TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 5876
  • 5877
  • 5878
  • 5879
  • 5880
HaHaHaReally
în 5 Noiembrie 2012 | HaHaHaReally întreabă:

Am o problema la jocul Euro Truck Simulator2:imi creez profilul, aleg unde sa pun firma dau incepere tutorial si dupa mi se inchide. Aveti vreo solutie?

2
Răspunde Raportează
ToySolider
în 5 Noiembrie 2012 | ToySolider întreabă:

Care imi poate spune niste jocuri gen Tribes Vengeance... http://www.youtube.com/watch?v=k69aPN4JhHE

0
Răspunde primul Raportează
SerjManiack
în 5 Noiembrie 2012 | SerjManiack întreabă:

Salut lume! Vreau sa imi cumpar un mouse pentru Counter Strike dar nu prea sunt sigur care sa aleg. Dati- mi pareri care sa fie dintre acestea A4Tech XL- 750MK, steelseries kinzu v2 pro black edition,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
raducsplayer
în 5 Noiembrie 2012 | raducsplayer întreabă:

Stie cineva de ce mie, cand joc Silent Hunter 5 nu imi inregistreaza la misiune tonajul pe care l- am scufundat? Stiu ca este buguit jocul foarte mult dar este vreun tool de rezolvare sau o explicatie...? (mai mult)

0
NyKh0l4s
în 5 Noiembrie 2012 | NyKh0l4s întreabă:

Am un fx5500 2ghz si 1 gb ram si cand intru in doom 3 ma joc cel putin 10 minute fara probleme fara sa sacadeze si imi da don't send si daca reintru in joc tot de acolo de unde imi da don' send merge dar...? (mai mult)

0
lyt3
în 5 Noiembrie 2012 | lyt3 întreabă:

Buna! De ce ma blochez cand vreau sa fac surf pe cs? cand vreau sa sar pe un obiect sau cv. se blocheaza(ca si cum ar fi un zid in surf) si dupa trebuie sa reiau de la inceput. sa sar iarasi pe surf...? (mai mult)

0
Skiper
în 5 Noiembrie 2012 | Skiper întreabă:

Buna ziua TPU Am si eu o intrebare se pot strege caracterele de peste lvl 100 din jocul metin2 Multumesc anticipat Funda la primul

1
Răspunde Raportează
TeddyPaul
în 5 Noiembrie 2012 | TeddyPaul întreabă:

Dau invitatie Dota 2 (STEAM) pe invitatie CS:GO! Cine are si vrea sa facem schimb sa imi trimita mesaj si primeste si funda!

0
MariaaFairytale
în 5 Noiembrie 2012 | MariaaFairytale întreabă:

Este un link care cand dai click pe el iti arata profilul tau..si asa si la toti! Stie cineva care este? Urgent!

5
Răspunde Raportează
Nick9331
în 5 Noiembrie 2012 | Nick9331 întreabă:

Urgent! " You have lost your connection to the EA Server. Please make sure your network adaptor and network cable are plugged in. Would you like to reconnect? " Asta e ceea ce imi spune cand incerc sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
chaseyoung
în 5 Noiembrie 2012 | chaseyoung întreabă:

spuneti-mi si mie va rog niste jocuri pentru android care sa adunni coins, sa-ti cumperi pack-uri si sa faci misiuni. jocuri gen rail rush sau jetpack joyride. va multumesc. funda 100 %

3
Răspunde Raportează
Florin19995
în 5 Noiembrie 2012 | Florin19995 întreabă:

Cine stie cum schimbi melodiile din meniu de la PES 12?

0
dianaandra1467
în 5 Noiembrie 2012 | dianaandra1467 întreabă:

Știți cum să fac poza asta transparentă? Adică să se vadă doar fata, nu și albul ăla...dar să se poată face în PicMonkey sau PhotoScape. Nu PhotoShop sau altceva. Funda. Uitați...? (mai mult)

0
tpb
în 5 Noiembrie 2012 | tpb întreabă:

Hey TPU, Cand apare Assasin Creed 3 in Romania? Multumesc. Funda + vot

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2012 |

Am luat metin2 zaken si in fiecare jumatate de ora incerc sa intru si zice eroare la conectare server si fac asta de mult timp!

3
Răspunde Raportează
Raptorvitus
în 5 Noiembrie 2012 | Raptorvitus întreabă:

Am luat Minecraft, dar am o problema: Cand joc pe Survival, stiti ca trebuie sa construiesti diferite chestii. Eu am doar 4 patratele din acelea, desi ar trebui sa fie 8, stiti? Sau cum...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RCSVLAD
în 5 Noiembrie 2012 | RCSVLAD întreabă:

Cand incepe Romanii Au talet ep 1?

1
Răspunde Raportează
albertosme98
în 5 Noiembrie 2012 | albertosme98 întreabă:

Mi-am formatat windowsul de curand si nu stiu sa-mi instalez driverele. spuneti-mi cum aflu cum se numesc si cum le instalez! Funda! (Scuze de categorie! Va rog raspunsuri folositoare!)

