La Temple Run 2 cum fac misiunea aia: "The Spartan 1 million without powerups"
Caut un Metin, pvm easy, level maxim 250. Cine ma ajuta primeste FUNDA
Salut, cand dau play in steam la cs:go imi spune "this game requires steam" dar eu l- am aprins cu steam....de ce? si cum pot rezolva asta? Si la loadout(tot pe steam)apas play si imi zice "launching...? (mai mult)
Care imi ma ajuta sa raspund la intrebarile astea? Atunci cand vrei sa lovesti pe cineva, care este cea mai roleplay actiune? /me ridica mana dreapta, strange pumnul, il trage in spate si incearca...? (mai mult)
Pe un sistem procesor: AMD SEMPRON 3400+ 2. 00GHZ, 1 gb ram si o placa video AMD RADEON 3400 SERIES imi merge jocul Ghost Recon? Stiu ca sistemul este slab, dar mai dureaza ceva pana imi cumpar placa...? (mai mult)
Spuneti-mi niste jocuri in care trebuie sa iti construiesti baza/fortareata/oras si sa te lupti cu altii. Ceva de genu Triburile.
Salut TPU,am vărsat pe laptop suc coca cola iar acum nu se mai aprinde', ce ar trebui sa fac va rog din toata inima spuneti ce sa fac dau funda help.
cine are sa imi dea si mie niste moduri?
Salut,cine este foarte, foarte priceput la counter-strike sa imi dea add! Va rog! idu meu! vlad_barcelona@yahoo.com!! Multumesc!
Cine imi spune ceva jocuri pentru Nokia Lumia 610? ( FREE ) Funda!
Salut TPU Am o intrebare.Cand joc fifa 07 la Manager Mode fac un meci si dupa ce se termina imi da don't send! Am nevoie de ajutor rapid va roog mult! FUNDA!
Spuneti-mi si mie cateva jocuri ( in special horror). Cerinte : 1.80 GHz, 960 MB ram, T-Systems PC Int. GmbH AMD Athlon(tm) 64 procesor 2800+ Sterg
De 2 zile ma chinui sa repar Bioshock 2. Cei care l- ati jucat probabil ca stiti de problema cu crash- urile frecvente. Din ce am vazut pe internet la majoritatea dadea crash dupa ce luau rivet ...? (mai mult)
Mi-am pus Left4Dead2 iar dupa ce joc 5 min imi apare "l4d2.exe is not responding" si mi se inchide. Ce sa fac?
Cine stie cum pot cheat jocul Backgammon Live pe facebook?
Salut am o problema cu fifa 13 sacadeaza foarte urat am un HP procesor Intel(r) dual core CPU T3400 @2, 16GHz (2CPUs),\2,2GHz placa video de 1300 3gb de ram pls ajutati-ma
De unde pot downloada sunetele windows in format mp3? :D
Mi-am descarcat hack-ul badboy pentru cs si chiar daca apas tasta end nu imi merge.Conteaza cand apas end?
Am GTA SA şi am pus şi samp. Intru pe un server, dar când se deschide se deschide în GTA SA. Nu ca GTA MULTIPLAYER
Exista o misiune in Gta San Andreas in care trebuie sa te intreci cu cineva la un concurs cu masini de alea care se ridica... (daca stiti despre ce vorbesc ) imi poate da si mie cineva tastele pe care...? (mai mult)
am GTA sa si am bagat oduri in el dar nu stiu unde le gasesc, am bagat cateva masini.
De unde pot descarca photoscape Da Fara virusi :D FUNDA
M- am reapucat recent de metin2.ro si am o intrebare: pot plati euro/lei si sa primesc in schimb bani in metin(kapa- kapa)? Am vazut la un baiat lucrul acesta dar nu stiu cum a intrat sa faca tranzactia....? (mai mult)
Am si eu o intrebare legata de XBOX.Am vazut ca dupa ce fac unele chestii in jocuri imi da niste "G".Ce sunt punctele astea? ce pot lua cu ele?
Sall Credeti ca acest laptop este bun pentru jocuri? http://m.emag.ro/laptop- acer- aspire- e1- 530g- 21174g1tmnii- cu- procesor- intel- 174- pentium- 174- dual- core- small- sup- tm- sup- small- 2117u-...? (mai mult)
Hey salut TPU as vrea si eu niste jocuri de 2GB ram Procesor : Intel (R) Celeron (R) CPU E3400 @ 2. 60Ghz, Ram: 2.00 GB As vrea de categorile, Surival, Masini, Misiuni Etc..De exemplu Ca Papers...? (mai mult)
Hey eu sunt alex. am o intrebare IMPORTANTA DAU FUNDA CARUIA RASPUNDE CORECT deci nu pot sa ma joc Animal jam pe google chrome cand dau pe play, imi apare eroare ssl si am data buna si nu am internet....? (mai mult)
placa video :Placa video Asus AMD Radeon HD 5450, 1024MB, DDR3, 64bit, HDMI, DVI, VGA, Silent Cooling se potriveste pe placa de baza :P4M900-M7 FE? Funda va rog repede :)
cum sa stabiles conexiunea la internet pe romtelecom? dau la internet conection, create new connect si apoi?
