Dati-mi un sv de cs mai plin dar nu full 9 vs 9 gen si sa fie normal
Urgent! Cine imi poate da si mie scrisuri pentru programul de editat Photoscape, sau sa-mi poata spuna de unde pot sa le iau?
Salut cei de pe TPU credeti ca imi va merge pe calculatorul meu care are urmatoarele piese PROCESOR DUAL CPU E2180 2GHZ, 2GB RAM, PLACA NVIDIA GFORCE 7600GS CARE ARE 512 MB CAM ASTEA LA PC MEU CREDETI...? (mai mult)
Hey, sall TPU. Puteti sa imi spuneti un site de jocuri pentru android, pentru un telefon Samsung galaxy mini s2. De exemplu as vrea fifa 12 sau nfs, dar sa fie gratuite.
Sall Tpu.Am o intrebare dc nu imi merge cs pe placa video ATI RADEON HD 4300/4500 SERIES? Imi merge sa intru in el dar am foarte mare lag....inainte cu un an imi mergea foarte bine iar acum nu mai merge...? (mai mult)
Sal am si eu o problema deci dau sa instalez metin2 dr si dupa ce il intalez antivirusu meu zoce ca am un virus in joc asta TR/Obfuscate.XY.900 asa ii dau remove si dupa nu ma mai pot juca cei care au...? (mai mult)
Va rog frumos ajutati- ma! Am jocul Left 4 Dead si vreau sa- l joc online. Il am de pe www.aviara.ro. Cand scriu in consola : connect, im spune asa... Invalid protocol, expecting 1026, got 1027 ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie niste jocuri de tipul GTA si Just Cause? Dau funda
Salut salut TPU am o intrebare si totusi referitoare la net.bun am modem EXTERN nu intern in unitate de la upc si as vrea sa mi- l fac wifi pentru sgs 2 telefon marog as putea sal reglez cumva sau trebuie...? (mai mult)
Dau funda cui imi explica cum apar mingile de la modul soccerjam (joc counter strike) cand sunt portar. Eu sar cand zboara mingea fara turbo dar trec aproape de minge si e gol. Ma dispera ca sunt la...? (mai mult)
[FUNDA] De pe ce site pot cumpara jocuri pentru PC? As dori unul bun unde vine comanda repede:D
Salut am o problema destul de mare! Nu ma lasa nimic pe windows doar netu imi merge in rest imi da eroare la tot nimic nu ma lasa sa deschid nici sa instalez alt windows ajutor spuneti- mi va rog ce pot...? (mai mult)
, am o problema cu steam- u/cs- u, de cateva zile am reinstalat si steam si la fel face, am schimbat si pgl- u gui. cand dau sa intru in consola ma conecteaza pe un sv strain..rus nu stiu,...? (mai mult)
Buna as dori sa joc samp de pe netbookul meu dar se misca in reluare chiar si cu setarile toate la minim am 1GB RAM 228placa video integrata si 1.6 procesorul. Spuneti- mi ce sa- i fac sa mi se miste mai...? (mai mult)
Sal TPU, mi-am decodat wii-ul si nu stiu cum sa-mi fac CD-urile. Ma Poate ajuta cineva( pas cu pas+programele) FUNDĀ
Imi dati si mie un hack de rp pentru league of legend?
revin din nou cu o problema:la specificatiile pesului 2013, acolo unde am GPU imi arata BAD.sa mentionez ca placa mea e Intel core 610m 2gb.
Ziceti niste servere cs zm plague..nu biohazard care sa aiba extra iteme, ammo packs, multe clase de zombie. dau funda.
De unde iau "cash" gratis pentru 4 story EG?
Buna vreau si eu un hack pentru jocul ForgeOfEmpire stiu ca este dar nu il gasesc sa il pot scoate ca incerc sa il scot si imi cere sa completez cv si nu merge vreau un site de unde sa il pot scoate direct...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor.De ieri nu- mi mai merge Messengerul ce pot sa fac? Am incercat toate metodele pe care le stiu ca sa il fac sa mearga dar degeaba.M- amm deconectat de la net apoi m- am conectat...? (mai mult)
Dau funda cui imi spune si mie cateva exemplare de jocuri... Parkour si bmx street nu ceva care ocupa mult spatiu PS: Fara Freejack si mirror's edge si mat hoffman si dave mirra
am luat un cod pe cs si m- a prins adminu si mi- a zis :uitate in consola sa te duci cu codu la mata cum adica uitate in consola ce scria ca am cod acola asta nu inteleg va rog...? (mai mult)
BUNA ZIUA TPU! Am o intrebare pentr voi:cum imi maresc viteza jocurilor? De ex Fifa 13 am procesor de 2. 7ghz amd athlon le- 1640 placa video 512mb nVIDIA 6150 SE ram 2gb! Cine imi spune un program pentru...? (mai mult)
Cum pot sa pun si eu pe un server de samp niste tuburi(http://www.k-dst.de/kategorien.php?kat=Tubes%20and%20Funnels).
