De unde pot sa iau ei eu un Pc la mana a doua si sa coste intre 400-500 ron? DAU FUNDA
SaluT TPU Caut si eu un server de samp RPG care cauta Lideri/Admini/Helperi...
Salut TPU Va- s ruga cei care joaca MT2Hammer sa- mi dati o armura mod semi mod sau otel sura + 0 sau pose + 0 sau un singur acc mod sau semi mod as vrea sa mi- l dati gratis daca sunteti buni la suflet...? (mai mult)
FUNDA, Am asa cerintele calculatorului -4GB -merge pe 32 bit -procesor Intel duo-core 2.33 -placa video AMD Radeon HD R5450 2425 MB Merge GTA IV?
Imi puteti spune si mie un Hack pentru Metin2 (servere private)? Daca imi dati si un link de descarcare as fi foarte recunoscator. Dau funda! :)
Salutari! Vreau sa- mi achizitionez o consola, drept urmare as avea nevoie de ajutor la luarea unor decizii... 1. Ce sa fie, Playstation 3 sau Xbox 360? 2. Se merita sa iau un Playstation 3 modat ...? (mai mult)
Buna TPU De unde pot descarca Windows 7 Home Premium 64 Bit Original? Nu vreau ceva care nu e de la Microsoft deoarece am licenta dar nu mai am CD- ul de la Windows. P.S. As dori sa imi dati un Windows...? (mai mult)
Va Rog Mult Sa Ma ajuti Cu Niste sfaturi ceva sa populz comunitatea mea cs gaming http://hellcs.com/forum va rog mult dau funda! plz!?
Stie careva ce se intimpla cu jocurile in varianta Pc? In ultima vreme aproape nimic nu mai apare. Numai tot variante Xbox, Android si Ps3. Motostorm Apocalise, World Cup Brazilia 2014, si foarte ...? (mai mult)
Salut,cand am instalat prima data fifa 14 imi mergea foarte bine, acum dupa ce am reformatat pc-ul imi merge schematic.Stie cineva ce sa ii fac?
Salutare TpU! Am o problema mare la Counter Strike 1.6. Am instalat jocul, m- am jucat o perioada scurta de timp, cam de 3 ore dupa instalarea lui.A doua zi am intrat pe un sv si cand apasam in special...? (mai mult)
era un joc cu masini de curse(un fel de nascar cred) cand eram mai mic acum vreo 8- 9 ani in care fiecare jucator/masina avea cate o putere speciala cu care putea afecta intr- un fel masina din ...? (mai mult)
Dati-mi si mie o lista de jocury care imi merg pe acest pc Intel pentium D CPU 2, 80GHz, 3, 0GB RAM, INVIDIA Geforcw 210 memorie un 1GB Dar sper sa nu fie deale dupa timpul lu mamaia
Salut TPU Vreau un hack dmg pentru hammer mt2 dar sa mearga va rog raspundeti repede Funda:D
Am si eu o mica problema.Am jucat batman arkham origins si mi- a mers perfect cu rezolutie 1440x890 cu detalii la mediu- high si cere 2 gb ram la minim si 4 gb la recomandat, iar cand am incercat...? (mai mult)
as vrea sa schimb butonul de la "start" am windows last xp cu windows 7 transformation pack instalat si nu imi place butonul acela cu steag, si as vrea sa pun aldceva, e stiu? Un semn gen XANA? ...? (mai mult)
De curand am ceva probleme cu laptopul si am reinstalat windows- ul si mi- au ramas ceva resturi de la cel vechi si nu se pot sterge.Este vreo posibiltate sa le sterg? Va rog! o fundita la ...? (mai mult)
Salut tpu.am o placa video Intel(r) g41 express chipset, cand dau la proprietati imi apare "total avaible graphics memory: 1278mb" si "dedicated video memory: 128mb".cum fac ca sa am la "dedicated" macar...? (mai mult)
Imi puteti spune cum fac sa mearga chat-ul de la Hitbox, imi apare "Connecting..." si asa ramane.
Cum schimb un server de samp de la 0.3d la 0.3z?
Caut si eu un metin2 pvm-pvp sau pvp clasic cu evolutii pana la beta sau macar sa fie putin mai greu la evolutii... ceva tare ...sa cresti nici greu nici repede, cu peturi, costume fotbal.
Stie cineva un server de tekkit romanesc si deschis recent? Tekkit classic, versiune 3.1.2
As vrea ca cineva sa ma ajute sa instalez flat out 2 pas cu pas. nu ma prea pricep sa umblu cu daemon tools(am jocul descarcat in calculator) dau FUNDAAA!
