TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5815
  • 5816
  • 5817
  • 5818
  • 5819
Rapidistu30
în 17 Noiembrie 2012 | Rapidistu30 întreabă:

Dati-mi un sv de cs mai plin dar nu full 9 vs 9 gen si sa fie normal

0
Răspunde primul Raportează
BrUnEtZiCaPaty
în 17 Noiembrie 2012 | BrUnEtZiCaPaty întreabă:

Urgent! Cine imi poate da si mie scrisuri pentru programul de editat Photoscape, sau sa-mi poata spuna de unde pot sa le iau?

0
gigel3
în 17 Noiembrie 2012 | gigel3 întreabă:

Salut cei de pe TPU credeti ca imi va merge pe calculatorul meu care are urmatoarele piese PROCESOR DUAL CPU E2180 2GHZ, 2GB RAM, PLACA NVIDIA GFORCE 7600GS CARE ARE 512 MB CAM ASTEA LA PC MEU CREDETI...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MiHaitza_BoBytza_1998
în 17 Noiembrie 2012 | MiHaitza_BoBytza_1998 întreabă:

Hey, sall TPU. Puteti sa imi spuneti un site de jocuri pentru android, pentru un telefon Samsung galaxy mini s2. De exemplu as vrea fifa 12 sau nfs, dar sa fie gratuite.

4
Răspunde Raportează
s1mplu99
în 17 Noiembrie 2012 | s1mplu99 întreabă:

Sall Tpu.Am o intrebare dc nu imi merge cs pe placa video ATI RADEON HD 4300/4500 SERIES? Imi merge sa intru in el dar am foarte mare lag....inainte cu un an imi mergea foarte bine iar acum nu mai merge...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NewLegend
în 17 Noiembrie 2012 | NewLegend întreabă:

Sal am si eu o problema deci dau sa instalez metin2 dr si dupa ce il intalez antivirusu meu zoce ca am un virus in joc asta TR/Obfuscate.XY.900 asa ii dau remove si dupa nu ma mai pot juca cei care au...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ExtremeBanyBock
în 17 Noiembrie 2012 | ExtremeBanyBock întreabă:

Va rog frumos ajutati- ma! Am jocul Left 4 Dead si vreau sa- l joc online. Il am de pe www.aviara.ro. Cand scriu in consola : connect, im spune asa... Invalid protocol, expecting 1026, got 1027 ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2012 |

Imi spuneti si mie niste jocuri de tipul GTA si Just Cause? Dau funda

2
Răspunde Raportează
tonynegrui
în 17 Noiembrie 2012 | tonynegrui întreabă:

Salut salut TPU am o intrebare si totusi referitoare la net.bun am modem EXTERN nu intern in unitate de la upc si as vrea sa mi- l fac wifi pentru sgs 2 telefon marog as putea sal reglez cumva sau trebuie...? (mai mult)

0
EmanE
în 17 Noiembrie 2012 | EmanE întreabă:

Dau funda cui imi explica cum apar mingile de la modul soccerjam (joc counter strike) cand sunt portar. Eu sar cand zboara mingea fara turbo dar trec aproape de minge si e gol. Ma dispera ca sunt la...? (mai mult)

0
anonim_4396
în 17 Noiembrie 2012 |

[FUNDA] De pe ce site pot cumpara jocuri pentru PC? As dori unul bun unde vine comanda repede:D

2
Răspunde Raportează
Th3Li0N
în 17 Noiembrie 2012 | Th3Li0N întreabă:

Salut am o problema destul de mare! Nu ma lasa nimic pe windows doar netu imi merge in rest imi da eroare la tot nimic nu ma lasa sa deschid nici sa instalez alt windows ajutor spuneti- mi va rog ce pot...? (mai mult)

0
tRizikial
în 17 Noiembrie 2012 | tRizikial întreabă:

, am o problema cu steam- u/cs- u, de cateva zile am reinstalat si steam si la fel face, am schimbat si pgl- u gui. cand dau sa intru in consola ma conecteaza pe un sv strain..rus nu stiu,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Abruzzi
în 17 Noiembrie 2012 | Abruzzi întreabă:

Buna as dori sa joc samp de pe netbookul meu dar se misca in reluare chiar si cu setarile toate la minim am 1GB RAM 228placa video integrata si 1.6 procesorul. Spuneti- mi ce sa- i fac sa mi se miste mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
jipi99
în 17 Noiembrie 2012 | jipi99 întreabă:

Sal TPU, mi-am decodat wii-ul si nu stiu cum sa-mi fac CD-urile. Ma Poate ajuta cineva( pas cu pas+programele) FUNDĀ

0
robi77
în 17 Noiembrie 2012 | robi77 întreabă:

Imi dati si mie un hack de rp pentru league of legend?

