Buna TPU.Am o intrebare.Aud peste tot de metin 2 ro, fun hardcore sau cum i-o zice. Vreau sa aud parerea voastra despre acest joc.Parerea mea e oribil.
Salut.Vreau sa stiu ce itm de upgrade imi trebuie la diavol (armura) metin2gx de la +0 la +9.
SALUT TPU Assertion failed: (m_pUsedList==NULL && "CDynamicPool::~CDynamicPool() - NOT Clear"), function ~CDynamicPool, file./../common/pool.h, line 41. Stie cineva cum pot rezolva aceasta...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie un joc care se aseamana cu imvu adica virtual in afara de kaneva? Dau fundita celui mai bun;)
Am o problema cu metin2ro dupa ultimul update de acum cateva zile nu- mi mai merge...se incarca incepere joc apoi se incarca hack_shiend...si dupa asta imi da 2erori de la acest hack_shiend, nu stiu...? (mai mult)
Stie cineva cum sa fac rost de cont minecraft premium sau gift code fara scamatori. fara survey ca la noi costa euro pe telefon si pariez ca le completezi degeaba. Ar fi de mare ajutor! Multumesc:) ...? (mai mult)
BUNA TPU? C um pot descarca disney junior pe calculator? (pentru fratele meu)
Uite am o problema. Cand dechid command and conquer zero hour apare imaginea albastra cu america si europa imi apare negru si dupa mi se inchide si revin in destkop. Va rog cine ma poate ajuta....? (mai mult)
Cine are un cont de metin2.ro lv 35 in sus cu cal armat? dau funditaaaa
Aveti sa-mi dati un cont lvl 30+pe nfs world, eu am avut unul de 30 dar m-i la spart un nesimtit puteti sa ma conatctati la id de mess:danutmihai64
Salut tuturor! Am o problema cu Dota 2.....de la un timp am lag...ce pot face in privinta asta? Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Cime imi poate da cod smite va rog?
Am o comunitate super tare si caut administratori, cine vrea? sa faca un cont pe forum www.vtn.ro/forum si cerere administrator!
Salut unde pot gasi un PC foarte ieftin cam la 2 mil dau funda pentru cine imi da da un site ceva.\
Salut stie cineva un server files De Mt2 fara reclame minimu 30%tradus in romana?
Salutare am auzit ca sunt coduri pentru jocul topeleven este adevarat? daca stiti sa imi dati si mie va rog Funda
cum pot baga jocuri intr-un Samsung GT-S5230? ca sa le pot juca... DAU FUNDA!
Azi am incercat sa imi iau smite si cand imi cere la instalare sa aleg ce joc vreau sa joc nu imi arata acolo si smite ce pot sa fac funda
Sallut TPU am o mare problema la minecraft cand deschid minecraft si incerc sa ma joc se vede totul doar in dungi. Daca nu intelegeti si vreti sa va arat bagati id:razvan.razvy72@yahoo.com Funda mare...? (mai mult)
Cum intemeiez un oras fantoma in "the west" intre 500-600 puncte de constructie? Am lvl 9!
Ce castiga aia care primesc multe like-uri pe facebook?
Hello daca joca cineva Ghostscape(de pe y8) pls sa ma ajute k nu gasesc a cincea lumanare pentru pentagrama. daca ati putea sa mi spuneti unde este... fuuuuuuunda
La jocul SA:MP ce inseamna astea: DM: DB: Stiu ca ele sunt prescurtarile la niste cuvinte. Care sunt acele cuvinte? dau funda si va rog cat mai repede.
Cei care joaca IMVU stiu la ce ma refer. Exista un hack care se zice ca e de credite. Dar de fapt este ca un fel de furat conturi. Pentru ca persoana respectiva cand isi scrie numele si parola...? (mai mult)
Buna seara TPU! Cine imi da niste nume de caracter de metin asa mai "smechere" :)))). Cele mai smechere nume:)) primesc funda! Plss help repede!
