Am si eu o intrebare vreau sa-mi cumpar un PS3 si asi dori sa stiu daca pot monta un Kinect pe el. Vreu sa mai stiu de unde il pot cumpara (Kinect-ul)
Caut pe cineva care se descurca cu McEdit! y! m:crazvan9 Add me sa discutam!
Dati-mi si mie un joc cu avioane in care sa simulez viata reala din zilele noastre ca pilot de avion sau unul cu lupte de avioane si lasati id de mess plz pentru instructiuni
As vrea sa va intreb ceva in legatura cu hammermt2.Adica ce ar trebui sa aiba un ninja (bonusuri) pentru a fi mai bun. Si as vrea sa primesc la fel si cu celelalte rase. Funda
SaLL TPU stie careva daca urban freestyle merge pe o placa video de 32 si ram 512
Salut baieti cum sa fac mie imi merge PES 2010 cam in reluare cum sa-l fac sa mearga bine ma puteti ajuta va rog un program ceva de imbunatatire
Cum iti schimbi statusu la transformice? fuuunda
Caut host minecraft de preferat gratuit 1gb ram + cine crede ca m-ar putea ajuta contact Y! M mihaipirvu98 :D o sa-i dau owner
Cine imi spune cum downloadez jocuri de ps2 de pe pc si le pun pe ps2 cd
Cine vrea cont de metin2.ro lv 31, razboinic, are FMS iteme cu PV finisaje. Este pe Pegasus regatul albastru. Il dau pe iteme bune sau max 5kk pe acest server si regat.
Cine joaca gta 4 san andreas beta3 http://www.youtube.com/watch?v=zZOKikDKsPU am descarcat pack- ul dar nu stiu cum se instaleaza ma poate ajuta cineva? Imi trebuie si gta4 sa il am instalat...? (mai mult)
:* Pentru Jucatorii de M.M.O.R.P.G- uri, gen : 4Story.ro si Metin2.ro ...merge sa rezolutionezi imaginea? Adica practic..sal dai mai mic., sa nu fie pe tot ecranul... Ma intereseaza cel ...? (mai mult)
Hei... pai mi-am adus vechiul PC la bunici si are cerintele nu prea bune de exemplu 1.80 GHz si 512 MG of RAM si pai ce jocuri super imi recomandati? Cel mai rapid raspuns funda dar si cel mai bun.
de pe sait pot downlada jocuri pe tachi scren pentru Samsung corbi fara bani. Funda cel mai rapid raspuns.
Pt toti metinisti din sala am nevoie de un mt2 care sa aiba arme de lv 65 in npc, otel macar, si sa nu fie cu arme 2010, 2011, 2012 sa fie pvm si clasic. Nu mt2 TIM. Multumesc Funda+Vot
Stie cineva un site unde pot juca monopoly in romana. Sau exista ceva in genul ca Remi online dar cu monopoly?:P.
Unde poit cumpara jocul Angry Birds Space? (De pe ce site?)
Dati-mi si mie un sv de metin2 va rog
Heii la toata lumea. Ma plictisesc foarte rau, ce jocuri ma pot juca? sa fie interesante, dati-mi va rog site-uri :D Dau fundita+cerere de prietenie :D RASP URGENT!
De ce nu pot juca pe nici un server de Minecraft? Imi zice "connection timed out: connect". Ce se intampla?
Hey tpu.Am si eu o intrebare legata de metin 2 oriental. Exista siteul lor de unde iti poti face cont si sa il descarci?
Cand dau sa joc Battlefield Heroes imi zice ca a aparut o versiune noua.ii dau acolo update si da eroarea asta: Runtime Error! Program:C:\Documents and Settings\Andrei\Local Settings\Application...? (mai mult)
Pe jocul world of warcraft de unde imi iau animal?
Ce jocuri va mai jucati.Nu conteaza genul. FUNDA pentru cele mai interesante jocuri
Am o problema cu driverele placii video! nu gasesc cdul si numai ce am reinstalat windowsu. Imaginea este praf si se misca nasol...imi puteti da un site cu drivere!?
Dati-mi niste servere minecraft survival sau cine vrea sa jucam minecraft survival?:D
Am luat M2Bob si mi-a mers de 2 ori si acum cand dau login ma redirectioneaza pe pagina lui.Ce sa fac sa nu mai ma redirectioneze si sa imi mearga din nou? Am cont, pe site merge sa ma loghez.