Ajutati- ma va rog frumos, mi- ar merge GTA IVpe PC- ul care il am? Processor : Intel(R) Prentium(R) Dual CPU E2160 @ 1. 80GHZ 1.79 GHz Installed Memory (RAM) : 2.00 GB System type : 32- bit ...? (mai mult)
Sall amici am o intrebare cu cod la cs adica aim am windows 7 si am gasit pe net aim bun l- am bagat in folder la cs si am intrat in cs dupa am dat pe aim dau insert pentru a activa aim- ul intru pe un...? (mai mult)
am și eu o întrebare: -Ce bonusuri îmi trebuiesc pentru șaman? Menționez faptul că sunt bonusuri 6/7 pe acel server (Metin3D). Mulțumesc!
Am o mare problema acum de cateva zile mi- am reformatat calculatorul.pana acum nimic nou insa nu mai am cd- ul de la placa video si nici nu stiu de care placa e.as aprecia mult daca cineva ar putea sa...? (mai mult)
Curand incep o competitie de Fifa08, iar eu am echipa Liverpool. Imi puteti spune cel mai bun 11 si formatia cu care sa joc? Primul meu meci este impotriva echipei Juventus, am sanse?...? (mai mult)
Imi puteti spune de unde pot lua Half- Life 2 single player (pentru ca de unde il iau eu, imi merge prima data, apoi nu mai intra in joc) sau jocuri gen Half- Life 2 cu cerinte de sistem maxime...? (mai mult)
Haluuu :3 Am instalat Virtual PC 2007. Ţin să menţionez că am winXP şi am instalat tot acolo aşa.Am dat pe crează maşină nouă, am ales sistem de operare vista şi când dau click pe start îmi...? (mai mult)
Salut Tpu...am tot vazut pe youtube video cu gta san andreas avea tema naruto shippuden...cum a bagat tema in gta. As vrea si eu tema acea daca se poate! dau funda si vot
Sall cei care joaca LoL ce inseamna adc si supp?
O sa imi formatez PC-ul. Va trebui sa cumpar din nou jocurile de pe Origin?
..as vrea si eu niste jocuri online Gen Wartune... fara jocuri precum League of Angels
Ce credeti! Merita sa dau la schimb un Samsung Galaxy S4mini + Wii cu 5 jocuri pentru un iphone 5s gold?
Salut lume! Am incercat sa- mi instalez MT2.ro si imi apare eroare "create_no_appropriate_device" sau ceva de genul...am incercat sa- l fac sa mearga prin metodele de pe youtube, nici un search pe google...? (mai mult)
Va rog sa imi dati si mie multe idei pentru constructii in Minecraft. Cine imi da cele mai multe idei ii dau funda!
Cum as putea sa imi pun unlimited money pe fifa 14?
Daca in joc cere 64(fifa 2015) va merge pe un sistem 32 biti cu totul pe minim.Ma refer daca ar fi probleme la lansarea jocului nu in privinta lagului in joc.
Dau cont Minecraft premium la alegere skin steve sau skin de fata pentru un cont microvolts full rt cel mai bun cont i-a FUNDA Adaugati-ma pe Skype Volga marian
Deci as dori niste sfaturi de la cunoscatori! Joc metin2ro pe corvus am war mental de nivelul 81 Am p atacul spiritului p corpul g8 zdrobire g1 zdruncinare 12 puncte pe atac...? (mai mult)
Am nevoie de un metin2 care sa aiba schimbator de bonus, si adaugator de bonus foarte ieftin! Dau funda! P.S: Inafara de metin2 hammer si de metin2 european!
Vand Cont de SAmp Rpg1 B- zone Romania. LEvel 53, Cont premiu/Premium Account: Da/yes., Bani/Money: 12, 200, 000 $, MAsini/Cars: Bullet si/And Uranus. mai multe informatii pe sergyusergyu9797@yahoo.com...? (mai mult)
Stiti niste jocuri online ca sims in care poti avea o familie? funda pentru cele mai bune
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat