Fiti atenti...mi- am descarcat metin2GX, l- am instalat, mi- a intrat in joc si cand vreau sa intru pe cont imi tot zice nume sau parola gresita si sunt corect bagate...ma poate ajuta cineva. Dau...? (mai mult)
:* Vreu si eu sa stiu ce tip de counter- strike folosec cei care fac batalii/mixuri intre clanuri? Este vorba de cfg sau de tipul de Counter- Strike? Am observat ca au ca logo/spray un B mare...? (mai mult)
Am facut cu prietenul meu un server de metin2 prin hamachi.Am facut tot ce trebuia. el s- a conectat la server dar cand vreau sa ma conectez si eu imi da eroare la conectare la server.Am pus...? (mai mult)
Cum se instaleaza kitul la counter strike 1.6
Imi puteti zice de unde pot descarca Talking tom cat, santa etc pentru Allview f2 crony? as vrea s ail descarc in calculator apoi sa il bag in telefon prin cablul de date.
Bine deci mi-am facut cont pe stuffpoint. Dar la basics informations, nu stiu ce sa scriu la "state". Ma puteti ajuta?
Buna TPU fac sv de mt dar am ramas in virtual pc si scrie. reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device. cine ma ajuta dau funda si gm daca se hotareste sa ma ajute...? (mai mult)
Vand Cont Metin2.Ro server Leonis Lvl 61 magii m7 vartej, m7 izbitura, m6 aura, are iteme + 9 si multe Bilete v2 ( vandabile) Vand si cont lvl 40, Leonis, cu iteme bune si 28 bilete v2. Pentru...? (mai mult)
PS2 sau o placa video mai buna?
Salu! Imi puteti spune cum pot aduce vizitaturi pe un blog sau pe un forum! sau cum sa fac reclama? Multumesc Anticipat!
Joaca cineva Lady Popular? Daca da, vreau sa- mi spuneti si mie cum sa trec de lv. 5 ca nu reusesz:((Sau daca ati jucat si v- ati plictisit imi puteti da contul? Sunt 2 intrebari nu va oblig ...? (mai mult)
spuneti-mi si mie unde pot gasi jocuri pentru ps2? in ce localitati? si cam cat ar costa?
Cine se joaca dragon city imi spune si mie ce trebuie sa combin ca sa imi iasa dragonul ( Mirror Dragon )? mai multe? ( dau FUNDA)
Un raspuns cat mai rapid daca se poate :) Deci, vreau sa- mi fac cont pe LOL(League Of Legends) si intru acolo, introduc tot, imi da de intelesc ca, contul s- a creat, imi vine E- mail dar cand...? (mai mult)
Cine imi explica si mie cum se baga codurile la Lord of the Rings: The Return of the King sau imi da vreun link sa vad sau dati-mi un cod de viata infinita.
Buna Tpu..as vrea sa imi iau o placa video noua [ nVIDIA geForce gtx 560 ti 1 gb ] si as vrea sa stiu daca se potriveste cu placa mea de baza.ASRock G31M- s ddr 2 800 dual channel ( placa video pe care...? (mai mult)
Hey! TPU poate sa-mi zica si mie unu un joc fara descarcare smecher?
Scrieti-mi si mie niste filme noi in 2012 "Dau Funda"
Daca cineva ar vrea sa imi trimita un joc pe steam si eu nu am nici un joc cumparat pe steam poate sa imi dea jocul?
Am instalat windowsul adineauri, dar nu- mi pot modifica rezolutia! (800x600). Cand incerc sa o schimb, imi apare ecranul begru si o casuta in care scrie "OUT OF RANGE"!:((( Cum pot schimba...? (mai mult)
Am o nVIDIA geforce gt630 si cand joc fifa 13 uneori imi sacadeaza joku stiti cumva dc (pc meu are 6 GB RAM 2.5 PROCU dula core Intel ) cu placa veche radeon 5450 nu facea asa
Vreau si eu niste servere pentru jocul killing floor dar nu dinalea ce trebuie sa astept sa se descarce programele necesare pentru a juca funda celui ce im da servere mai multe si care funtineaza
Buna stie cineva niste lincuri de unde pot sa imi descarc Angry Birds pentru pc
De ce nu-mi apare devices pe itunes?
