Cine imi poate da un ip la un sv de survival pentru minecraft sau poate are cineva sv si jucam impreuna! Dau funda P.S:sa nu fie pe hamachi
Probabil ca multi dintre voi ati auzit de renumitul "server de wow Freakz". Prima data am jucat wow pe freakz 4.0.6 si nu mai stiu alta versiune sau alte chestii. Dupa cum s- a anuntat deja pe ...? (mai mult)
FUNDITA pentru cel care-mi zice cum dezactivez offsite la pes 2013?
Fratilor nu imi merge messengerul si facebookul, la messenger imi da eroarea cu Yahoo Messenger Troubleshooter, iar la facebook cand ma logez imi apar decat scrisurile adica scrie facebook scrie mesaje...? (mai mult)
Salut, ai fifa 07 si nu stiu cum sa pun transferurile din 2012 la fifa 07. Am mai pus stiu ca trebuie sa sterg ceva dar nu stiu ce. Ma puteti ajuta?
Sall. am o problema, cand deschid call of duty black ops 2 sau orice program. si cand deschid pc- ul imi da erroarea asta. care stii de ce si ce trebuie sa fac.[URL=http://imageshack.us/photo/my- images/802/errorme.jpg/][IMG]http://img802.imageshack.us/img802/2402/errorme.jpg[/IMG][/URL] ...? (mai
Sall TPU, dc nu imi merge 25 to life cand intru in el imi apare non direct3d si inainte imi mergea dar cand intram imi iesea
cum pot face un cont de minecraft deoarece cand dau register intra pe un site de inregistrare mojang si nu folseste la nimic. Ma ajutati?
Stiti niste jocuri ca Lady popular, Stardoll?
De ce club penguin nu mai merge? cine imi da un cont de membru dupa ce verific daca e bun si merge dau fundita
Buna! Am un telefon Motorola fire. Si azi mi-a aparut in stanga sus un plus verde. Imi puteti spune ce reprezinta? Dau funda; x
Va rog imi dati si mie un sait sa descarc un joc pentru tel LG gt 200 Dau funda
Ce bonusuri se pun la shaman la 6/7?
cine imi da si mie un cont taman pe mt2 hammer pliz
Care stie sa faca o tema IPB?
Cine ma ajuta sh pe mine sa fac un server de metin las idd fotbalistu006 mersi mult
Cine stie un hack peentru UberStrike de bani (Credits)... level etc., care sa nu fie pe facebook, iar linkul sa nu contina alte likuri GEN:trebuie sa dai pe el ca sa deblochezi linkul anterior ca sa ...? (mai mult)
Se mai redeschide candylongju?
Buna TPU:X:X! Era un joc inainte cu mickey mouse si prietenii ei pe un vas de croaziera apoi erau intr-o casa adunau prajituri bani etccc....Stie cineva cum se numeste? Funda:X:X
Sall puteti sa-mi spuneti un servar privat de car town? dau funda
Am crut sa intru pe DeseneAnime.ro dar scrie ca pagina a fost inchisa pentru incalcarea drepturilor de autor. Stiti daca o sa se mai deschida?
am o problema la mt cand joc orice mt nu conteaza imi apare la un moment dat o eroare cu Microsoft visual library c+ + chiar daca il am instalat sau nu am instalat acest program tot asa imi apare...? (mai mult)
Stie cineva daca au aparut cumva coduri de joc pentru,, 007 Legends", un joc nou aparut pentru PC. Va multumesc.
Care joaca metin2 bz? va rog pm me la idul alexrmxhot@yahoo.com
Cum downloadez ourworld toolbar ve rog spuneti-mi cat de repede puteti
Stie cineva site-uri precum pandanda club penguin animal jam etc
Cine imi spune cu sa downloadez ourworld toolber spuneti-mi cat mai repede...plz...dau funda
Ce progroame imi trebuie sa-mi fac un server de metin2 pvm. Daca imi dati si site-u de unde as putea sa descarc programele. Dau funda imediat!
Hei,stie cineva conturi member pe club penguin sau coduri pentru cartea cu bani si costume? Daca stiti spuneti-mi pe adresa de messenger:silviusk8ing.
Am luat si eu jocul Pokemon Heart and Gold si joc pe emulatorul no$gba intru pe joc... vorbesc cu acel profesor... si cand imi spune sa incep jocul apare negru aveti vreo idee. Va rog frumos sa ma ajutati....? (mai mult)
pe metin2 unde cad iteme de level 50 sabii armuri coifuri unde pica ma interseaza mai mult de sabii si armuri deci unde pot cadea sabii si armuri gen ucigator de lei unde pot cadea sabii de level...? (mai mult)
Cum activez autosave la fifa 13!
Am o problema cu counter strike.Deci am steam si cand vreau sa ma conectez la un server imi zice you have been banned, dar pe alte servere ma pot conecta, iar cand intru de pe alt cs ma pot...? (mai mult)
Cum este power point 2010? este si 2011?
Veau si eu va rog frumos un cont de hammerMT2 praf, bun, cum o fi. Vreau doar sa mearga.
Mi- am descarcat driver san francisco si am o misiune in care trebuie sal urmaresc pe unu dupa ce ajunge la destinatie vb cu unu si apoi iar pleaca dar de data asta trebuie sal elimin dar cand...? (mai mult)
Cine stie metine ultra fun? Inafara de hammer ca energy si sa aiba multe itm, sa evoluezi rapid si sa faci bani rapid sa si sa aiba itm 2012! Dau funda celor care imi dau serverele necunoscute...? (mai mult)
Sall Cum Fac Monezii De Aur La: Shakes & Fidget?
Dau funda celui ce imi poate spune un joc 2012 nu horror, de preferat bataie sau drifturi cu masini pentru calculator. P.S. am placa video de 1.761 GB, RAM 2GB, Win 7 pe 32 de bit, hard...? (mai mult)
Care are sv lui de minecraft? sa jucam amadoi si daca aveti prieteni si cu ei FUNDA
Cum pot instala Windows 7 daca am 2 CD-uri? Am nevoie de raspuns rapid! Dau funda.Multumesc!
am si eu o problema. Cand vreau sa joc call of duty black ops 2 imi da urmatoarea eroare This application has failed to start because dxgi.dll was not found. Re- installing the application may...? (mai mult)
Spuneti-mi un metin calumea va rog!
Stiu ca am mai psotat odata ceva asemanator dar, care dintreaceste 2 PC- uri este mai bun si pretul(pretul si pentru cel care e mai ieftin): 1. CPU: Intel Core i5 3470 3. 20GHz box Motherboard:...? (mai mult)
In jocul just Cause 2, cum pot ridica un avion de la sol? Stiu ca cu SHIFT ii dau propulsie, dar nu stiu cu ce il ridic...
Care e cea mai buan formatie la FIFA 2011 cu chealsea si barca in special
cine vrea sa creeze un metin2 asemanator cu metin2steel, si sa ma puna si pe mine un membru al staffului? sau cine imi face si mie un metin2, sau ziceti- mi(nu- mi dati adrese de youtube ca nu ...? (mai mult)
Hey,cineva pentru Fifa 08 / Fifa 09 in multyplayer? Cu sau fara Hamachi.
Cine imi lasa si mie un program de facut propriile schinuri la arme are FUNDA :D Si daca se poate si pentru oameni
Am intrat pe un site de trivia si am primit autovoice cine mi explica si mie cu ce ma ajuta si ce pot sa fac cu acc comanda funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.