TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 2502
  • 2503
  • 2504
  • 2505
  • 2506
belloc
în 16 Iulie 2014 | belloc întreabă:

Cum gasesc lumi noi pe imperia online

0
Răspunde primul Raportează
OPREARADU
în 16 Iulie 2014 | OPREARADU întreabă:

Astazi am o intrebare legata de Laptop- ul meu! Am o nelamurire foarte mare: De fiecare data cand imi reinstalez windowsul acesta merge foarte bine pot spune ca e chiar o "rachetuta" dar dupa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LeToR
în 16 Iulie 2014 | LeToR întreabă:

Cine imi poate zice de unde cumpar insigna operation la CS:GO si cum pot obtine un emoticon pe steam?

0
sTyLezZ
în 16 Iulie 2014 | sTyLezZ întreabă:

De vreo 2 zile nu imi merge youtube si alte siteuri, am cautat care este problema si imi arata ca este problema DNS, nu stiu ce este acela si nu stiu cum as putea rezolva problema, va rog ajutati-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Onlares
în 16 Iulie 2014 | Onlares întreabă:

Salut stiti niste jocuri in care sa fi detectiv si sa dezlegi mistere si sa investighezi, sa cauti indicii etc.Sa fie third person sau first person si sa nu aiba cerinte prea mari.Dau funda

0
Andrw112
în 16 Iulie 2014 | Andrw112 întreabă:

In gaming : Care din aceste doua procesoare e mai bun : 1.Procesor AMD Athlon II X2 340 Dual Core, 3200MHz, 1MB, socket FM2, Box 2.Procesor AMD A4 X2 6300, 3700MHz, 1MB, Socket FM2, Box? FUNDA!

3
Răspunde Raportează
YORaduYO
în 16 Iulie 2014 | YORaduYO întreabă:

Cine poate sa-mi dea si mie bind-urile de la zm? adica pentru armura si HP. Detalii : armura este pe pagina 2 nr 4 HP este pe pagina 2 nr 6

0
besterx
în 16 Iulie 2014 | besterx întreabă:

Cum pot face steamul sa nu se mai updateze singur, adica in fiecare zi se updateaza singur si nu prea imi place asta. Nu ca nu as avea pc pentru aceste update- uri, dar totusi vreau sa stiu cum il opresc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Radulescu_Victor_1990
în 16 Iulie 2014 | Radulescu_Victor_1990 întreabă:

Cep sa- i injur pe /b ca fac non- rp. Fac roleplayul pe care- l necesita situatia rolandu- mi frica si eventualele rani. Dau un /me fuge si scapa de acele persoane. Daca cineva te ameninta OOC care...? (mai mult)

0
ALBERTO12
în 16 Iulie 2014 | ALBERTO12 întreabă:

Cum pun muzica pe iphone cand intru pe music zice ca trebuie sa cumpar eu am muzica pe tel sigur sigur trebuie sa descarc vre un program

0
Andrei_Gianni_1982
în 16 Iulie 2014 | Andrei_Gianni_1982 întreabă:

cum imi pot pune masini noi in GTA 4 si mai am o intrebare cum pot juca multiplayer?

1
Răspunde Raportează
CiobanDarius
în 16 Iulie 2014 | CiobanDarius întreabă:

Salut,caut un host de counter strike 1.6 cu 3E cod reincarcabil Orange.

0
LasaNumele
în 16 Iulie 2014 | LasaNumele întreabă:

Un metin pvp fun sau unul pvp/pvm cu playery si sa nu fie chiar asa de greu. Metinul pvp sa fie cu armuri max beta, arme beta. bns 15/20 Max sabie/pumnal/2 maini etc, fara modati

1
Răspunde Raportează
CatozAkuma
în 16 Iulie 2014 | CatozAkuma întreabă:

Care e mai bun PVP la Sura... Arme Magice sau Black Magic? Si spuneti-mi la fiecare ce arma trebuie battle sau dinte. Dau funda! P.S: Ma joc Metin2DRS

