De ceva vreme imi da eroarea asta: http://www.rhythmengineering.com/activedesktoperror.htm Am Windows XP.Ce as putea face sa nu- mi mai dea eroarea asta? Apropo ca sa joc minecraft(ca imi da...? (mai mult)
Cum in Conter Strike 1.6 sa urmaresc jocul pe tot ecranul?
Cum instalez euro truck simulator 2
Cum imi sterg contul de IMVU?
Ziceti-mi si mi niste jocuri mai noi sau unele mai nepopulare care nu stiu de ele ca m-am plitisit si doresc sa trag jocuri noi:) funda Mersi!
Sall TPU, Stiti un nume de pasare in franceza care sa fie un salut? Ma intreaba aici: http://omega-online.fr/index.php?p=4 si nu stiu sa raspund. Primul raspuns bun are funda!
Salut, ma joc Euro Truck Simultor 2 si am avut o salvare dupa mi- a dat eroarea care mi- o da mai mereu cu run time c+ + , in fine l- am reinstalat si acum cand intru in salvare apare level 8 si dupa...? (mai mult)
Va rog cine are sa imi dea si mie o licenta de cs 1.6? dau funda pls :((
fiecare joc original de PS3, are cate un cod cu care poti sa joci online, acest cod, poate fi folosit de mai multe ori? pe playstation- uri diferite, sau doar pe un singur playstation? pe un...? (mai mult)
dati-mi si mie niste siteuri cu jocuri full pentru pc sa fie smechere online sau neonline sa nu fie foarte mari va rog nu stiu ce sa mai joc dau funda +votcele mai bune jocuri +siteuri
Cum pot downloada metin2 valmondial am google chrome deci cin imi da site de download
Cand mi-am facut cont pe IMVU din greseala am ales ca avatar un baiat in loc de fata.Ce pot face ca sa il schimb in fata?
va rog ajutati- ma si pe mine cu ceva... As dori sa imi spuneti un metin suuper tare.Ma refer sa aiba arme si armuri 2012 si sa cresc foarte repede sau sa ma de- a de la un lvl mai mare dar sa ...? (mai mult)
dati-mi si mie va rog frumos un site de unde sa pot downloada un program care sa ma ajute sa schimb /sa pun bonusuri bune pe iteme pe metin2 steel va rog dau funda +vot
Care imi spune si mie, de unde pot sa iau jocul 'Skate It' de PC?
CIne imi poate da un link cu toate combinatile din MInecraft?
Am nevoie de un cod de mapa la transfortroll un cod de mapa tare la transfortroll ziceti-mi va rog frumos funda
Stiti cumva in ce an sa inventat calculatorul? urgent fau funda
Cine imi da un cont de metin level 30
am instalat Assassin's Creed 3(black box) dar nu merge si nu stiu de ce... cand incerc sa intru se face ecranul negru si ramane asa oricat l-as lasa stie cineva ce-i de facut?
Am si eu o problema.mi-am pus un "tatuaj" nou pe ConterStrike Si dupa o zi mi-a disparut..Si a aparut unul mic. portocaliu.L`am pus asa http://www.youtube.com/watch?v=5eAGb6yk5sA
Cum fac sa am multi taros pe fussion fall?
S- a deschis un nou server de samp RPG IP:193.84.64.192:7779 Intrati in numar cat mai mare sa il populam!:) server on 24/24 Haideti! Ma gasiti in joc cu numele ( [InfecT] ) daca aveti vreo nelamurire...? (mai mult)
Sall la toti ajutati-ma am o problema cu fifa 09 cand vreau sa joc toti jucatori stau cu bratele in sus dc?
Salutare... ce sa fac in situatia urmatoare: Cand ma joc un joc gen : fifa 13, transformers war for cybertron, Counter- Strike, Minecraft ..etc., dupa vreo 20- 30 de minute asa calculatorul meu se ...? (mai mult)
Hey cei care joaca sau au jucat goodgame empire imi puteti da si mie cine are hackul acela cu care faci resurse gratuite? idul meu emo_kids102002@yahoo.com
Recomandati-mi un joc cu masini de ori ce tip (racing,off road) sau camione, moto, ATV sau combinate cu shooter!
