TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 2466
  • 2467
  • 2468
  • 2469
  • 2470
Cristian2003
în 25 Iulie 2014 | Cristian2003 întreabă:

Am gasit multe jocuri cu Papas Louie care au hack dar n-am gasit hotdogeria hack cu bani nelimitati.Imi poate da cineva un link? Dau funda

2
Răspunde Raportează
antoniaantoantonia
în 25 Iulie 2014 | antoniaantoantonia întreabă:

Am cont pe Club Penguin si vreau sa ii schimb numele pinguinului stie cineva daca se poate si cum se poate?

0
Răspunde primul Raportează
lucian69
în 25 Iulie 2014 | lucian69 întreabă:

As vrea sa incerc sa joc Mimecraft, dar nu stiu de unde il por descarca, imi puteti da un link pentru al descarca?

2
Răspunde Raportează
dydy2003
în 25 Iulie 2014 | dydy2003 întreabă:

Hei TPU, ma plictisesc si nu stiu ce sa ma joc pe calculator, imi spuneti si mie 5-10 jocuri tari? Funda

4
Răspunde Raportează
SupDude
în 25 Iulie 2014 | SupDude întreabă:

am si eu o intrebare.Am cont steam si am bagat ban de la un aparat "Qiwi" si mi- a dat in valuta py6 (ceva rusesc cred) dar acum bag de pe card si tot in py6 imi arata....cum fac sa schimb sa-...? (mai mult)

0
tonynegrui
în 25 Iulie 2014 | tonynegrui întreabă:

Buna TPU cine se mai joaca global operations:X? va rog lasa-ti un skype id si va dau add sau dati voi add tonytheq

0
Th3Dr0g
în 25 Iulie 2014 | Th3Dr0g întreabă:

Stie cineva un joc de construit un oras dar cu de toate si cu armata, spitale toate astea si sa fie orase, sate in apropiere sa pot pune de ex armata sa atace sau sa apare orasu... si sa fie...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 25 Iulie 2014 |

Pot juca cumva yogbox multyplayer pe un server sau ceva? Pe net nu gasesc server.

0
lucian69

Ma puteti ajuta cu un link de descarcat Minecraft? Eu am cautat, dar nu am gasit.

3
Răspunde Raportează
MartaM
în 25 Iulie 2014 | MartaM întreabă:

Cum fac fân in minecraft?

2
Răspunde Raportează
Mariuss32
în 25 Iulie 2014 | Mariuss32 întreabă:

Cum pot să îmi pun un nume normal la Minecraft? Mie îmi da adresa de Yahoo toată.

1
Răspunde Raportează
Suceava_Ionu?_1996
în 25 Iulie 2014 | Suceava_Ionu?_1996 întreabă:

Imi Da si mie un card modat ps2 fat cu 15 Lei

1
Răspunde Raportează
anonima2405
în 25 Iulie 2014 | anonima2405 întreabă:

Hey! De ce cand vreau sa instalez Minecraft imi apare ca, , The registry refers to a nonexistent Java Runtime Environment installation or the runtime is corrupted. The system cannot find the path specified....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
guraewa
în 25 Iulie 2014 | guraewa întreabă:

Am si eu o intrebare pentru cei care joaca IMVU. Cum schimb imaginea de la room-ul meu? Vreau sa pun o poza din anime si nu stiu cum sa o schimb. Help va rog! Fundoi.

0
alexandrubogdan2002
în 25 Iulie 2014 | alexandrubogdan2002 întreabă:

Cine imi da si mie un cont de Club Penguin cu Member îi dau fundă!

2
Răspunde Raportează
Mirciapricop
în 25 Iulie 2014 | Mirciapricop întreabă:

Vreu niste jocuri gen Howrse inafare de cainevirtual, dar cu alte animale si sa fie online...nu de descarcat

1
Răspunde Raportează
alin1450
în 25 Iulie 2014 | alin1450 întreabă:

Pot primi un virus printrun cont de imvu? Adica dacal acesez sa primesc virusi?

