Cum gasesc lumi noi pe imperia online
Astazi am o intrebare legata de Laptop- ul meu! Am o nelamurire foarte mare: De fiecare data cand imi reinstalez windowsul acesta merge foarte bine pot spune ca e chiar o "rachetuta" dar dupa...? (mai mult)
Cine imi poate zice de unde cumpar insigna operation la CS:GO si cum pot obtine un emoticon pe steam?
De vreo 2 zile nu imi merge youtube si alte siteuri, am cautat care este problema si imi arata ca este problema DNS, nu stiu ce este acela si nu stiu cum as putea rezolva problema, va rog ajutati-...? (mai mult)
Salut stiti niste jocuri in care sa fi detectiv si sa dezlegi mistere si sa investighezi, sa cauti indicii etc.Sa fie third person sau first person si sa nu aiba cerinte prea mari.Dau funda
In gaming : Care din aceste doua procesoare e mai bun : 1.Procesor AMD Athlon II X2 340 Dual Core, 3200MHz, 1MB, socket FM2, Box 2.Procesor AMD A4 X2 6300, 3700MHz, 1MB, Socket FM2, Box? FUNDA!
Cine poate sa-mi dea si mie bind-urile de la zm? adica pentru armura si HP. Detalii : armura este pe pagina 2 nr 4 HP este pe pagina 2 nr 6
Cum pot face steamul sa nu se mai updateze singur, adica in fiecare zi se updateaza singur si nu prea imi place asta. Nu ca nu as avea pc pentru aceste update- uri, dar totusi vreau sa stiu cum il opresc...? (mai mult)
Cep sa- i injur pe /b ca fac non- rp. Fac roleplayul pe care- l necesita situatia rolandu- mi frica si eventualele rani. Dau un /me fuge si scapa de acele persoane. Daca cineva te ameninta OOC care...? (mai mult)
Cum pun muzica pe iphone cand intru pe music zice ca trebuie sa cumpar eu am muzica pe tel sigur sigur trebuie sa descarc vre un program
cum imi pot pune masini noi in GTA 4 si mai am o intrebare cum pot juca multiplayer?
Salut,caut un host de counter strike 1.6 cu 3E cod reincarcabil Orange.
Un metin pvp fun sau unul pvp/pvm cu playery si sa nu fie chiar asa de greu. Metinul pvp sa fie cu armuri max beta, arme beta. bns 15/20 Max sabie/pumnal/2 maini etc, fara modati
Care e mai bun PVP la Sura... Arme Magice sau Black Magic? Si spuneti-mi la fiecare ce arma trebuie battle sau dinte. Dau funda! P.S: Ma joc Metin2DRS
Care e cel mai bun windows 7 pentru jocuri?(Am 4gb ram, placa video nVIDIA geforce 710m 2gb, procesor Intel i3 2,3)
Buna ziua TPU as vrea sa stiu si eu ce bonusuri sa bag pe iteme sunt sura pe magie neagra si joc metin3D si as vrea sa fiu full pvp mersi mult dau funda + vot
Vreau sa descarc un metin.Pana acum descarcam cu WinRAR.Si vreau sa fac asta in continuare, dar fisierul se arhiveaza in WinZIP..Si eu nu vreau! Ce pot face sa descarc cu WinRAR?
Cine joaca metin2ro? Lasati- mi si mie un cont de lvl 20- 30 daca aveti (si daca vreti:) ) pe id gabi.gabriel642yahoo.com Y! M sau direct aici.Multumesc anticipat. Dau funda!(de preferat, ...? (mai mult)
Salut am un ps2 si am 2 manete la el si am vazut ca mai are 2 sloturi de usb de unde pot lua o maneta cu usb care sa mearga pe ps2? sau ceva acolo da sa pot juca in mai multi 3-4
Salut Am nevoie si eu de un AimBot la Samp Fac dueluri cu eun prieten si mor pre mult Va rog Fara Codatule etc...
Alta intrebare despre Transformice : Cum iti pui poza la profil? Nu aia cu tine scoareci ci. Care vrei tu. Am vazut o multime de "soricei" asa si as vrea sa-mi pun si eu. Funda/:3
Bună TPU! Această întrebare pe care o voi adresa necesită timp, aşadar dacă nu doriţi să ajutaţi din toată inima, nu are rost. Deoarece nu sunt prea bine informată de ImperialMetin2, ...? (mai mult)
Merg jocuri gen 2010+ ca Gta 5, Prototype (amandoua) Asassins Creed (toate), Outlast, NFS (toate) Fifa 14, Euro Truck Simulator (toate), Call Of Duty Modern Warfare 3, Gta 4, etc....? (mai mult)
Cum se face un cfg cu bind pentru cs source, adica, vreau sa imi cumpar armele si grenazile doar apasand o tasta 'n'. Spuneti-mi motamo ca sa inteleg. Multumesc anticipat.