Salut tpu.cum sa fac sa joc cs cu un amic doar noi 2? stiu, caut un sv gol da nu vreau sa mai intre nimeni, suntem la o distanta de cativa km eu am net de la romtelecom prin modem iar el prin fibra de...? (mai mult)
Cine site de ce nu merge Blade&Soul? Am pus un print sa vedeti ce imi arata. http://postimage.org/image/8hwv5g02p/
As vrea sa strang la o poza de pe facebook 100-200 de like`uri...cum fac asta? http://www.facebook.com/kiss.razwan
am si eu o intrebare! :D.De ce calculatorul meu nu imi permite sa ma joc unele jocuri decat intr- o alta rezolutie.Am Win7 calculatorul e cam vechi ma rog, nu ma prea pricep, am placa video...? (mai mult)
Buna tpu.Am cateva intrebari legate de Transformice. 1.Cum pot avea propriul trib. 2. Dupa ce am un trib, cum adaug mape in el. 3.Cum pot face sa apara o harta, pe care o vreau eu(adica parca era ...? (mai mult)
Ai putea sa- mi dai un SERIAL la GTA IV cu Unlock Request Code LSANG- MY8Q3- R469J- H2SW7- C2JB8- UBWDS- XG8AE- GHPMN- VXT3.Sau sa- mi dati o solutie pentru a evita scrierea serialului si jocul...? (mai mult)
Care aveti redirectele alea vechi de la XHLDS? Nu astea de acum si alea inainte sa se faca la astea update. Dau funda celui care mi le da
Cum verific contul de facebook la 4story? Va roog ajutati-ma! Dau FUNDA.
Dati-mi si mie mai multe servere de metin2 exemplu:metin2.ro
Cum sa fac sa stee grenada numai in stanga la cs?
Când s-a format transformice? Si de cine? Vă rog frumos sa imi raspundeti.
De ce Metin2 este considerat joc de copii mici?
Https://epicfreeprizes.com/? ref=1688022 Chiar iti dau ce premi zic? va rog intrati si spuneti (dau funda )
As vrea sa- mi spuneti si mie niste jocuri cu cont. In afara de howrse, our world, metin2(sau alte jocuri descarcate pe calculator), ferma vesela, farmerama, mollehil empire, kapi hospital sau skirama/grepolis. ...? (mai mult)
ziceti- mi si mie 1 metin private cu lv max 99 sau 127 sa nu fie full pvm sau full pvp prfer 50%pvm 50%pvp! Sa nu fie metin2gorane metin2guabina metin2tim metin2fun metin2magic metintim metin2fun...? (mai mult)
Caut si eu niste servere romanesti de minecraft tekkit, cu un staff bun (nu copii de 12 ani care proftia de admin), si sa fie non-stop. Primul care posteaza serverul si merge primeste steluta.
La jocul Knights of Honor, cand intru in joc imi apare pe ecran Out of Range. Ce trebuie sa fac?
Salut cine imi poate da un link de download de fa fifa2013 care sa fie gratis si care v-a mers si voua ( daca se poate si codul si alte parole) Funda!
Salut, am si cateva nelemuriri despre serverele de cs 1.de ce nu pot asculta radio am instalat pluginu si nu merge inainte mergea acultam si eu si prieteni dar acum nu mai merge cand scriu /kiss imi apare...? (mai mult)
dupa instalarea unui joc am luat un virus care nu- mi permite deschiderea antivirusului sau deschiderea task manager cum il ppot sterge dau funda Nu merge sa pun alt antivirus p.s nu vreau sa...? (mai mult)
Hei salut...ma gandeam sa imi fac un blog, dar stiu ca o sa para stupid nu stiu ce pot sa fac cu el, ce sa scriu :)) Careva dintre voi are deja un log, stie care- i treaba cu chestia asta, la ce foloseste?...? (mai mult)
Salut pot sa bag card de LG in telefon de Samsung? Lam mai bagat odata si cand mi- a timis un prietene niste melodii nu mai mergea cardul nu mai puteam sa ascult melodii din ce cauza era ca era memoria...? (mai mult)
Am o problemă cu jocul Need For Speed Most Wanted. Când intru în el mi se blochează calculatorul și trebuie să îi dau restart. Am încercat să dau CTRL+ ALT+ DELETE dar deageaba fiindcă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?