Sal,cine are un clan de cs de minim 5 jucatori si vrea sa joace un meci amical? lasati-mi id de mess sau de skype, am eu un sv gol ......va astept
Am sa pun o intrebare din Metin2. Am vazut fms- uri si alte arme sau chiar si armuri + 9 care aveau niste "licurici" de mai multe culori insa altele aveu si acei licurici dar si niste...? (mai mult)
Salu am o intrebare am u server de CS si nust cum sa fac sa-i bag moduri adica mod kinife dueluri si altele puteti si mie sa-mi spuneti cum de preferinta video dar merge si in scris
De pe ce site pot sa descarc Dead -Space? Imi spuneti daca stiti? Va rog frumos!:( :(
de unde pot lua un driver video SiS (nu stiu sigur) clculator de la ViewSonic cine imi da un driver video sa-mi mearga jocurile etc primeste
eu joc Call Of Duty Modern Warfare 3 cu teknomw3 ala si am fost curios ce face "Prestige Game" si am vazut ca mi- a luat toate level la arme de la 0 tot de la 0 doar ca, cand fac level 80 ...? (mai mult)
Vreau si eu niste jocuri pentru pc-ul meu va dau datele calculatorului: 1GB Ram procesor Intel 2, 68Ghz placa video 1GB si vreau jocurile sa fie pentru Windows 7 Ultimate
Tocmai mi-am instalat windows 7 ultimate si am setat sa fie tastatura UK si vreau sa fie US ca sa am @ si restul ca pe tastatura. Care ma poate ajuta primeste funda!:D
Sall! Care sunt cerintele MINIME pe care sa ruleze decent jocul portal 2 pe win xp?
Care imi da un cfg aim pls dar sa fie foarte bun.
Un site unde pot sa descarc theme pentru. XP...
Cum poti deschide cardul SD pe Windows XP fara formatare?
Sallz,TPU! Imi puteti da un site cu un hack dmg pentru HammerMT2? Fara virusi. Fundaa
Http://www.youtube.com/watch?v=DfkJ2jwZomg&feature=plcp este prima mea prezentare de metin ce parere aveti :)
Cine poate sami de-a si mie un cont pe earth-mt2 ca nu stiu ce are nu pot sa-mi fac. Dati-mi raspun plss.
Cine stie o echipa buna pentru Naruto Arena.Sunt incepator si nu am deblocat nici un carater? Dau funda
HEY TPU! Metinele 1: Energy(ozeron) 2:hotstyle Sunt inchise? FUNDA!
O aparut un server privat de aion ca pe la 40 cresc greu si vr sa stiu.Dau fundita +VOT
CINE SA SATURAT DE METIN2RO BAGA ID : jaguar40cristi@yahoo.com dau cont metin2 hot-style lv 136 pe cont metin2 ro ma conectati la adress de IM!.... Funda
Stie cineva care ar putea fi problemele in cazul in care nu'mi apare masa de joc pe Joci.ro?
Unde pot sa-mi fac si eu cont pe Mondialmt2 Royal(asta nou care s-a redeschis) plss dau FUNDA! Sau daca are cineva si s-a lasat de joc, va rog mult!
HEY TPU! Spuneti- mi un metin2 in care sa :cresti usor sa faci bani sor si sa ai otel si batalie la magazin(nu conteaza + - ul)si lv maxim sa fie 250!(ceva gen metin2 valmondial)infara de steel, hotstyle....? (mai mult)
Cine imi da un cont goodgame empire va rog daca se poare unul de nivel 23
Deci, am facut o prostie. Stiti ca la laptop, pe langa mouse, e aceea casuta bagata in el ca un fel de mouse. Cand eram pe YouTube, am apasat din prostie pe aia si s- au facut cuvintele, videoclipurile...? (mai mult)
Imi puteti da alte site-uri cu jocuri in afara de y8, clopotel, pufulete?:) unde sa fie jocuri mai interesante si nu chiar de copii si sa nu prea bage virusi.
Care dintre voi stiti care este clasamentul caracterelor in pvp la metin2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba