Stie cineva jocuri online cu vraji si lupte ca Wizard101, Metin2RO,etc?
Mi-am luat un gamepad nou ati putea sa-mi ziceti si mie niste jocuri faine care sa mearga cu el in afara de nfs si fifsa/pes. va rog mult.
Puteti sa ma jutati cu niste joucuri vesele si distractive pentru o serata la scoala...
Stiti jocuri pentru pc-calculator interesante si sa se asemene cu gta
Stiti cum se face obiectivul acesta de la howrse 39 Daţi naştere unui mânz de rasă pură
Salutare! am si eu o problema sa ii spun asa cu pc..cand ma joc online sacadeaza foarte tare..de ex un joc care nu cred ca solicita asa multe resurse Wartune e un joc pe browser si totusi imi sacadeaza...? (mai mult)
cine imi poate da si mie un cont pe mt2 european de lvl mare 100 sau 100 si ceva plizz.Trimitetimio pe adresa mea de mess:GEMANAREMANUEL@yahoo.com.
Cine imi fac un cont metin2heart dau fundita:?
Salutare am si eu o intrebare pentru voi. De cateva saptamani am inceput sa joc lol (league of legends) si in sfarsit am strans 6300 de puncte de influenta si vreau sa- mi iau un erou sa fie jungler si...? (mai mult)
Pe top eleven e acum o chestie cu negocieri adica poti sa dai o oferta pentru un jucator care nu e la transferuri si pe un cont merge si unu altu(unu e vechi de 2 ani si altul de 1 an)
Imu spuneti si mie cum se da combo kill la Asassin's Creed I!
Cinem face un cont de metin 2 gx
Unde dracu e innkeeper-ul din orgrimmar, ca nu-l gasesc nici sa-mi dai in cap.
Care site sa puna un sv de metin pe host? Add selectmetin@yahoo.com
Cine stie un site cu jocuri mario?
Cum pot sa intru in mape mai mari pe metin 2 lunaris? FUNDA
nu va retin mult timp as vrea sa stiu cine este din Spania alcazar de san juan villa real si cunoaste cel putin preturile unui Play Station 3 60- 120- 160 gb (nu modat si cat mai ieftin fara ...? (mai mult)
Cum pot sa fac un video in care sa vorbesc adica asa. sa il comentez live http://www.youtube.com/user/RaduGaming?feature=g-user-u ce programe imi trebuie
Am un monitor Philips 192 EL ( 1366x768) :http://www.shopmania.ro/monitoare/p- philips- 192el2sb- 11619256 As dori sa stiu daca as cumpara ochelari 3D si as juca jocuri care permit aceasta optiune...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste linkuri de siteuri unde sunt topuri de jocuri si 2003 si 2004. (cel putin 50 de jocuri). funda
Cine stie cum se pune laseremine in Conter Strike?
Deci,spuneti-mi si mie un antivirus care sa nu ingreuneze calculatorul, daca se poate sa fie si bun Funda!
Ştiţi cumva unde pot să mă joc Horse eventing 3? Funda pentru primul raspuns.
Nu stiti de ce la jocul Assassins Creed 1, mi se tot blocheaza si nu mai merge nimic totul e blocat, merge putin si se blocheaza jocul. Cel mai bun raspuns funda!
Dati-mi si mie coduri de gta san andreas
Caut un flood cs1.6 va roog :X m-a enervat 1 admin si vreau sa il floodez as vrea flood lag sau boti toate floodurile care stiti
joaca cineva goodgame empire? daca da a reusit vreunul sa il hakuiasca mersi!
IPad mini sau IPad 3? Ce imi recomandati si de ce? Mersi:* Funda:d
Cum fac tinta la ak47 sa nu mai sara in cs 1.6? (am steam)
Cine stie cum sa fac emulatorul PCSX2 sa se conecteze la internet?
Vrea cineva cont pe Farmerama? daca da dati-mi adresa de mess. Nivel 50. Eu nu mai joc.
need for speed the run mi-ar merge pe: Windows: windows 7 ultimate Ram: 30 gb Placa video: Nvidia quadro 6 gb Procesor: Inte core i7 2600k 4, 9 ghz Hdd: 5 tb
Buna Cum pot cumpara de pe siteul metin 2 lunaris? Am 400 luna pe site si vreau sa imi iau ceva la 150 si imi spune ca nu am destul luna. Nu inteleg... Ajutati-ma va roooggg! FUNDA
Am intrat in Rock of Ages, ecranul s- a facut negru si mi- a aparut o fereastra care imi "zicea" sa inchid programul si sa caut o solutie online sau doar sa inchid programul.Am instalat jocul de mai ...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva raspunsurile de la http://www.ro-roleplay.com/ unde iti faci cont? Sunt 10 intrebari cand vrei sa faci cont si nu stiu vreo 2. Imi spuneti va rog raspunsurile?
Salut, stie cineva un server de minecraft hunger games? De preferat romanesc.
Cine ma poate ajuta sa imi bag skin in gta sa/?
Ce jocuri mai stiti pe laptop imi spuneti va rog frumos?
In GTA SAN ANDREAS cum pot ajunge la armata de acolo? va rog!
Buna doresc un metin care:1.are otel in magazin 2.cresti usor3. faci bani usor
in gta san andreas exista armata? daca da spuneti-mi si mie cum se ajunge
Salut, am si eu o problema... poate ma puteti ajuta. Mi- am luat un pc cu 4gb ram, Intel core 2 e6600 si placa integrata. In proprietati imi arata 3. 24gb ram l- am desfacut si are 4 placute de 1gb, ...? (mai mult)
Am Windows XP si cand mi- am instalat Football Manager 2012 imi aparea INPUT NOT SUPORTED! Cand mi- am bagat Windows 7. jocul imi mergea perfect, dar eu cam nu suport Windows 7....? (mai mult)
Buna cine-mi poate da un cont cu 5.000 RT! Va rog din suflet vreau si eu niste rt ma bucur si cu 2.000 RT sau 1.000 RT Va rog din suflet Idul meu de mess YM:nuclear.boy04. Si dau findita!
SALUT TPU cf? stiti cuva de unde pot sa cupar minecraft Romania original ca vreur sa ma joc in multiplayer... dau funda:)) daca stiti si cat costa sunetim:)))
Care e site de la revomondial mt2?:D
Unde e pe howrse inventarul?
Buna TPU...Cine joaca Brawl Busters? ....Ati putea sa- mi dati si mie un cont va rog din Toata inima? Funda + vot Pentru Cel mai Bun {[(CONTUL...? (mai mult)
Imi puteti si mie spune un site de jocuri cu actiune? dau funda la raspunsul corect
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!