3
Răspunde Raportează
xFlavy
în 15 Iulie 2014 | xFlavy întreabă:

Care e cel mai bun windows 7 pentru jocuri?(Am 4gb ram, placa video nVIDIA geforce 710m 2gb, procesor Intel i3 2,3)

1
Răspunde Raportează
Fanatic000
în 15 Iulie 2014 | Fanatic000 întreabă:

Buna ziua TPU as vrea sa stiu si eu ce bonusuri sa bag pe iteme sunt sura pe magie neagra si joc metin3D si as vrea sa fiu full pvp mersi mult dau funda + vot

0
YoDenii
în 15 Iulie 2014 | YoDenii întreabă:

Vreau sa descarc un metin.Pana acum descarcam cu WinRAR.Si vreau sa fac asta in continuare, dar fisierul se arhiveaza in WinZIP..Si eu nu vreau! Ce pot face sa descarc cu WinRAR?

1
Răspunde Raportează
Vidacu69
în 15 Iulie 2014 | Vidacu69 întreabă:

Cine joaca metin2ro? Lasati- mi si mie un cont de lvl 20- 30 daca aveti (si daca vreti:) ) pe id gabi.gabriel642yahoo.com Y! M sau direct aici.Multumesc anticipat. Dau funda!(de preferat, ...? (mai mult)

0
Bit74
în 15 Iulie 2014 | Bit74 întreabă:

Salut am un ps2 si am 2 manete la el si am vazut ca mai are 2 sloturi de usb de unde pot lua o maneta cu usb care sa mearga pe ps2? sau ceva acolo da sa pot juca in mai multi 3-4

4
Răspunde Raportează
CautClan
în 15 Iulie 2014 | CautClan întreabă:

Salut Am nevoie si eu de un AimBot la Samp Fac dueluri cu eun prieten si mor pre mult Va rog Fara Codatule etc...

0
Mirunikuuu
în 15 Iulie 2014 | Mirunikuuu întreabă:

Alta intrebare despre Transformice : Cum iti pui poza la profil? Nu aia cu tine scoareci ci. Care vrei tu. Am vazut o multime de "soricei" asa si as vrea sa-mi pun si eu. Funda/:3

0
anonim_4396
în 15 Iulie 2014 |

Bună TPU! Această întrebare pe care o voi adresa necesită timp, aşadar dacă nu doriţi să ajutaţi din toată inima, nu are rost. Deoarece nu sunt prea bine informată de ImperialMetin2, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexX90
în 15 Iulie 2014 | AlexX90 întreabă:

Merg jocuri gen 2010+ ca Gta 5, Prototype (amandoua) Asassins Creed (toate), Outlast, NFS (toate) Fifa 14, Euro Truck Simulator (toate), Call Of Duty Modern Warfare 3, Gta 4, etc....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Al3x1334
în 15 Iulie 2014 | Al3x1334 întreabă:

Cum se face un cfg cu bind pentru cs source, adica, vreau sa imi cumpar armele si grenazile doar apasand o tasta 'n'. Spuneti-mi motamo ca sa inteleg. Multumesc anticipat.

1
Răspunde Raportează
MoneyMaker96
în 15 Iulie 2014 | MoneyMaker96 întreabă:

Vreau sa- mi fac un nou cont pe pokerstars, de data asta cu numele meu deoarece am implinit recent 18 ani si pana acum am jucat cu numele unui alt membru din familie... Problema este ca atunci ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ciprian_Cipri_1998
în 15 Iulie 2014 | Ciprian_Cipri_1998 întreabă:

Cautati un metin care sa nu se inchida? Vreti ceva adevarat 24/24? Metin2Famous Ratele- 800 Cresteti repede lvl max 250 Staff prietenos Mounuri Noi Skiluri P la Magazin - Piatra curcubeului si Toate altele...? (mai mult)

