De unde pot downloada ShootMania Storm?
Ce jocuri stiti dar sa fie multiplayer
Salut ma intrebam daca are cineva un cont de ikariam mai maricel pe care nu mai joaca imi place ikariamul este foarte tare daca e ceva va rog mult:)
Exista fantome? nu stiu de ce aud zgomote ciudate si mi-e frica visez urat si tot mi-e frica sa nu se adevereasca visele alea deci exista fantome?
Stie cineva vreun server privat de WoW Mists Of Pandaria care sa fie functional? FUNDA :D
Dati-mi si mie niste metine care sa aiba otel+9 in mag
Credeti ca e bine sa cumpar un PC second hand de pe net?
Ce jocuri stiti cat de cat captivante pentru : Procesor 2, 8 Ram 2 GB Placa video 128 :( Windows XP +GAMEPAD
SALUT TPU! stiti cumva vreun server fain de metin2 romanesc, englez, francez sau italian pvp 60%+ Daca stiti, nu ezitati sa raspundeti! dau funda! :)
Salut am cumparat de curand gta 4 si ma intrebam daca pot instala simple native trainer si sa mai mearga daca imi puteti spune cum aflu versiunea de joc as fi recunoscator
cine imi poate face un sv de minecraft sa joc cu un prieten add Robyr0by_22@yahoo.com sau skype Roby.rby7 Funda! Scuzati de categorie! Bagati id ca sa vb!
Care este siteul de la metin 2 dark fusion 2 va rog
Merge decodata aceasta consola? http://www.altex.ro/consola-microsoft-xbox360-new-slim-system-250-gb-hdd e buna asta sa o achizitionez? e ultimul model nu? va rog ajutati-ma ca nu ma pricep
Se mai poate dona pe nfsworld in euro? ca scrie doar in Dolari $...?
Cum bag savegame in NFS Underground 2? Daca aveti TeamViewer id meu de mess este nrazvan38. Dau funda
Deci mi- am downloadat metin2 tdl dupa aceea l- am instalat si cand vreau sa intru in joc imi apare Microsoft.NET Framework si zice, , Unhandled exception has occyrred in your application. ...? (mai mult)
Salut Imi merge assassin's creed 3 pe pc-ul meu? Processor: AMD Athlon (tm) II x2 250 Processor 3.00 GHz Ramy: 2.00 GB Placa video de 1 GB pe 128 bit Wind 7
La mortal kombat stie cineva cum fac rost de goro,shohcan, kintaro
Imi spuneti niste servare Minecraft 1.4.2 romanesti? Si va rog spuneti-mi care e treaba cu adresa(adress)? DAU
E gratis să-ți faci cont pe animalut.ro?
Va rog, daca stiti vreun server fain Romanesc sau Englez de Metin2 60-80 pvp sa mi-l spuneti ca sa ma apuc si eu ca nu mai am ce juca. daca puteti ajutati-ma va rog.
Salutare tuturor! Imi puteti recomanda si mie niste jocuri multiplayer pentru un calculator mai slabut? :) ( AMD Athlon(tm)XP 2600+ 1.93, 960MB of RAM ) Nu doresc jocuri complicate :) deoarece...? (mai mult)
Salut ma puteti ajuta sa verific(cieva care are un sv ) un sv de cs 1.6.Eu am facut un sv dar nu se pot conecta alti pe sv.ID MESS valy_150v
Cum sa fac ca cind vreau sa filmez in gta san andreas sa apara jos scris ce vorbim noi? vreau sa fac un film in gta dar nu stiu cum...ce programa am nevoie ca sa pot pune jos scris? ca aici:http://www.youtube.com/watch?v=X5bvvtkL6sw.Si...? (mai mult)
Hei Sall. Spuneti-mi si mie ce bonusuri ar fi bune la war Metin2 v ROG eu.
ziceti- mi si mie un joc fain nu cs, LOL, samp, metin, minicraft, warcraft dota2 etc. jocuri asemanatoare cabal etc. Va rog ziceti- mi un JOC FAIN dar sa fie online cine zice cele mai faine...? (mai mult)
Salutare TPU ma puteti ajuta sa-mi instalez NFS undegraun 2?
imi puteti spune niste jocuri onile faine asa cum e metin2 adica cu caractere cu itemuri cu magazine cu monstri dar mai important jocuri onile da nu cs.Du funda
as dori sa intreb de unde pot face rost de cs nVIDIA am auzit ca este bun pentru bhop si hns. Pe site gameforg nu se mai poate downloada va rog raspuns. Funda
Ce nr trebuie sa formez ca sa sun la politie in GTA IV?