1
Răspunde Raportează
xEvoLLieNnt
în 5 Noiembrie 2012 | xEvoLLieNnt întreabă:

SALL TPU! Cine imi poate spune ce date trebuie sa-mi dea un player daca vreau sai cumpar steamu?

2
Răspunde Raportează
Bazyks
în 5 Noiembrie 2012 | Bazyks întreabă:

MI-am luat swichbot pentru metin2.Merge bine da am 2 intrebari:1. Unde pot traduce bonusurile 2.De ce numi schimba si bonusurile 6/7

0
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2012 |

Ce comunitati de Minecraft cunoasteti? ( din Romania )

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2012 |

Am observat ca PC- ul meu a incetinit mult de cand am incercat sa boostez procesorul. Am refacut setariile cum erau inainte dar nu s- a schimbat nimic. L- am scanat de virusi si de alte programe...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Skypee
în 5 Noiembrie 2012 | Skypee întreabă:

De unde descarc Assassin's Creed 3, linkul si ei funda :D

5
Răspunde Raportează
trutu006
în 5 Noiembrie 2012 | trutu006 întreabă:

va rog eu frumos din inima.As vrea un cont club penguin cu membership! nu de tot! sunt curios de ce se afla intr- o camera! si ca sa intru imi trebuie member... va rog ...SI NU UITATI: TOTI PENTRU...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VladGangstaBoy
în 5 Noiembrie 2012 | VladGangstaBoy întreabă:

Sal'tare fratilor! Spuneti-mi niste jocuri asemanatoare cu NFS Underground 1, 2 si Hot Pursuit, adica sa aiba curse dinalea ilegale, de preferat cu muscle cars! Ofer FUNDA!

2
Răspunde Raportează
obiwankenobi
în 5 Noiembrie 2012 | obiwankenobi întreabă:

Imi puteti recomanda si mie niste jocuri pentru pc care nu sun online, mie imi plac fps-urile jocurile de strategie si actiune? Daca sunt bune

3
Răspunde Raportează
stefanospidei
în 5 Noiembrie 2012 | stefanospidei întreabă:

DAU FUNDA Cine imi da un link de pe care descarc metin2luanris dar pe winrar funda...

2
Răspunde Raportează
rEcOveR
în 5 Noiembrie 2012 | rEcOveR întreabă:

am o problema cu metin2! Nu stiu ce are imi merge cu lag si nu vad corect pomii pe windows 7 mergea perfect dar acum pe xp nu stiu ce are! Poza: http://imageshack.us/photo/my- images/100/problema1r.png/ ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dragos05
în 5 Noiembrie 2012 | Dragos05 întreabă:

Are cineva mod cu echipe din liga 1 (2012) la fifa 07? Dau funda...si unde sa-l bag?:)

0
Alin015
în 5 Noiembrie 2012 | Alin015 întreabă:

As vrea sa cumpar un volan pentru calculator si nu ma pot decide intre Logitech g25 si Logitech g27.Care este mai bun?

3
Răspunde Raportează
hateSock666
în 5 Noiembrie 2012 | hateSock666 întreabă:

Va rog sa-mi ziceti coduri pentru nfs most wanted(care merg)

2
Răspunde Raportează
Florin19995
în 5 Noiembrie 2012 | Florin19995 întreabă:

Unde pot gasi passwordul la winrar pentru Pes 13? s-au cine are sa mi-l deie si mie va rog mult, dau funda :D

5
Răspunde Raportează
rareslord123
în 5 Noiembrie 2012 | rareslord123 întreabă:

Cine are laptop Hp 620 recomandatimi si mie niste jocuri care merg va rag! dau funda!

1
Răspunde Raportează
BombonikS
în 5 Noiembrie 2012 | BombonikS întreabă:

Puteti sa imi dati link- ul de la jocul Windhaven? Adica link- ul de unde incep direct jocul. Chiar nu stiu deloc cum este...sau daca este de downloadat dati- mi link- ul de unde il downloadez....? (mai mult)

0
Viper130
în 5 Noiembrie 2012 | Viper130 întreabă:

Va rog sa mă ajutati cu o problema. Contul meu de steam mi- a fost spart si cumva cineva a intrat pe cont si mi- a schimbat parola si mailul. Am primit un email in care scria "Your email adress...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alfaomega112
în 5 Noiembrie 2012 | alfaomega112 întreabă:

am 2 intrebari pentru jucatori de league of legends Prima intrebare cum fac meciurile sa fie live adica sa se uite lume la el si a 2 este si ce iteme sa ii iau lui ezreal ca sa rup Funda

1
Răspunde Raportează
SkateR
în 5 Noiembrie 2012 | SkateR întreabă:

Am un forum de minecraft care vrea sa imparta cu mine serverul lasati-mi comment neaparat serverul sa fie Hostat si sa-mi dea owner pe server. :)) ma scuzati ca scriu urat dar nu mai am litere:))

