Intru pe un server de al unui prieten pe metin2 si imi apare: Conecatrea la server in progres. Si asa ramane Ce sa fac? Doar eu si el stim serverul si lui ii apare la fel
Stie careva un joc in care sa faci tu "2012" cum vrei,cu asteroizi, cu extraterestrii cu tornade etc. de descarcat? Dau funda fundalau!
Stie cineva cum se numeste jocul de tip zuma numai ca e cu un fel de zombii si bilele sunt sub forma de ochi?
Vreau metin plzzzzzzzzzz misto cresti repede otel in mag si la fel si batalie si sa fie misto multe evoluti daca puteti sa ziceti peste lv 300 va multumesc daca nu stiti peste lv 200
Buna! Ce jocuri merg pe volan+pedale:acceleratie si frana? Am volan Logitech WingMan Formula GP.
cand am vrut sa aflu steam id am intrat in consola in cs si am scris status si mi-a VALVE_ID_LAN cum imi pot afla id-ul de steam.
BUNA TPU! Va rog mia-ti putea da un metin2 care sa aive iteme si armuri epice s otele in afara de hamer sau yoneis
Ce jocuri imi merg pe o Placa Video Ati Radeon HD 4850 1GB 256 Biti?
De unde pot sa descarc jocuri pentru Nokia2630 si Lg Gs290 cookie fresh gratis? Am gasit niste jocuri si le- am descarcat, apoi le- am pus pe telefon, dar trebuie instalate:( Vreau jocuri care nu ...? (mai mult)
Stie careva un joc online cu masini (NFS)?
sunt nou vreau si eu nume smechere si tari de mt2 de ex stalkersou e super dar vreau alt nume dar sa fiebun ca asta si sa- mi placa nu ca as fi obsedat de stalker sou doar imi plac foarte tari...? (mai mult)
M-am luat call of duty black ops 2 si vreau sa stiu daca imi intra macar in joc daca am UN AMD X2 si jocu cere la minim un AMD x3. multumesc!
Exista vreo diferenta intre jocurile FIFA descarcate de pe internet si cele originale? As vrea sa ii cumpar unui var un joc FIFA si vreau sa stiu daca meerita cumparat. Cel mai detaliat raspuns...? (mai mult)
Am o problema cu mouseul.mi se duce sagetica in coltul din stanga sus si nu o mai pot misca de acolo.ce sa fac? mi se intampla tot mai des
Dece nu pot sa intru pe sv-ul sv.minecraftromania.ro.Puteti sa ma ajutati pls. FUNDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Care sunt cerintele minimale pentru Amnesia:The Dark Descend(raspuns de la cei care au jocul).
Imi puteti spune cum se pun codurile in cod 1 si cod 2. funda
Sal TPU cum naibi opresc antivirusul esetnod32 dau click dreapta pe el si imi apar urmatoarele: Open window __________ Computer Scan update __________ About Dar adevaratul motiv pentru care vreau...? (mai mult)
care stie cel mai fain si cu arme faine coutner strike gen counter strike modern warfare 2 da sa aiba use item pe E.Fundita.Si sa nu va prind ca ziceti 1.6 sau carbon.
Imi ziceti si mie ce nume aveti pe tanki daca aveti, la ce ora ne intalnim?
Sal TPU imi spuneti si mie cateva jocuri care ar merge la un pc de nota 7 ofer funda
Placile video de laptopuri sunt slabe pentru jocuri?
Dati-mi o placa video de gaming pana in 100 E. Multumesc!
Puteti sa-mi spuneti pe ce televizoare merge wii?
Spuneti-mi si mie jocuri rpg
Sall TPU Deci......doar ce mi-am instalat win7 si pe ecranul meu mi sau dereglat culorile nu am resusit din contrast calibrate si am n-are nevoie de ajutor plzz!
Joaca cineva ninja saga si are leval mare imi puteti spune numele vostru si sa aceptati cererea care vo trimit facebookul meu e manmarcus97
Cum merge sa activez versiunea lunga mai mare de 30 de zile la panda antivirus 2012 si un serial?
Ce jocuri merg cu volanu si cu pedale fara curse dau funda!
stie careva dintre voi un metin server roman care sa fie eventu cu bostani aia de halloween dinafara de metin2 GX dau funda
Stiti vreun hack de metin2ro la fel ca m2bob? daca stiti imi spuneti va rog? Raman Dator! P.S :D Funda!
Ce ati alege intre FIFA 12 si PES 2013 (in functie de gameplay,grafica etc.). Mentionez ca mie nu imi merge FIFA 13, daca ar fi mers nu as mai fi pus intrebarea asta.
Cum pot face o melodie de pe trilulilu mp3 si sa o descarc? please help dau funda
am o mare problema cu sistemul meu, deci, am un Laptop Acer Ferrari One 200 si este mic si nu are Dvd writer...si am Windows 7 Home Premium original pe el, si vreau sa- i fac o copie de ...? (mai mult)
Vreau si eu site de unde iau CS ( care merge sa ii schimb sonoru) innafara de 1.6
Cum poti sa-ti faci un teren in care ceilalti playeri sa nu construiasca in minecraft plz help me
Salut, la NFS World spuneti- mi si mie ce masina sa imi iau intr- un buget de pana in 1.000.000, o masina care sa nu fie de D- class, orice masina dar nu de D- class, eu ma gandeam la un nissan skyline...? (mai mult)
Sal TPU imi puteti da niste linkuri de jocuri.dau funda
Unde pica coifuri,scuturi, armuri si sabii de level 50 sau 55 la metin2? Mebntionez ca dau of funda mare si un vot!
Heii TPU. Eu sunt creatoare pe facebook. Ce inseamna? Doar creatoare nu content creator. Sper ca ma ajutati. FUNDA. Scuzati-ma daca nu este buna categoria.
Dati-mi si mie niste jocuri cu impuscat de descarcat Serious Sam sau Wolfenstein Return to Castle (ceva de genul asta). Cel mai misto joc primeste funda!
Buna Ziua TPU! Nu va retin mult dar as dori sa imi spuneti cel mai TARE(Sensul tare vine de la urmatoarele: - SUSPANS - HORROR - THRILLER - SA FIE CU FANTOME/MONSTRI/VOCI FOARTE URATE - CONTINUTUL...? (mai mult)
De ce imi apare ca fifa08 nu merge din cauza la fifa08.exe
Cine stie vreun mod de GTA San Andreas(Deja facut)cu masiniile schimbate, In care as putea sa fac misiunii(La unele moduri nu mergeau cateva misiuni)Dau Fundaa!@:)(de preferat un link:P)
Salutare TPU stit cumva vreun joc in care poti fi Gm usor va rog daca stit unu spuneti-mi
La IMVU va mai merge aia cu MeetMe sa faceti credite? si cum mai pot face altfel credite?
Imi merge Call Of Duty Black Ops 2 Pe Ati Radeon HD 4850?(Nu vreau ne-aparat setarile pe High) FUNDA!
Care stie de ce nu merge switchbotul pe hotstyle metin2? Daca imi spuneti cum il fac sa mearga aveti FUNDA!
Caut jocuri ce se dauloteaza de pe saitul jocului gratuit si este cu lumi virtuale si vampiri
Dati-mi si mie niste server de mt2 pvp sau pvp-pvm i merge si cu hamachi dar dati-mi si fara hamachi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian004 întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a