0
virusulfemeilor
în 17 Noiembrie 2012 | virusulfemeilor întreabă:

revin din nou cu o problema:la specificatiile pesului 2013, acolo unde am GPU imi arata BAD.sa mentionez ca placa mea e Intel core 610m 2gb.

1
Răspunde Raportează
Rares_Stan_1995
în 17 Noiembrie 2012 | Rares_Stan_1995 întreabă:

Ziceti niste servere cs zm plague..nu biohazard care sa aiba extra iteme, ammo packs, multe clase de zombie. dau funda.

2
Răspunde Raportează
alex62493
în 17 Noiembrie 2012 | alex62493 întreabă:

De unde iau "cash" gratis pentru 4 story EG?

0
StaiCaTrag
în 17 Noiembrie 2012 | StaiCaTrag întreabă:

Buna vreau si eu un hack pentru jocul ForgeOfEmpire stiu ca este dar nu il gasesc sa il pot scoate ca incerc sa il scot si imi cere sa completez cv si nu merge vreau un site de unde sa il pot scoate direct...? (mai mult)

0
BiiaBria
în 17 Noiembrie 2012 | BiiaBria întreabă:

Am nevoie de ajutor.De ieri nu- mi mai merge Messengerul ce pot sa fac? Am incercat toate metodele pe care le stiu ca sa il fac sa mearga dar degeaba.M- amm deconectat de la net apoi m- am conectat...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Andrei_Iascu_1998
în 17 Noiembrie 2012 | Andrei_Iascu_1998 întreabă:

Dau funda cui imi spune si mie cateva exemplare de jocuri... Parkour si bmx street nu ceva care ocupa mult spatiu PS: Fara Freejack si mirror's edge si mat hoffman si dave mirra

0
IONUTZU1999
în 17 Noiembrie 2012 | IONUTZU1999 întreabă:

am luat un cod pe cs si m- a prins adminu si mi- a zis :uitate in consola sa te duci cu codu la mata cum adica uitate in consola ce scria ca am cod acola asta nu inteleg va rog...? (mai mult)

0
TeoTudor
în 17 Noiembrie 2012 | TeoTudor întreabă:

BUNA ZIUA TPU! Am o intrebare pentr voi:cum imi maresc viteza jocurilor? De ex Fifa 13 am procesor de 2. 7ghz amd athlon le- 1640 placa video 512mb nVIDIA 6150 SE ram 2gb! Cine imi spune un program pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
CristiUcV
în 17 Noiembrie 2012 | CristiUcV întreabă:

Cum pot sa pun si eu pe un server de samp niste tuburi(http://www.k-dst.de/kategorien.php?kat=Tubes%20and%20Funnels).

1
Răspunde Raportează
skaterToP
în 17 Noiembrie 2012 | skaterToP întreabă:

cine stie de unde pot lua un swichbot de strans yangul automat de pe jos sau un hack de strans yangul si itemele automat de pe jos care se poate activa si dezactiva usor potati si un link de ...? (mai mult)

0
Noxed
în 17 Noiembrie 2012 | Noxed întreabă:

HEi TPU!:P vreau sa joc minecraft si mi- am facut cont si cand bag username si password imi da un scris lung rosu si scrie play offline si try again ce pot sa fac sa ma loghez sau dati- mi si mie un cont...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Noxed
în 17 Noiembrie 2012 | Noxed întreabă:

HEi TPU!:P vreau sa joc minecraft si mi- am facut cont si cand bag username si password imi da un scris lung rosu si scrie play offline si try again ce pot sa fac sa ma loghez sau dati- mi si mie un cont...? (mai mult)

0
DanyMadjer7
în 17 Noiembrie 2012 | DanyMadjer7 întreabă:

De pe ce site pot descarca virtua tennis challenge pentru telefon in rezolutie 320x240? si sa fie free:d FUNDA la cine imi spune primul si corect:D

0
OctaLoL
în 17 Noiembrie 2012 | OctaLoL întreabă:

Ce ziceti, sa iau un AMD Radeon HD 6670 pentru gaming? Multumesc.

0
valipc
în 17 Noiembrie 2012 | valipc întreabă:

Add to code_pre_gfx. Eroarea asta imi da la CALL OF DUTY BLACK OPS 2 Ce pot face in cazu asta!

7
Răspunde Raportează
Alex10023
în 17 Noiembrie 2012 | Alex10023 întreabă:

Ce jocuri ma pot juca la 12 ani?

2
Răspunde Raportează
SunTAdY
în 17 Noiembrie 2012 | SunTAdY întreabă:

As dori si eu un cont cu iteme pe Metin2 Hardcore. Dau FUNDA sau cont pe alt metin. Rog seriozitate!

0
wint3rfight
în 17 Noiembrie 2012 | wint3rfight întreabă:

stiti niste servere de samp gen Romania super stunt?