1
Răspunde Raportează
StauMereuLaPC
în 25 Iulie 2014 | StauMereuLaPC întreabă:

Ce jocuri pentru telefon stiti?:O (Android 2.7.1)

1
Răspunde Raportează
vladionut94
în 25 Iulie 2014 | vladionut94 întreabă:

Buna TPU am o problema am instalat stwfu2 si merge perfect pana la trece introducere si se incarca jocul de acolo imi da erorare has stopped working ce sa fac ca sa mearga ps:dau funda pentru o...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
stefanut83
în 25 Iulie 2014 | stefanut83 întreabă:

Buna eu sunt cam nou la acest joc metin2 si joc metin2 ro scorpius.Vazzand maiiii multi razboinici cu corp m- am facut si eu corp. Asa am facut lv 32 dar dupa am realizat ca mental e mult mai bun pvp si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
EdwardEddy
în 25 Iulie 2014 | EdwardEddy întreabă:

Salut.Vreau sa- mi pun windows 7 pe 64 de biti pe o unitate cu 4 gb ran, placa video de 512 si procesorul acesta.Intel Core 2 Duo E8400.Stiu ca cel mai important este procesorul, si nu stiu daca suporta...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
iLovePizza51
în 25 Iulie 2014 | iLovePizza51 întreabă:

Buna TPU. Cine imi poate sugera un server de WoW 4.3.4 ( preferabil 4.3.4., dar e ok si de MoP ) As dori ca serverul sa fie numai PvP, FULL PVP, ONLY PVP... Ma rog, intelegeti voi. Sa iti cumperi iteme...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Comi2001
în 25 Iulie 2014 | Comi2001 întreabă:

aseara mi- am instalat metin2united l- am instalat si i- am dat play(apoi a trebuit sa astept 3 secunde) si a mers..Acum nu stiu de unde sal deschid si am intrat in fisiere si am dat local disk...? (mai mult)

0
iTo
în 25 Iulie 2014 | iTo întreabă:

Am Sims 3 si as vrea mai multe moduri la el adica de Ex: Modul cu mai multe orase ca am doar Sunsen Vally, Sau sa locuiesc la bloc..., "Modul Pets" Daca mi- ati putea da linkuri. Dau Funda...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mcroxx19
în 25 Iulie 2014 | mcroxx19 întreabă:

Cu ce program as putea filma minecraft pe tableta. Descarcare playstore.

1
Răspunde Raportează
stelistul95
în 25 Iulie 2014 | stelistul95 întreabă:

Pentru cei care doresc sa joace un joc MMORPG online pe browser sa introduca mai jos email si eu va trimit invitatie e super nu aveti cum sa nu il jucati :D! Ce ziceti doriti sa incercati?

1
Răspunde Raportează
Myhaytza1998
în 25 Iulie 2014 | Myhaytza1998 întreabă:

Salut Mi- am luat Football Manager 2012 si cand vreau sa intre in joc imi apare o eroare Football Manager 2012 is already running mai l- am avut pe pc mergea acum dupa ce am schimbat window- ul iar acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BlizZz
în 25 Iulie 2014 | BlizZz întreabă:

ce unitate pc imi recomandatin. Sau laptop care poate rula league of legends pana in 1200ron

4
Răspunde Raportează
Alecsandriii
în 25 Iulie 2014 | Alecsandriii întreabă:

Dati- mi si mie un Counter Strike Steam full care sa mearga toate codurile (toate) si sa fie ONLINE sau cu BOTI (ce mai intrebare pun si eu normal ca e online WTF) Infine... :) cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cristimx
în 25 Iulie 2014 | cristimx întreabă:

Cum se numeste jocu ala in care e un baiat si face dezordine la el in camera si trebuie sa faci repede curat pana nu urca parintii lui sus, iar la final, orice ar fi, pierzi

0
LariSpargeBecul
în 25 Iulie 2014 | LariSpargeBecul întreabă:

Stiti vreun metin pvp easy in care sa te dea lvl maxim de la inceput si sa fie itemele de upgrade la magazin?

0
Fastmanx21
în 25 Iulie 2014 | Fastmanx21 întreabă:

(Jucatorii de Skyrim sau Fallout New Vegas ) Salutare TPU! Am o problema la jocurile precizate mai sus : Daca stau fata in fata cu o persoana (In timpul convorbirii) atunci nu aud ce spune doar daca ma...? (mai mult)

0
Senorita2000
în 25 Iulie 2014 | Senorita2000 întreabă:

Heii,TPU! De cateva zile ma joc Lady Popular. As vrea sa vad cum aflu cate voturi am sau daca am. Si ce inseamna cand cineva comenteaza la profilul tau pe LP:'Maxim la tot'? :) Dau funda!

0
lucian69

Am si eu o intrebare despre "Minecraft skyblock" pentru a juca imi trebuie Minecraft-ul cumparat?