Cine se joaca cs cu mine id de skpe rares.barbier funda+vot
Datim si mie un hack mt2ro da sa nu fie keylogger! dau funda cel care merge
am o intrebare care este asa : Am jocul NFS World si imi mege dar numai un pic dupa aceaia imi apare blue screen de ex mi- am facut profilul imi aleg masina fac o cursa (sprint) si dupa ce o gastig...? (mai mult)
Sallut TPU deci cand vreau sa deschid metin2 ro de 2 ori a 2a oara se restarteaza pc-ul ce pot face sa il pot deschide pentru ca chestia cu starterul bat nu merge :(( dau funda cui ma ajuta
Explicati-mi si mie cum pot sa ma joc pes12 in 2.Adica eu cu tastatura si altul cu maneta.Dau funda raspunsului castigator.Ms
Vreau si eu niste poze pentru coperta insa le vreau albe pur si simplu albe funda
Salutt! imi puteti da si mie un cont de cross fire va rog mult
Sal TPU.Am o mare problema cu Windows 7, cand ma joc jocuri(ex.MW3, X- MAN)mi se blocheaza Mouse- ul cand apas un buton de pe tastatura, si cand iau degetul de pe buton se duce imaginea unde trebuie...? (mai mult)
Buna TPU.Am o intrebare.Ce jocuri stiti gen Transformice? sa fie asa cu animale dar browser.Cel care imi place cel mai mult primeste FUNDA!
Sal pe care metin cresti cel mai repede dati site va rog dau funda + vot
vreau si eu un hack de metin2 privat sau oficial nu conteaza de care cum ar fi trade hack yang hack cumpar cu 1 yang de coins pe site puteti sa ma conectati pe denisgherghelus@yahoo.com fiecare...? (mai mult)
Se lasa careva de vreun metin sa imi dea mie itemele dau fundita +vot chiar de mai multe ori:)? Oricare id meu kameliafrumusika1@yahoo.com
De ce nu merge sa intru pe ninja saga facebook imi da o eroare sau ceva de genul asta daca ma puteti ajuta spuneti-mi repede Multumesc
Dati- mi si mie un metin pvm- pvp bun in afara de: Hammer, Arena, Lunaris, New metin3, Hotstyle, Ro speed, Metin2GTH, Metin2Steel, Metin2Mondial, Metin2United, Aura, Light, Crytikal, Mania, Metin2Guabina,...? (mai mult)
Care au fost jocurile de top din anii 2008, 2009? FUNDA + VOT!
Ma am o intrebare. care imi zice si mie cateva parole la gta4. pls.
Hey TPU.Dau FUNDA! Deci m- am conectat cu stardoll pe facebook, acum vreau sa ma deconectez, cum fac sa ma deconectez? Pe unde trebuie sa dau pentru ca nu mai vreau sa fiu conectata cu stardoll pe facebook...? (mai mult)
...deci jof fifa 2012 Si nu stiu ce formatie sa aleg joc cu real madrid Vreau sa-mi spuneti ce formatie sa pun si jocatorii pe ce posturi...dau funda URGENT
La cs 1.6 cand vreau sa folosesc codul MPH Leis nu imi merge. Deci eu deschid csu il bag in bara si dupa aia apas pe cod sa- l activez, cand vreau sa intru in cs care l- am bagat in bara intru stau cateva...? (mai mult)
Sall Am vz o data un video pe youtube cu un patch pentru pes 2012 cu care puteai sa joci cu cei mai buni jucatori dintr- un continent, era gen ca nationalele. ex: Europa vs America cv de genu :D Cine...? (mai mult)
Cand intru in dota 2 imi da o eroare "Failed to create D3D device". Dacă aţi paţit sau dacă ştiţi cum se poate rezolva, ajutati-ma va rog!
de curand am cumparat o consola xbox 4g la 900 lei pe care am modato cu chip RGH (250 lei). nu am apucat sa o folosesc decat de 2 ori cel mult. odata la magazin cand am cerut sa fie testata si odata...? (mai mult)
FUNDA cum folosesc Notepad+ + ? Si cine cunoste un program de creat jocuri? pe care apoi sa le pot pune online? dar sa nu dau nici un ban? FUNDA daca se poate contactati- ma la acatalin11@yahoo.com ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!