Am gasit multe jocuri cu Papas Louie care au hack dar n-am gasit hotdogeria hack cu bani nelimitati.Imi poate da cineva un link? Dau funda
Am cont pe Club Penguin si vreau sa ii schimb numele pinguinului stie cineva daca se poate si cum se poate?
As vrea sa incerc sa joc Mimecraft, dar nu stiu de unde il por descarca, imi puteti da un link pentru al descarca?
Hei TPU, ma plictisesc si nu stiu ce sa ma joc pe calculator, imi spuneti si mie 5-10 jocuri tari? Funda
am si eu o intrebare.Am cont steam si am bagat ban de la un aparat "Qiwi" si mi- a dat in valuta py6 (ceva rusesc cred) dar acum bag de pe card si tot in py6 imi arata....cum fac sa schimb sa-...? (mai mult)
Buna TPU cine se mai joaca global operations:X? va rog lasa-ti un skype id si va dau add sau dati voi add tonytheq
Stie cineva un joc de construit un oras dar cu de toate si cu armata, spitale toate astea si sa fie orase, sate in apropiere sa pot pune de ex armata sa atace sau sa apare orasu... si sa fie...? (mai mult)
Pot juca cumva yogbox multyplayer pe un server sau ceva? Pe net nu gasesc server.
Ma puteti ajuta cu un link de descarcat Minecraft? Eu am cautat, dar nu am gasit.
Cum fac fân in minecraft?
Cum pot să îmi pun un nume normal la Minecraft? Mie îmi da adresa de Yahoo toată.
Imi Da si mie un card modat ps2 fat cu 15 Lei
Hey! De ce cand vreau sa instalez Minecraft imi apare ca, , The registry refers to a nonexistent Java Runtime Environment installation or the runtime is corrupted. The system cannot find the path specified....? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care joaca IMVU. Cum schimb imaginea de la room-ul meu? Vreau sa pun o poza din anime si nu stiu cum sa o schimb. Help va rog! Fundoi.
Cine imi da si mie un cont de Club Penguin cu Member îi dau fundă!
Vreu niste jocuri gen Howrse inafare de cainevirtual, dar cu alte animale si sa fie online...nu de descarcat
Pot primi un virus printrun cont de imvu? Adica dacal acesez sa primesc virusi?
Ce jocuri pentru telefon stiti?:O (Android 2.7.1)
Buna TPU am o problema am instalat stwfu2 si merge perfect pana la trece introducere si se incarca jocul de acolo imi da erorare has stopped working ce sa fac ca sa mearga ps:dau funda pentru o...? (mai mult)
Buna eu sunt cam nou la acest joc metin2 si joc metin2 ro scorpius.Vazzand maiiii multi razboinici cu corp m- am facut si eu corp. Asa am facut lv 32 dar dupa am realizat ca mental e mult mai bun pvp si...? (mai mult)
Salut.Vreau sa- mi pun windows 7 pe 64 de biti pe o unitate cu 4 gb ran, placa video de 512 si procesorul acesta.Intel Core 2 Duo E8400.Stiu ca cel mai important este procesorul, si nu stiu daca suporta...? (mai mult)
Buna TPU. Cine imi poate sugera un server de WoW 4.3.4 ( preferabil 4.3.4., dar e ok si de MoP ) As dori ca serverul sa fie numai PvP, FULL PVP, ONLY PVP... Ma rog, intelegeti voi. Sa iti cumperi iteme...? (mai mult)
aseara mi- am instalat metin2united l- am instalat si i- am dat play(apoi a trebuit sa astept 3 secunde) si a mers..Acum nu stiu de unde sal deschid si am intrat in fisiere si am dat local disk...? (mai mult)
Am Sims 3 si as vrea mai multe moduri la el adica de Ex: Modul cu mai multe orase ca am doar Sunsen Vally, Sau sa locuiesc la bloc..., "Modul Pets" Daca mi- ati putea da linkuri. Dau Funda...? (mai mult)
Cu ce program as putea filma minecraft pe tableta. Descarcare playstore.
Pentru cei care doresc sa joace un joc MMORPG online pe browser sa introduca mai jos email si eu va trimit invitatie e super nu aveti cum sa nu il jucati :D! Ce ziceti doriti sa incercati?