Vreau sa imi cumpar jocul world of warcraft si am o intrebare : merita acest joc? Poate creea dependenta? Cu ce clasa pot incepe daca sunt incepator?
la minecraft imi apare eroarea asta bad video card driven?
Eu joc,, the forest,, si cand misc mausul se vede sters, e ceva de la palaca video si pot scapa de el?, ( joc cu toate setarile la hight)
TPU dati- mi si mie niste jocuri RPG, Horror, FPS orice gen, dar care sa imi ocupe timpul si sa fie multiplayer si populat de romani, si daca puteti sa imi faceti o lista ca vreau incerc mai multe....? (mai mult)
De unde pot lua si eu jocul Exploration Lite dar sa salveze lumea dar sa fie si gratis.Un link as dori.Multumesc.Funda!
Am o problema la metin2ro il descarc si se instaleaza la 51% imi apare o eroare sa dau Retry sau sa sar peste un fisier...de la ce poate veni erroarea aceia am incercat sa il instalez de cel putin 3...? (mai mult)
cum pot juca multipleyer jocul company of heroes ca nu stiu unde sa dau sa jco
Cine stie un fishbot pentru metin2ro fara virusi de preferat sa fie format ".py" gen logininfo.py functionabil.Multumesc Cel mai bun raspuns primeste funda!
Stie cineva comanda de start pentru acest server file? http://www.oldcs.ro/forum/athra-metin2-serverfiles-t67.html?sid=45485d861f963d6790f8b34a53b7c281 (nu merge./start)
Hei TPU, care imi poate spune si mie toate codurile de la CS si ce inseamna?
am o intrebare pentru. cei ce joaca Fifa World. Deci ma dispera un lucru. Acum 1 sapt. jucam EXCELENT. Deci am in jur de 30 meciuri jucate si ii bateam pe cei cu aprox. 300 meciuri sau chiar...? (mai mult)
Cine stie face un sv de minecraft 1.7.2 sa ma adauge pe skype:mdf. dragutu
Stie cineva daca cei cu ps 4 se pot juca online cu cei de pe pc sau alte console?
SALUT TPU ziceti-mi si mie ce bns trebuie sa pun pe itm ca sa fac set de dmg (sa dau mult pentru mt pvp), si daca puteti ziceti-mi pentru fiecare itm in parte. MERSI!
Salut Imi puteti spune si mie ce jocuri imi merg pe un pc cu win7 ultimate sp 1 cu procesor Intel(R) Celeron(R) CPU 440 @ 2. 00GHz Sistem operare pe 32 de biti si placa video Intel(R) Q33 Express Chipset...? (mai mult)
Stiti cumva daca chestiile alea cu survey merg?
Imi puteti da un hack pe stardoll bun? Fara stuff point! MErsi
Nu am mai postat demult intrebari. In Stardoll am nevoie de 50 de inimioare la portofoliu! Imi puteti da una zilnic, va rog? Numele de stardoll e MariaRubin5.
Vreau si eu niste jocuri multiplayer unde sa poti juca cu prieteni :D Dau funda
La jocul Chicken Invaders 4, este un trainer+8, cand il deschid si deschid si jocul, imi da o eroare, ceva in genu' "c5c14 g13.....Not Found!", oare de ce, cine ma poate ajuta? :D
Salut, TPU! Va rog da- ti- mi un download de la un swichbot functionabil. Am unele care se aprind, dau start si nu bonuseaza nimic. Va rog da- ti- mi unul functional! YM: andreicanr Va multumesc...? (mai mult)
De ceva timp am minecraft si am descarcat java Dar, dupe ce l- am deschis sa se instaleze imi apare o eroare asa: .msi is corrupt Va rog, spuneti- mi ce sa fac! DAU O FUNDA MARE CAT...? (mai mult)
Ce as putea sa ma joc si eu pe urmatoarele cerinte pe care le am: Pentium 4. procesor 2, 80; 2 gb ram; placa video 256. Aveti vreo idee?
Buna TPU la mi-am downloadat transformice dar nu merge! Mi sa downloadat jocul cu succes si imi apare soarecele ala langa branza dar nu se incarca!
Heiii TPU! Cum "leg" o pagina de facebook, de un cont de twitter? Sa apara asa pe twitter. : [PREV] 15.07. 2014 Weekly Idol Red Carpet - Ilhoon BTOB (cr. JIH_breathtaker) - Ale http://fb.me/6FepAHUF6...? (mai mult)
Salut, am gasit niste componente pc pe internet si vreau sa stiu daca se pot pune impreuna: Placa video nVidia GeForce GTX 260 Procesor Intel Pentium G2030 2 nuclee, Frecventa 3.0 GHz Memorie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a