6
Răspunde Raportează
George_8501
în 25 Iulie 2014 | George_8501 întreabă:

Dau cont de league of legends de lv 19 cu 14 campioni pe un mystery gift id de skype ionut.int

1
Răspunde Raportează
Georgemy2
în 25 Iulie 2014 | Georgemy2 întreabă:

Salu! Vreau sa ma apuc de video blogger si vreau sa fac o rubrica despre analfabetii depe net. Am nevoie de print- uri/poze cu ei, adica poze cu cei care scriu cu "k", mananca multe litere, pe care ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
XD_Jmen_1989
în 25 Iulie 2014 | XD_Jmen_1989 întreabă:

vreau sa cumpar un joc de pe kinguin, cu steam key. Dau checkout si imi cere adresa (e ok pentru ca as e si pe steam). Apoi aleg Visa. ma redirectioneaza la alta pagina si zice Place order. Dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RobyNANE
în 25 Iulie 2014 | RobyNANE întreabă:

Vand cont nfs world Lvl 50 cu doua masini si bani, daca esti interesat uite skypeul meu : dreigo13?

0
Richard_Csete_1995
în 25 Iulie 2014 | Richard_Csete_1995 întreabă:

Caut metin2 ( gen shadow, iceblue etc) adica sa primesti level instant ori npc si iteme toate in shop! fara modati! !

0
XD_BoBo_1997
în 25 Iulie 2014 | XD_BoBo_1997 întreabă:

Salut tuturor, imi puteti zice un Metin2 gen ca si Metin2 European... sa ati deie lvl max din prima + tot ce vrei la shop... sa pice bonusurile mai greu si sa nu fie MODATI SI ITEME SITE si cel mai important...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
REALQuizZzHERE
în 25 Iulie 2014 | REALQuizZzHERE întreabă:

Hey guys, fac parte dintr- o comunitate Metin2, si după mulți ani care n- am mai jucat, am zis să văd cum e după FUZIUNE. Problema este asta, nu știu parola la contul de metin ( dar știu mail...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deaconescudany
în 25 Iulie 2014 | Deaconescudany întreabă:

Salut tuturor, de curand am achizitionat un cont premium de minecraft si ma intreb daca are ceva daca ma conectez cu el de pe mai multe pc-uri? Dau funda

1
Răspunde Raportează
TonySchwann
în 25 Iulie 2014 | TonySchwann întreabă:

Am o intrebarea noua pentru voi. E vorba despre jocul League of Legends. Am un Windows XP Professional. Astazi l- am facut si nu merge. Ideea este ca dupa ce deschid Play League of Legends, imi apare ...? (mai mult)

0
Sweetcookym
în 25 Iulie 2014 | Sweetcookym întreabă:

Ce jocuri pentru telefon imi recomandati? :03 Dau funda

1
Răspunde Raportează
Borlovan_Alexandru_1994
în 25 Iulie 2014 | Borlovan_Alexandru_1994 întreabă:

Sall TPU Daca cumpar un paysafe de 50 de lei imi pot cumpara cs:go de pe stim? Repede plss Funda.

0
FlorinPx
în 25 Iulie 2014 | FlorinPx întreabă:

Am si eu o intrebare imi merge GTA V pe: Procesor: AMD athlom(tm) II x2 240 processor, mmx, 3dnow 2cpu 2.8 ghz Ram: 2gb Placa video: Nvidia GeForce 9600Gt 512 Windows: XP Ofer Funda

5
Răspunde Raportează
Luci929
în 25 Iulie 2014 | Luci929 întreabă:

Ma joc minecraft si as vrea sa fiu si eu admin pe un server de multiplayer,daca imi poti da si mie admin,iti dau eu numele, Ms mult. Funda!

0
Toader_Miruna_1982
în 25 Iulie 2014 | Toader_Miruna_1982 întreabă:

Hey TPU! Cine joaca village life? Imi puteți spune cum sa adaug prieteni? Am încercat in toate modurile si nu a mers

0
P3TR3
în 25 Iulie 2014 | P3TR3 întreabă:

stiti vreun joc gen Clumsy Ninja, My talking tom, Temple Run..etc Adica sa ai grija de un "animal/om/monstru...", sa cresti level sa ai bani sa cumperi, intelegeti voi. Daca nu stiti, macar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
naty2000
în 25 Iulie 2014 | naty2000 întreabă:

TPU cine imi da si mie un site sa instalez pe mozila firefox sa am l-am candy crush saga vieti nelimitate si mutari, funda si vott.

4
Răspunde Raportează
  • 2466
  • 2467
  • 2468
  • 2469
  • 2470
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 31 Decembrie

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 21 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă pe 31 Decembrie

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.648
  • Întrebări: 3.954.681
  • Răspunsuri: 17.665.398
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?

Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Na’vi, Toruk si Omaticaya!

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.886 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.116 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.403 Conversaţii