As vrea sa-mi ziceti ceva jucatori Buni pe Fifa 009 dar si echipa ca eu nu prea le stiu :D Gen (Spania/Barcelona/Messi) FUNDA! Si portari vreau
As dori sa imi spuneti si mie urmatoarele: Pentru un server de metin2 minim cat ram imi trebuie si cat pot sa tin cu minimul ala, si pentru host cat ar costa minimu si cat ar putea tine
Ati jucat / Jucat FIFA 12 pe PlayStation2?
Salut am minecraft v12.2 si nu stiu cum sa joc Adica intru pe el si bag un username la nimereala (asa trebuie) si dau start game si dintr- o data mi se inegreste ecranu(in care e jocul) si nu se intampla...? (mai mult)
Care joaca samp? M-am apucat sa fac mape.Intrebarea este : Cum fac o camera? Ca vreau sa fac o casa, o alimentare etc! Funda+vot!
Salut,am si eu o intrebare,mie imi merge fifa cu lagg la toate fazele fixe,nu foarte mare dar deranjant, stiti ce as putea sa fac?
La jocul assassin creed 3, la misiunea 4 cand trebuie sa ii asculti pe cei doi sa vorbeasca ce trebuie sa fac? m- am uitat pe youtube si trebuie sa te duci la cei 2 oameni si dar eu stau si nu se intampla...? (mai mult)
Vreau as joc cu prietenul pe un server CS 1.6 doar noi singuri pe net, cum se face asta? MA AJUTATI?
Caut jocuri cu avatar in afara de howrse si caine vietual.
Doresc si eu un plugin ultimate who sau orice alt gen cu gradele: Owner Co-Owner Moderatori Administratori Helper Slot V.I.P Rog seriozitate si rapiditate daca se poate! Multumesc!
Ce site de facut filme stiti? gen; deschid programul, apoi deschid un joc.si programul ala sa filmeze ce ma joc. sititi ceva?
Sall TPU, call of duty black ops 2 mi-ar merge pe: Windows: windows 7 ultimate x64 Ram: 30 gb Placa video: nVIDIA quadro 6 gb Procesor: Intel core i7 2600k 4, 9 ghz Hdd: 5 tb
Cam cat are win 7 ca marime? Dar vista?
Cine imi da si mie niste nume faine pentru un canal de yt/un caracter? Uitati cateva exemple : AntVenom, VenomHunks. etc. Dau FUNDA! :D
cum se salveaza la revolt? adica castig o cupa si daca ies din joc nu ramane salvat. astept raspuns urgent. dau funda promit
mi- am facut un server de sa- mp versiunea de acum si mie imi merge comenzile sa intru pe el dar la adresa imi apare :7777 dc? de ex dc nu apare asa 32.45.32.1:7777 asta este ex cum fac sa- mi...? (mai mult)
DACA AVETI SA IMI DATI SI MIE UN HACK DE METIN 2 ro VA ROG scrieti-mi pe aceasta adresa: anaojica@yahoo.com :(
Salut am si eu o problema mi- am luat si eu Delivery Truck Simulator l- am instalat si cand este sa ii dau drumu la joc mi se deschide jocu da este tot ecranul alb si am asteptat si tot de pomana DAU...? (mai mult)
Salut, de o vreme mi- am cumparat calculator nou cu cerinte destul de bune, vreau sa ma joc fifa 2011, cerintele de la calculatorul meu sunt peste cat cere fifa, si tot imi merge sacadat si am incercat...? (mai mult)
Niste jocuri va rog. Shooter: CALL OF DUTY Acctiune: Prince of PErsia Logice: WARCRAFT 3 altele?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!