cine stie de unde pot lua un swichbot de strans yangul automat de pe jos sau un hack de strans yangul si itemele automat de pe jos care se poate activa si dezactiva usor potati si un link de ...? (mai mult)
HEi TPU!:P vreau sa joc minecraft si mi- am facut cont si cand bag username si password imi da un scris lung rosu si scrie play offline si try again ce pot sa fac sa ma loghez sau dati- mi si mie un cont...? (mai mult)
De pe ce site pot descarca virtua tennis challenge pentru telefon in rezolutie 320x240? si sa fie free:d FUNDA la cine imi spune primul si corect:D
Ce ziceti, sa iau un AMD Radeon HD 6670 pentru gaming? Multumesc.
Add to code_pre_gfx. Eroarea asta imi da la CALL OF DUTY BLACK OPS 2 Ce pot face in cazu asta!
Ce jocuri ma pot juca la 12 ani?
As dori si eu un cont cu iteme pe Metin2 Hardcore. Dau FUNDA sau cont pe alt metin. Rog seriozitate!
stiti niste servere de samp gen Romania super stunt?
Buna TPU. Mi- am luat metin2 gx si nu stiu ce are dar imi apare o eroare "The aplication failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the aplication. Precizez ca am incercat cu.Net...? (mai mult)
Salut, TPU Credeti ca ma puteti ajuta si pe mine cu un cont pe Legue Of Legends PBE va rog frumos.Am incercat incontinu sa fac cont si la inceputul luni dar n-am putut.Va rog frumos sa ma ajutati.
as vrea sa va intreb daca estu un joc misto mmorpg in afara de metin, big city racer, 4 story.counter...cva mai super nu cabal sau wow ceva super tare.dau funda la raspunsul cel mai bun!
Ce sa ma joc vreau ceva gen racing cerintele pc-ului meu:Intel pentium 4 cpu 2.80 ghz 1gb ram nividia gforce fx 5500 fundita
Vreau si eu niste servare private de metin2 pvm hard.Lvl max 99 Cele mai multe si mai misto. Funda
Intrebari despre jocul skyrim...: 1.Cam cat dureaza sa- l termin? 2. DawnGuard este un DLC? Adica dupa ce termin Skyrim imi scrie mare Skyrim DawnGuard si gata am intrat in el? ...? (mai mult)
Imi poate zice cineva in ce camera din V3 se fac cel ma bine bani pe Metin2GX? Dau funda doar celui/celei care imi zice numarul camerei!
Sslut. Cine imi poate da un sait sau ceva cu care pot sa creez texte care se misca cum arfi Turbo sa apara sa dispara sau sa se miste putin sau culorile sa se miste si sa mearga ca sa- l pot pune ori unde...? (mai mult)
cine are sa imi dea niste iteme pe metin2 steel? ca eu nu prea am! dau funda la cine imi da! :D
am o intrebare ce placa video imi trebuie si de cati GB ca sa imi poata merge call of duty black ops?
Spuneti-mi si mie niste jocuri MMO gen metin.(nu 4story, vindictus, sword2 ) ceva frumos si MMO sau Fantesy. Sper ca stiti un raspuns.MULTUMESC
Stie cineva niste shootere gen battlefield sau call of duty pentru.: -Placa video 128mb -2gb ram -procesor Intel dual core 2.00 Ghz
Ce jocuri imi recomandati online/multiplayer?
Cine are sa-mi dea si mie un cont pe GARENA de level mai mare (peste 30, 40) ii dau funda instant. Mersi mult!
add to code_pre_gfx Ce ie de facut, va rog ajutati-ma!
Cum pot sa fug cu lupul pe wolf team?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian004 întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?