Cum pot sa fac un site rapid si usor?
Am The Force Unleashed(1) pentru PC si am ajuns la biectivul "Bring down The Imperial Star Destoyer" si nu pot sa il distrug! Ma ajuta cineva?(F-U-N-D-A)
Tocmai mi-am downloadat jocul World of Warcraft likh king m-am logat am dat pe lista de servere si am ales un server dar s-a blocat la,,, connected"' ce se intampla :O Dau funda
Salut fratilor va rog ajutati-ma cu un linkul de unde pot downloada cele mai bune simulatoare gen sa ma uit la volan in masina;) intelegeti voi dau funda :* :D
Cum pot conecta un Play Station 2 ( ps2 ) la monitor? vreau si eu un model de mufa va rog. funda si voturi
Stiti cumva un metin2 private care se cauta GM/GA? Sau daca aveti voi un metin si cautati gm adaugati florin_st2001@yahoo.com la mess si lasati si un raspuns casa stiu...Si sa va dau funda :D
Sall! Caut un metin pvm,lvl ma 99, rate max 500, posedata ultima armura si siriusu ultima arma. Fundaa
De ce cand vreau sa intalez nfs world imi da o eroare sa dau retry intruna nu ma lasa sa il instalez si dupa imi apare instalare falida:| care stie dau FUNDA!
Hei- hei TPU! De fiecare data cand ma joc 4story pe Eternia Games imi apare o eroare cu Cheat program detected! Desi, eu nu am jucat vreodata cu hackuri sau coduri. Imi puteti spune ce sa fac sa ma pot...? (mai mult)
Sall de unde pot lua un hack de doodle jump (infinite rockets) pentru un IPhone 4? Fundaa
Am o intrebare de o saptamana mi-am reinstalat windows-ul.Acum am xp sp3 si cand am incercat sa imi iau jocul fifa 08 nu mai merge. Este de la windows sau are ceva pc-ul?
Caut SERVERE CS 1.6 pentru comunitatea mea http://one-cs.phpbbforo.com/forum?tt=1 Cine vine vine cu un server sau mai multe? ....pentru mai multe informatii Y! M: danudanu758@yahoo.com
Buna care ma poate ajuta cu ceva cand vreau sa joc ceva sau sa ascult muzicade pe orce nu mi se aude in nici un fel cine ma poate ajuta
care are cont pe nfs world? vreau un cont cu masina mitsubushi lancer evo viii sau xi dau funda si dau la schimb 3 conturi unu lv 34 inca unu 23 si inca unu lv 18 lv 34=volkswagen scirocco...? (mai mult)
Am vazut pe metin2ro cum un pleyer a adunat toate animalele in jurul lui. Cum a facut? dau funda!
la fifa online 2 ce fac cu ticketele alea cu manchester city?
Funda! Am incercat sa imi fac cont pe Metin2 Earth, dar tot timpul spune ca exista deja contul. Imi poate face cineva un cont cu username- ul cnkcnk sau cnkcnk1996 pe e- mail- u'...? (mai mult)
Vreau si eu jocuri gen GTA IV sau Mafia II ==> cu impuscaturi. Sa aiba si grafica buna!
Cum pot pune o imagine pe internet pe google images cum pot
As vrea sa stiu dc nu imi merge minecraftul am incercat toate versiunile tot dar. nu merge. Imi spune asa : Bad video card drivers! Si mai jos arata toate erorile cu OpenGL si nu stiu ce...? (mai mult)
Dati-mi va rog linkul de unde pot descarca Spidarman 2 Full game plzz!
Salut imi puteti spune si mie un nume de war in metin 2. Plz?
Stie cineva jocuri online cu vraji si lupte ca Wizard101, Metin2RO,etc?
Mi-am luat un gamepad nou ati putea sa-mi ziceti si mie niste jocuri faine care sa mearga cu el in afara de nfs si fifsa/pes. va rog mult.
Puteti sa ma jutati cu niste joucuri vesele si distractive pentru o serata la scoala...
Stiti jocuri pentru pc-calculator interesante si sa se asemene cu gta
Stiti cum se face obiectivul acesta de la howrse 39 Daţi naştere unui mânz de rasă pură
Salutare! am si eu o problema sa ii spun asa cu pc..cand ma joc online sacadeaza foarte tare..de ex un joc care nu cred ca solicita asa multe resurse Wartune e un joc pe browser si totusi imi sacadeaza...? (mai mult)
cine imi poate da si mie un cont pe mt2 european de lvl mare 100 sau 100 si ceva plizz.Trimitetimio pe adresa mea de mess:GEMANAREMANUEL@yahoo.com.
Cine imi fac un cont metin2heart dau fundita:?
Salutare am si eu o intrebare pentru voi. De cateva saptamani am inceput sa joc lol (league of legends) si in sfarsit am strans 6300 de puncte de influenta si vreau sa- mi iau un erou sa fie jungler si...? (mai mult)
Pe top eleven e acum o chestie cu negocieri adica poti sa dai o oferta pentru un jucator care nu e la transferuri si pe un cont merge si unu altu(unu e vechi de 2 ani si altul de 1 an)
Imu spuneti si mie cum se da combo kill la Asassin's Creed I!
Cinem face un cont de metin 2 gx
Unde dracu e innkeeper-ul din orgrimmar, ca nu-l gasesc nici sa-mi dai in cap.
Care site sa puna un sv de metin pe host? Add selectmetin@yahoo.com
Cine stie un site cu jocuri mario?
Cum pot sa intru in mape mai mari pe metin 2 lunaris? FUNDA
nu va retin mult timp as vrea sa stiu cine este din Spania alcazar de san juan villa real si cunoaste cel putin preturile unui Play Station 3 60- 120- 160 gb (nu modat si cat mai ieftin fara ...? (mai mult)
Cum pot sa fac un video in care sa vorbesc adica asa. sa il comentez live http://www.youtube.com/user/RaduGaming?feature=g-user-u ce programe imi trebuie
Am un monitor Philips 192 EL ( 1366x768) :http://www.shopmania.ro/monitoare/p- philips- 192el2sb- 11619256 As dori sa stiu daca as cumpara ochelari 3D si as juca jocuri care permit aceasta optiune...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste linkuri de siteuri unde sunt topuri de jocuri si 2003 si 2004. (cel putin 50 de jocuri). funda
Cine stie cum se pune laseremine in Conter Strike?
Deci,spuneti-mi si mie un antivirus care sa nu ingreuneze calculatorul, daca se poate sa fie si bun Funda!
Ştiţi cumva unde pot să mă joc Horse eventing 3? Funda pentru primul raspuns.
Nu stiti de ce la jocul Assassins Creed 1, mi se tot blocheaza si nu mai merge nimic totul e blocat, merge putin si se blocheaza jocul. Cel mai bun raspuns funda!
Dati-mi si mie coduri de gta san andreas
Caut un flood cs1.6 va roog :X m-a enervat 1 admin si vreau sa il floodez as vrea flood lag sau boti toate floodurile care stiti
joaca cineva goodgame empire? daca da a reusit vreunul sa il hakuiasca mersi!
IPad mini sau IPad 3? Ce imi recomandati si de ce? Mersi:* Funda:d
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Xena20 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?