Vreau sa- mi fac un nou cont pe pokerstars, de data asta cu numele meu deoarece am implinit recent 18 ani si pana acum am jucat cu numele unui alt membru din familie... Problema este ca atunci ...? (mai mult)
Cautati un metin care sa nu se inchida? Vreti ceva adevarat 24/24? Metin2Famous Ratele- 800 Cresteti repede lvl max 250 Staff prietenos Mounuri Noi Skiluri P la Magazin - Piatra curcubeului si Toate altele...? (mai mult)
Ma puteti ajuta va rog frumos? Nu stiu de ce dar nu- mi merge sunetul nici la boxe, nici la casti.:( In mod normal ar trebui ca la " Sound" sa fie bifate iconitele "Spekers" si "Headphones" cu un...? (mai mult)
Cine are server de samp/cs/minecraft, si nu are comunitate, sa intrati pe comunitatea FullBoards : http://forum.fullboards.com/, si sa discutati cu fondatorii : xBoomCZEx si CriStyNa. Ps: sa ...? (mai mult)
Am un caracter ninja lame pe Metin2.ro si am ceva iteme cu pv, nu ar fi mai bine sa fac statusul pentru acest caracter cu Dex+Str deoarece am ceva Pv?
Vreau si eu un cfg gen pgl gui
Am auzit ca exista un program in care ti se fac creditele singure pe IMVU, cu peer review, va rog sa-mi dati linkul si sa-mi spuneti daca este cu virusi! Fundita la cel mai bun raspuns...
Sall tpu..cred ca stiti cu totii jocul dead trigger2..si am o problema.pe telefon am dat la earn free gold.si am am instalat cateva jocuri. Care zicea ei.si am facut ce au zis ei dar nu am primit gold ...? (mai mult)
Hey TPU. Am o intrebare legata de doua placi video: NVIDIA GeForce GTX 480 :1.5gb 384 bit (http://www.nvidia.co.uk/object/product_geforce_gtx_480_uk.html va rog sa va uitati si pe site pentru a vedea...? (mai mult)
Buna seara asi dori Link la cate va pagin de unde pot pirata mafia 2 dau funt
Știe cineva coduri pentru angry birds epic?
Cand eram mai mic(acu vreo 4- 5 ani in urma)jucam yu gi oh pe calculator cu un program (cred) cu care puteam juca online (cu alte persoane) yu gi oh sau fifa 2008.Cum se numea acel program? Dau...? (mai mult)
Vreau un server de cs care sa arate damage si sa aiba comenzile: /me, /HP /rank /rankstats si care sa aiba playeri (sa nu fie gol). Funda!
Caut pe cineva care vrea sa faca parte din echipa mea, am un canal de YouTube (1000+) si caut pe cineva care stie sa filmeze jocuri (eu le editez, sunt un geniu in editat).
Pe un ps2 nemodat (nou) pot sa joc si jocuri facute de mine pe dvd?
Daca am 1 luna Xbox Live Gold Membership. ce inseamna ca o sa pot lua jocuri gratis in limita spatiului disponibil de pe consola si dupa aceasta luna mai raman salvate sau or sa expire gen
da-mi un sfat pentru-ca nu stiu pe cine sa aleg dintre :Yasuo, rengar, kha'zix, darius, vi. Ma intereseaza foarte mult dauna si sa fie cat de cat OP
Salutare, cum fac ca atunci cand dau like la o poza pe facebok sa nu mai fie public ca am dat acel like. Am intrat la jurnal- ul de activitati si imi apare ca public si nu ma lasa sa schimb, nu apare...? (mai mult)
Salut TPU Mi- am descarcat Gta IV si mereu cand il aprind imi da cateva chesti dau pe start game si apoi se aude muzica, apar pozele si se schimba nu stiu ce s- a fac ca numa cu pozele sta si apoi ...? (mai mult)
Hei TPU ma puteti ajuta cu ceva imi puteti spune daca merg jocurile astea prototype 1, dead island,mirror"s edge, dead rising, am 4gb ram 1.5 placa video Intel procesor dual core 3.2 gh am wind 7
Salut,am si eu o intrebare pentru jucatorii de Minecraft.Cine imi explica si mie pe scurt cum sa folosesc REDSTONE, si la ce folosesc RedStone Repeter?
Niste jocuri horror dar sa fie shooter? Si care este cel mai nou joc din seria Tomb Raider?
cand imi aprind pc- ul becul de la monitor este galben Am schimbat monitorul si tot asa face, am pus hard diskul la alt pc si Se restarta la mine nu cred ca e de la placa video ca nu se invarte...? (mai mult)
Este cineva care da un cont de League of Legends pe gratis?(contactati-ma skype:alexandru, am o poza cu steaua)
Stiti jocuri cu masini noi si faine(fara descarcare)?
Care joaca wizard 101 si imi poate da un hack care merge, sa fie fara survey sau password.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
aureliaghindoac întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!