0
alabamaboc
în 17 Noiembrie 2012 | alabamaboc întreabă:

Buna TPU. Mi- am luat metin2 gx si nu stiu ce are dar imi apare o eroare "The aplication failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the aplication. Precizez ca am incercat cu.Net...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FunyFuny99
în 17 Noiembrie 2012 | FunyFuny99 întreabă:

Salut, TPU Credeti ca ma puteti ajuta si pe mine cu un cont pe Legue Of Legends PBE va rog frumos.Am incercat incontinu sa fac cont si la inceputul luni dar n-am putut.Va rog frumos sa ma ajutati.

0
ScliPitoruL
în 17 Noiembrie 2012 | ScliPitoruL întreabă:

as vrea sa va intreb daca estu un joc misto mmorpg in afara de metin, big city racer, 4 story.counter...cva mai super nu cabal sau wow ceva super tare.dau funda la raspunsul cel mai bun!

1
Răspunde Raportează
Dextererica
în 17 Noiembrie 2012 | Dextererica întreabă:

Ce sa ma joc vreau ceva gen racing cerintele pc-ului meu:Intel pentium 4 cpu 2.80 ghz 1gb ram nividia gforce fx 5500 fundita

4
Răspunde Raportează
danny78
în 17 Noiembrie 2012 | danny78 întreabă:

Vreau si eu niste servare private de metin2 pvm hard.Lvl max 99 Cele mai multe si mai misto. Funda

1
Răspunde Raportează
andrei7dream
în 17 Noiembrie 2012 | andrei7dream întreabă:

Intrebari despre jocul skyrim...: 1.Cam cat dureaza sa- l termin? 2. DawnGuard este un DLC? Adica dupa ce termin Skyrim imi scrie mare Skyrim DawnGuard si gata am intrat in el? ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MasteRShooteRrrrR
în 17 Noiembrie 2012 | MasteRShooteRrrrR întreabă:

Imi poate zice cineva in ce camera din V3 se fac cel ma bine bani pe Metin2GX? Dau funda doar celui/celei care imi zice numarul camerei!

1
Răspunde Raportează
Vadim777
în 17 Noiembrie 2012 | Vadim777 întreabă:

Sslut. Cine imi poate da un sait sau ceva cu care pot sa creez texte care se misca cum arfi Turbo sa apara sa dispara sau sa se miste putin sau culorile sa se miste si sa mearga ca sa- l pot pune ori unde...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StReEtDaNcEaNa
în 17 Noiembrie 2012 | StReEtDaNcEaNa întreabă:

cine are sa imi dea niste iteme pe metin2 steel? ca eu nu prea am! dau funda la cine imi da! :D

0
alexjucu
în 17 Noiembrie 2012 | alexjucu întreabă:

am o intrebare ce placa video imi trebuie si de cati GB ca sa imi poata merge call of duty black ops?

4
Răspunde Raportează
H??????
în 17 Noiembrie 2012 | H?????? întreabă:

Spuneti-mi si mie niste jocuri MMO gen metin.(nu 4story, vindictus, sword2 ) ceva frumos si MMO sau Fantesy. Sper ca stiti un raspuns.MULTUMESC

2
Răspunde Raportează
Emil_Andrey_1997
în 17 Noiembrie 2012 | Emil_Andrey_1997 întreabă:

Stie cineva niste shootere gen battlefield sau call of duty pentru.: -Placa video 128mb -2gb ram -procesor Intel dual core 2.00 Ghz

3
Răspunde Raportează
zohanaladeen
în 17 Noiembrie 2012 | zohanaladeen întreabă:

Ce jocuri imi recomandati online/multiplayer?

3
Răspunde Raportează
MiSk
în 17 Noiembrie 2012 | MiSk întreabă:

Cine are sa-mi dea si mie un cont pe GARENA de level mai mare (peste 30, 40) ii dau funda instant. Mersi mult!

1
Răspunde Raportează
valipc
în 17 Noiembrie 2012 | valipc întreabă:

add to code_pre_gfx Ce ie de facut, va rog ajutati-ma!

2
Răspunde Raportează
DeathPulse
în 17 Noiembrie 2012 | DeathPulse întreabă:

Cum pot sa fug cu lupul pe wolf team?

1
Răspunde Raportează
  • 5815
  • 5816
  • 5817
  • 5818
  • 5819
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • AndreiAdrian004
    trimisă acum 3 ore

AndreiAdrian004 întreabă:

De ce cei bogati nu vor sa ii ajute pe cei saraci? Ii folosesc dar nu ii platesc! Mai ales patronii si conducatorii care au prea mult!
    47 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    21 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 14 ore

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    18 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.625
  • Întrebări: 3.954.654
  • Răspunsuri: 17.664.951
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Seria Divergent

Seria Divergent

Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?

Start quiz
Categorii
  • 652.089 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.876 Artă şi Cultură
  • 72.883 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.392 Conversaţii