0
Bo0oGhy
în 5 Noiembrie 2012 | Bo0oGhy întreabă:

Azi am descoperit ca imi pot face site gratuit cu ucoz. Vreau pe cineva care se pricepe sa faca site- uri(sa imi puna cum ar vezi ultilizator :_______(loc de scris), sa scrie niste nume pe pagina,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vasyxx
în 5 Noiembrie 2012 | Vasyxx întreabă:

Buna TPU iar apelez in legatura cu elite dekaron, daca nu imi puteti da un cont atunci macar dati-mi un link de unde descarc coduri pentru bani.

0
biencutza_5297
în 5 Noiembrie 2012 | biencutza_5297 întreabă:

Am o intrebare care cere multe raspunsuri(dau funda), as vrea sa stiu mai multe site- uri pentru editarea copertilor de facebook, pentru ca am o pagina si am nevoie de o coperta cat mai faina.Am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AditzzuWatdafac
în 5 Noiembrie 2012 | AditzzuWatdafac întreabă:

Salut.Am si eu o problema.De curand mi- am cumparat Test Drive Unlimited 2 si nu mai gasesc nici o cursa nimic.Am facut primele doua campionate C4, si aici incepe problema mea.Nu mai gasesc nici o cursa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pisicutza197
în 5 Noiembrie 2012 | pisicutza197 întreabă:

Dati-mi va rog un cont de 4 story ca nu mai pot de nervi ca nu imi da mesaj cu parola cand scriu id-ul meu plzzz

0
SabinutzaDragutza
în 5 Noiembrie 2012 | SabinutzaDragutza întreabă:

Imi puteti da si mie niste animale pe barn buddy (ce- i care nu se mai joaca)? Dati- mi raspuns. Ce- i care vor sa- mi trimita sa ma adauge pe contul asta. ...? (mai mult)

0
Ripp2004
în 5 Noiembrie 2012 | Ripp2004 întreabă:

Ziceti-mi si mie niste site-uri precum pandanda, club penguin, animal jam etc

0
ghenceaskate98
în 5 Noiembrie 2012 | ghenceaskate98 întreabă:

Care poate sa-mi zica un server privat de lineage2 low rate cu multi jucatori (500+)? Mersi anticipat PS: L2Dex s-a inchis.

0
anonim_4396
în 5 Noiembrie 2012 |

Ce caracter sa- mi fac pe metin2 nu ro ci privat in afara de sura sau saman? eu am fost sura bm si doresc sa fac altul care sa creasca mai usor in PvM dar si sa fie bun in PvP? FUNDA la cel mai bun si ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
XFreeX
în 5 Noiembrie 2012 | XFreeX întreabă:

Dece un procesor quand de 2, 66 ghz care este setat sa functioneze la 1.6 ghz cu cooler de 5000 rot/min cu pasta schimbata si cu tub din exterior direct in cooler pentru flux de aer si curatat, are ...? (mai mult)

0
determinate
în 5 Noiembrie 2012 | determinate întreabă:

cine imi da si mie un cont de cainevirtual? dau funda+vot

1
Răspunde Raportează
Synevix
în 5 Noiembrie 2012 | Synevix întreabă:

am o intrebare... joc sims 3 de saptamani si imi place mult dar imi intra hotii in casa si fura to :( imi puteti spune cum activez alarma aia ca degeaba o pun pe pereti ca tot fura. Va rog ajutati-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
kEtCuP
în 5 Noiembrie 2012 | kEtCuP întreabă:

Hello TPU! Zimi si mie niste jocuri multiplayer gen fara sa ma inregistrez sa dowlandez asa usoare. Genmmiprg sau trivia multiplayer da?! Mltumesc.

1
Răspunde Raportează
  • 5876
  • 5877
  • 5878
  • 5879
  • 5880
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 31 Decembrie

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    32 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 10 ore

Alexandra123s întreabă:

Iată că, prin mila Celui de Sus, am pășit cu toții în pragul anului 2026. Spuneți dară, cu inimă deschisă: ce gânduri mari și ce rânduieli aveți pus- au la cale pentru acest nou soroc? ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • T0T
    trimisă acum 6 ore

T0T întreabă:

De ce campurile cu lungime de unda mai mică au o precizie mai mare pe suprafețe? De exemplu, ca să scriu pe un disc, folosind o rază de lumină albastră îmi poate crea formațiuni mai mici pe disc...? (mai mult)
    16 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.654
  • Întrebări: 3.954.694
  • Răspunsuri: 17.665.520
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Breaking Bad

Breaking Bad

Cat de bine cunosti serialul Breaking Bad? Descopera acum :)

Start quiz
Categorii
  • 652.093 Adolescenţi
  • 55.618 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.887 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.117 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.407 Conversaţii