0
Denisa233
în 15 Iulie 2014 | Denisa233 întreabă:

Ma puteti ajuta va rog frumos? Nu stiu de ce dar nu- mi merge sunetul nici la boxe, nici la casti.:( In mod normal ar trebui ca la " Sound" sa fie bifate iconitele "Spekers" si "Headphones" cu un...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VladMaxMaX
în 15 Iulie 2014 | VladMaxMaX întreabă:

Cine are server de samp/cs/minecraft, si nu are comunitate, sa intrati pe comunitatea FullBoards : http://forum.fullboards.com/, si sa discutati cu fondatorii : xBoomCZEx si CriStyNa. Ps: sa ...? (mai mult)

0
adi97
în 15 Iulie 2014 | adi97 întreabă:

Am un caracter ninja lame pe Metin2.ro si am ceva iteme cu pv, nu ar fi mai bine sa fac statusul pentru acest caracter cu Dex+Str deoarece am ceva Pv?

0
AAALEXAAANDRUUU
în 15 Iulie 2014 | AAALEXAAANDRUUU întreabă:

Vreau si eu un cfg gen pgl gui

1
Răspunde Raportează
Marian70
în 15 Iulie 2014 | Marian70 întreabă:

Am auzit ca exista un program in care ti se fac creditele singure pe IMVU, cu peer review, va rog sa-mi dati linkul si sa-mi spuneti daca este cu virusi! Fundita la cel mai bun raspuns...

1
Răspunde Raportează
Atat_Robert_1989
în 15 Iulie 2014 | Atat_Robert_1989 întreabă:

Sall tpu..cred ca stiti cu totii jocul dead trigger2..si am o problema.pe telefon am dat la earn free gold.si am am instalat cateva jocuri. Care zicea ei.si am facut ce au zis ei dar nu am primit gold ...? (mai mult)

0
Fresh7DAYS
în 15 Iulie 2014 | Fresh7DAYS întreabă:

Hey TPU. Am o intrebare legata de doua placi video: NVIDIA GeForce GTX 480 :1.5gb 384 bit (http://www.nvidia.co.uk/object/product_geforce_gtx_480_uk.html va rog sa va uitati si pe site pentru a vedea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
florinelflorinblindat
în 15 Iulie 2014 | florinelflorinblindat întreabă:

Buna seara asi dori Link la cate va pagin de unde pot pirata mafia 2 dau funt

1
Răspunde Raportează
Florea_Marco_1994
în 15 Iulie 2014 | Florea_Marco_1994 întreabă:

Știe cineva coduri pentru angry birds epic?

0
anonim_4396
în 15 Iulie 2014 |

Cand eram mai mic(acu vreo 4- 5 ani in urma)jucam yu gi oh pe calculator cu un program (cred) cu care puteam juca online (cu alte persoane) yu gi oh sau fifa 2008.Cum se numea acel program? Dau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Edytza111
în 15 Iulie 2014 | Edytza111 întreabă:

Vreau un server de cs care sa arate damage si sa aiba comenzile: /me, /HP /rank /rankstats si care sa aiba playeri (sa nu fie gol). Funda!

0
Zdog
în 15 Iulie 2014 | Zdog întreabă:

Caut pe cineva care vrea sa faca parte din echipa mea, am un canal de YouTube (1000+) si caut pe cineva care stie sa filmeze jocuri (eu le editez, sunt un geniu in editat).

8
Răspunde Raportează
Thebestkiller
în 15 Iulie 2014 | Thebestkiller întreabă:

Pe un ps2 nemodat (nou) pot sa joc si jocuri facute de mine pe dvd?

