Am o problema la jocul Euro Truck Simulator2:imi creez profilul, aleg unde sa pun firma dau incepere tutorial si dupa mi se inchide. Aveti vreo solutie?
Care imi poate spune niste jocuri gen Tribes Vengeance... http://www.youtube.com/watch?v=k69aPN4JhHE
Salut lume! Vreau sa imi cumpar un mouse pentru Counter Strike dar nu prea sunt sigur care sa aleg. Dati- mi pareri care sa fie dintre acestea A4Tech XL- 750MK, steelseries kinzu v2 pro black edition,...? (mai mult)
Stie cineva de ce mie, cand joc Silent Hunter 5 nu imi inregistreaza la misiune tonajul pe care l- am scufundat? Stiu ca este buguit jocul foarte mult dar este vreun tool de rezolvare sau o explicatie...? (mai mult)
Am un fx5500 2ghz si 1 gb ram si cand intru in doom 3 ma joc cel putin 10 minute fara probleme fara sa sacadeze si imi da don't send si daca reintru in joc tot de acolo de unde imi da don' send merge dar...? (mai mult)
Buna! De ce ma blochez cand vreau sa fac surf pe cs? cand vreau sa sar pe un obiect sau cv. se blocheaza(ca si cum ar fi un zid in surf) si dupa trebuie sa reiau de la inceput. sa sar iarasi pe surf...? (mai mult)
Buna ziua TPU Am si eu o intrebare se pot strege caracterele de peste lvl 100 din jocul metin2 Multumesc anticipat Funda la primul
Dau invitatie Dota 2 (STEAM) pe invitatie CS:GO! Cine are si vrea sa facem schimb sa imi trimita mesaj si primeste si funda!
Este un link care cand dai click pe el iti arata profilul tau..si asa si la toti! Stie cineva care este? Urgent!
Urgent! " You have lost your connection to the EA Server. Please make sure your network adaptor and network cable are plugged in. Would you like to reconnect? " Asta e ceea ce imi spune cand incerc sa...? (mai mult)
spuneti-mi si mie va rog niste jocuri pentru android care sa adunni coins, sa-ti cumperi pack-uri si sa faci misiuni. jocuri gen rail rush sau jetpack joyride. va multumesc. funda 100 %
Cine stie cum schimbi melodiile din meniu de la PES 12?
Știți cum să fac poza asta transparentă? Adică să se vadă doar fata, nu și albul ăla...dar să se poată face în PicMonkey sau PhotoScape. Nu PhotoShop sau altceva. Funda. Uitați...? (mai mult)
Hey TPU, Cand apare Assasin Creed 3 in Romania? Multumesc. Funda + vot
Am luat metin2 zaken si in fiecare jumatate de ora incerc sa intru si zice eroare la conectare server si fac asta de mult timp!
Am luat Minecraft, dar am o problema: Cand joc pe Survival, stiti ca trebuie sa construiesti diferite chestii. Eu am doar 4 patratele din acelea, desi ar trebui sa fie 8, stiti? Sau cum...? (mai mult)
Cand incepe Romanii Au talet ep 1?
Mi-am formatat windowsul de curand si nu stiu sa-mi instalez driverele. spuneti-mi cum aflu cum se numesc si cum le instalez! Funda! (Scuze de categorie! Va rog raspunsuri folositoare!)
SALL TPU! Cine imi poate spune ce date trebuie sa-mi dea un player daca vreau sai cumpar steamu?
MI-am luat swichbot pentru metin2.Merge bine da am 2 intrebari:1. Unde pot traduce bonusurile 2.De ce numi schimba si bonusurile 6/7
Ce comunitati de Minecraft cunoasteti? ( din Romania )
Am observat ca PC- ul meu a incetinit mult de cand am incercat sa boostez procesorul. Am refacut setariile cum erau inainte dar nu s- a schimbat nimic. L- am scanat de virusi si de alte programe...? (mai mult)
De unde descarc Assassin's Creed 3, linkul si ei funda :D
va rog eu frumos din inima.As vrea un cont club penguin cu membership! nu de tot! sunt curios de ce se afla intr- o camera! si ca sa intru imi trebuie member... va rog ...SI NU UITATI: TOTI PENTRU...? (mai mult)
Sal'tare fratilor! Spuneti-mi niste jocuri asemanatoare cu NFS Underground 1, 2 si Hot Pursuit, adica sa aiba curse dinalea ilegale, de preferat cu muscle cars! Ofer FUNDA!