Stiti vreaun site de unde pot sa joc metin2.ro pe net adica pe un site ceva de genul nu mai vreau sa il mai descarc in calculator. sau daca imi zice candva mc dela mt2.ro
Sall! am si eu o problema la cfgul de la cs 1.6.cum fac sa nu mai vada admini de cine e facut, ce sa stergsi cand reincarc arma scrie in chat automat reloaded si nu mai stiu cum, vreau doar sa vada admini...? (mai mult)
ziceti-mi si mie cum imi bg jocuri pe telefon ca am un Samsung C3222 si nu stiu cum sa bag ziceti pls dau funda multumesc anticipat
Vreau sa descarc metin2 arena, stie careva un site?
Salut, am o problema la Need For Speed World... Dupa ce astept sa se updateze dau "PLAY" si imi da o eroare gen "Don't Send" Pc- ul meu : Windows XP Professional Service pack 3 1, 20 GHz AMD...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac caracterul GM dau funda repedeeeeeeeee am nev sau cum pot sa dau cerere de GM dau funda va rog repedeeeeeeeeeeeeee:)):)):)):))):))):)):):):):)):):)::):):):):):):):):):):):):):):):)
ma puteti ajuta si pe mine cu niste cfg-uri de cs 1.6 foarte bune de exemplu sa nu ti se mai mareasca tinta cand tragi si sa trag mai repede la cap ceva de genu daca stiti sau altele!
Ce jocuri 2D stiti? :D
Cum se numeste melodia de la mortal kombat, aceea in mk 4 dar nu numai in mk 4 si in alte mk melodia aia care intra inainte sa faci fatalitatea. daca stiti cum se numeste ziceti- mi si mie plz.dau...? (mai mult)
Cine a creat Vocaloid? :-?
am halo 2 neinstalat si cand da dublu click pe fisierul startup.exe imi apare o eroare de genu "Startup.exe- Entry not point found" si scrie " The procedure entry point CreateProcesWithToken could...? (mai mult)
Care imi da va rog linkul de la o consola gen cmd nu conteaza daca poate ceva doar sa nu scrie "command not recognized" (am key in calculatorele de la scoala si ar fi mult mai interesant daca ar parea ...? (mai mult)
SALTU vreau sa tiu daca un prieten mo facut admin pe cs 1.6 pe tot cs unt admin si cum dau ban? :D mersi mult dau funda :D
Ajutati-ma la serverul meu de samp ...cum sa scriptez...bla.bla.bla ceva de genu dau funda my skype :sandu.vartik11
Ma joc metin2 united si nu stiu ce caracter este bun PvP si vreau sa precizati si bonusurile. Fast plz. fundita
Salz..care imi face un cont lv 35 am 22 pe draco regat albastru dau iteme:(
GTA 4! Deci am downloadat jocul dar nu stiu cum sa il instalez. Am gasit pe google tutoriale dar in fiecare jocul avea doar 2 Discuri (Disc 1 Disc 2) dar la mine sunt 3, stiti cumva cum se intaleaza?
imi puteti da niste hackuri pentru cs 1.6 nedetectabile? Ceva gen heatshot, fara virusi. Dau funda la cele mai bune hackuri.
stie careva un joc asemanator prototype nu ma refar la gt a uri nu-s asemanatoare si sa nu fie jocuri online macar sa fie de 1 2 3 sau 4 gb cine stie funda
Am incercat sa imi creez un server de minecraft dar imi da o eroare tocmai la sfarsit : Perhaps a server is already running on that port? Faza e ca daca il tin in localhost adica fara ip, ...? (mai mult)
Buna TPU. Nu stiti unde gasesc un hack in care sa fac persoana cruia i- am dat hackul sa aiba un virus si datele de logare pe care le- a scris sa imi apara mie? Va rog daca aveti un astfel de hack fals...? (mai mult)
Buna,imi puteti spune cum este site-ul de la benzile desenate cu Derp?
Ce metin2 imi recomandati (vreau sa fie PVP 100% in afara de mt2hammer si sa nu fie modati. )
Salut,ce jocuri mai exista in gen ca minecraft?
DAU FUNDAA! Ce jocuri mi- ar merge pe sistemul: procesor Intel dual core de 3.00 Ghz, placa video nVidia GT de 1 GB, 4 GB RAM si Windows 7 :) PS:::Am jucat GTA 4, Saints Row The third, Prototype,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?