : Procesor Intel core i7 4500u 1. 80ghz, 8GB Ram, 64 bit, Nvidia gt 840 2 gb! Multumesc!
Care ma ajuta si pe mine sa fac populara pagina asta https://www.facebook.com/pages/TooP-Game/561293830653719?ref=hl
Salut. Mi-am facut Crysis 3 si la doua misiune ma scoate din joc cine ma ajuta ii
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!