0
Trefla91
în 15 Iulie 2014 | Trefla91 întreabă:

Daca am 1 luna Xbox Live Gold Membership. ce inseamna ca o sa pot lua jocuri gratis in limita spatiului disponibil de pe consola si dupa aceasta luna mai raman salvate sau or sa expire gen

1
Răspunde Raportează
vasileion1996
în 15 Iulie 2014 | vasileion1996 întreabă:

da-mi un sfat pentru-ca nu stiu pe cine sa aleg dintre :Yasuo, rengar, kha'zix, darius, vi. Ma intereseaza foarte mult dauna si sa fie cat de cat OP

8
Răspunde Raportează
dbem
în 15 Iulie 2014 | dbem întreabă:

Salutare, cum fac ca atunci cand dau like la o poza pe facebok sa nu mai fie public ca am dat acel like. Am intrat la jurnal- ul de activitati si imi apare ca public si nu ma lasa sa schimb, nu apare...? (mai mult)

0
vagaunescu
în 15 Iulie 2014 | vagaunescu întreabă:

Salut TPU Mi- am descarcat Gta IV si mereu cand il aprind imi da cateva chesti dau pe start game si apoi se aude muzica, apar pozele si se schimba nu stiu ce s- a fac ca numa cu pozele sta si apoi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Fcp_Sergiu_1995
în 15 Iulie 2014 | Fcp_Sergiu_1995 întreabă:

Hei TPU ma puteti ajuta cu ceva imi puteti spune daca merg jocurile astea prototype 1, dead island,mirror"s edge, dead rising, am 4gb ram 1.5 placa video Intel procesor dual core 3.2 gh am wind 7

1
Răspunde Raportează
Den1470
în 15 Iulie 2014 | Den1470 întreabă:

Salut,am si eu o intrebare pentru jucatorii de Minecraft.Cine imi explica si mie pe scurt cum sa folosesc REDSTONE, si la ce folosesc RedStone Repeter?

1
Răspunde Raportează
kMirke
în 15 Iulie 2014 | kMirke întreabă:

Niste jocuri horror dar sa fie shooter? Si care este cel mai nou joc din seria Tomb Raider?

1
Răspunde Raportează
amazonul11
în 15 Iulie 2014 | amazonul11 întreabă:

cand imi aprind pc- ul becul de la monitor este galben Am schimbat monitorul si tot asa face, am pus hard diskul la alt pc si Se restarta la mine nu cred ca e de la placa video ca nu se invarte...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
stelistu123
în 15 Iulie 2014 | stelistu123 întreabă:

Este cineva care da un cont de League of Legends pe gratis?(contactati-ma skype:alexandru, am o poza cu steaua)

0
Boghean_Doryn_1995
în 15 Iulie 2014 | Boghean_Doryn_1995 întreabă:

Stiti jocuri cu masini noi si faine(fara descarcare)?

2
Răspunde Raportează
ConstantinGabi
în 15 Iulie 2014 | ConstantinGabi întreabă:

Care joaca wizard 101 si imi poate da un hack care merge, sa fie fara survey sau password.

0
  • 2502
  • 2503
  • 2504
  • 2505
  • 2506
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • pityyy16cm
    trimisă pe 1 Ianuarie

pityyy16cm întreabă:

Buna lume, aveti idee cum pot face bani online rapid?
    22 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 1 Ianuarie

Alexandra123s întreabă:

Iat? c?, prin mila Celui de Sus, am p??it cu to?ii n pragul anului 2026. Spune?i dar?, cu inim? deschis?: ce gnduri mari ?i ce rnduieli ave?i pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • T0T
    trimisă pe 1 Ianuarie

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mic? au o precizie mai mare pe suprafe?e? De exemplu, ca s? scriu pe un disc, folosind o raz? de lumin? albastr? mi poate crea forma?iuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • aureliaghindoac
    trimisă acum 19 ore

aureliaghindoac întreabă:

Salut! Vreau s? cer o p?rere am fost luat? n plasament de bunica mea, care st? cu unul dintre cei 5 b?ie?ii ai ei n cas?, n primul an totul a fost ok, dar cu cat am crescut totul devine...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.662
  • Întrebări: 3.954.725
  • Răspunsuri: 17.665.830
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Fast and Furious

Fast and Furious

Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.409 Conversaţii