Salut Mi- am luat Football Manager 2012 si cand vreau sa intre in joc imi apare o eroare Football Manager 2012 is already running mai l- am avut pe pc mergea acum dupa ce am schimbat window- ul iar acum...? (mai mult)
ce unitate pc imi recomandatin. Sau laptop care poate rula league of legends pana in 1200ron
Dati- mi si mie un Counter Strike Steam full care sa mearga toate codurile (toate) si sa fie ONLINE sau cu BOTI (ce mai intrebare pun si eu normal ca e online WTF) Infine... :) cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
Cum se numeste jocu ala in care e un baiat si face dezordine la el in camera si trebuie sa faci repede curat pana nu urca parintii lui sus, iar la final, orice ar fi, pierzi
Stiti vreun metin pvp easy in care sa te dea lvl maxim de la inceput si sa fie itemele de upgrade la magazin?
(Jucatorii de Skyrim sau Fallout New Vegas ) Salutare TPU! Am o problema la jocurile precizate mai sus : Daca stau fata in fata cu o persoana (In timpul convorbirii) atunci nu aud ce spune doar daca ma...? (mai mult)
Heii,TPU! De cateva zile ma joc Lady Popular. As vrea sa vad cum aflu cate voturi am sau daca am. Si ce inseamna cand cineva comenteaza la profilul tau pe LP:'Maxim la tot'? :) Dau funda!
Am si eu o intrebare despre "Minecraft skyblock" pentru a juca imi trebuie Minecraft-ul cumparat?
Dau cont de league of legends de lv 19 cu 14 campioni pe un mystery gift id de skype ionut.int
Salu! Vreau sa ma apuc de video blogger si vreau sa fac o rubrica despre analfabetii depe net. Am nevoie de print- uri/poze cu ei, adica poze cu cei care scriu cu "k", mananca multe litere, pe care ...? (mai mult)
vreau sa cumpar un joc de pe kinguin, cu steam key. Dau checkout si imi cere adresa (e ok pentru ca as e si pe steam). Apoi aleg Visa. ma redirectioneaza la alta pagina si zice Place order. Dar...? (mai mult)
Vand cont nfs world Lvl 50 cu doua masini si bani, daca esti interesat uite skypeul meu : dreigo13?
Caut metin2 ( gen shadow, iceblue etc) adica sa primesti level instant ori npc si iteme toate in shop! fara modati! !
Salut tuturor, imi puteti zice un Metin2 gen ca si Metin2 European... sa ati deie lvl max din prima + tot ce vrei la shop... sa pice bonusurile mai greu si sa nu fie MODATI SI ITEME SITE si cel mai important...? (mai mult)
Hey guys, fac parte dintr- o comunitate Metin2, si după mulți ani care n- am mai jucat, am zis să văd cum e după FUZIUNE. Problema este asta, nu știu parola la contul de metin ( dar știu mail...? (mai mult)
Salut tuturor, de curand am achizitionat un cont premium de minecraft si ma intreb daca are ceva daca ma conectez cu el de pe mai multe pc-uri? Dau funda
Am o intrebarea noua pentru voi. E vorba despre jocul League of Legends. Am un Windows XP Professional. Astazi l- am facut si nu merge. Ideea este ca dupa ce deschid Play League of Legends, imi apare ...? (mai mult)
Ce jocuri pentru telefon imi recomandati? :03 Dau funda
Sall TPU Daca cumpar un paysafe de 50 de lei imi pot cumpara cs:go de pe stim? Repede plss Funda.
Am si eu o intrebare imi merge GTA V pe: Procesor: AMD athlom(tm) II x2 240 processor, mmx, 3dnow 2cpu 2.8 ghz Ram: 2gb Placa video: Nvidia GeForce 9600Gt 512 Windows: XP Ofer Funda
Ma joc minecraft si as vrea sa fiu si eu admin pe un server de multiplayer,daca imi poti da si mie admin,iti dau eu numele, Ms mult. Funda!
Hey TPU! Cine joaca village life? Imi puteți spune cum sa adaug prieteni? Am încercat in toate modurile si nu a mers
stiti vreun joc gen Clumsy Ninja, My talking tom, Temple Run..etc Adica sa ai grija de un "animal/om/monstru...", sa cresti level sa ai bani sa cumperi, intelegeti voi. Daca nu stiti, macar...? (mai mult)
TPU cine imi da si mie un site sa instalez pe mozila firefox sa am l-am candy crush saga vieti nelimitate si mutari, funda si vott.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!