Imi puteti recomanda si mie niste jocuri pentru pc care nu sun online, mie imi plac fps-urile jocurile de strategie si actiune? Daca sunt bune
DAU FUNDA Cine imi da un link de pe care descarc metin2luanris dar pe winrar funda...
am o problema cu metin2! Nu stiu ce are imi merge cu lag si nu vad corect pomii pe windows 7 mergea perfect dar acum pe xp nu stiu ce are! Poza: http://imageshack.us/photo/my- images/100/problema1r.png/ ...? (mai mult)
Are cineva mod cu echipe din liga 1 (2012) la fifa 07? Dau funda...si unde sa-l bag?:)
As vrea sa cumpar un volan pentru calculator si nu ma pot decide intre Logitech g25 si Logitech g27.Care este mai bun?
Va rog sa-mi ziceti coduri pentru nfs most wanted(care merg)
Unde pot gasi passwordul la winrar pentru Pes 13? s-au cine are sa mi-l deie si mie va rog mult, dau funda :D
Cine are laptop Hp 620 recomandatimi si mie niste jocuri care merg va rag! dau funda!
Puteti sa imi dati link- ul de la jocul Windhaven? Adica link- ul de unde incep direct jocul. Chiar nu stiu deloc cum este...sau daca este de downloadat dati- mi link- ul de unde il downloadez....? (mai mult)
Va rog sa mă ajutati cu o problema. Contul meu de steam mi- a fost spart si cumva cineva a intrat pe cont si mi- a schimbat parola si mailul. Am primit un email in care scria "Your email adress...? (mai mult)
am 2 intrebari pentru jucatori de league of legends Prima intrebare cum fac meciurile sa fie live adica sa se uite lume la el si a 2 este si ce iteme sa ii iau lui ezreal ca sa rup Funda
Am un forum de minecraft care vrea sa imparta cu mine serverul lasati-mi comment neaparat serverul sa fie Hostat si sa-mi dea owner pe server. :)) ma scuzati ca scriu urat dar nu mai am litere:))
Azi am descoperit ca imi pot face site gratuit cu ucoz. Vreau pe cineva care se pricepe sa faca site- uri(sa imi puna cum ar vezi ultilizator :_______(loc de scris), sa scrie niste nume pe pagina,...? (mai mult)
Buna TPU iar apelez in legatura cu elite dekaron, daca nu imi puteti da un cont atunci macar dati-mi un link de unde descarc coduri pentru bani.
Am o intrebare care cere multe raspunsuri(dau funda), as vrea sa stiu mai multe site- uri pentru editarea copertilor de facebook, pentru ca am o pagina si am nevoie de o coperta cat mai faina.Am...? (mai mult)
Salut.Am si eu o problema.De curand mi- am cumparat Test Drive Unlimited 2 si nu mai gasesc nici o cursa nimic.Am facut primele doua campionate C4, si aici incepe problema mea.Nu mai gasesc nici o cursa...? (mai mult)
Dati-mi va rog un cont de 4 story ca nu mai pot de nervi ca nu imi da mesaj cu parola cand scriu id-ul meu plzzz
Imi puteti da si mie niste animale pe barn buddy (ce- i care nu se mai joaca)? Dati- mi raspuns. Ce- i care vor sa- mi trimita sa ma adauge pe contul asta. ...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste site-uri precum pandanda, club penguin, animal jam etc
Care poate sa-mi zica un server privat de lineage2 low rate cu multi jucatori (500+)? Mersi anticipat PS: L2Dex s-a inchis.
Ce caracter sa- mi fac pe metin2 nu ro ci privat in afara de sura sau saman? eu am fost sura bm si doresc sa fac altul care sa creasca mai usor in PvM dar si sa fie bun in PvP? FUNDA la cel mai bun si ...? (mai mult)
Dece un procesor quand de 2, 66 ghz care este setat sa functioneze la 1.6 ghz cu cooler de 5000 rot/min cu pasta schimbata si cu tub din exterior direct in cooler pentru flux de aer si curatat, are ...? (mai mult)
cine imi da si mie un cont de cainevirtual? dau funda+vot
am o intrebare... joc sims 3 de saptamani si imi place mult dar imi intra hotii in casa si fura to :( imi puteti spune cum activez alarma aia ca degeaba o pun pe pereti ca tot fura. Va rog ajutati-...? (mai mult)
Hello TPU! Zimi si mie niste jocuri multiplayer gen fara sa ma inregistrez sa dowlandez asa usoare. Genmmiprg sau trivia multiplayer da?! Mltumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Breaking Bad
Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)