Cum se fac pozele de coperta pentru paginile de facebook?
Am o problema cu pc`ul. Cand il deschid imi apar mai multe erori. Dar nu toate de odata. O eroare pe deschidere. Uitati erorile: 1. Error loading operating system. 2. A disk read error ocurred....? (mai mult)
Metin 2 United e server PvP? Adica oricine poate ataca pe oricine, oricand, oriunde?
Ma poate ajuta cineva cu un cont de Imvu pentru fata, nu stiu. unul mai vechi care nu va mai foloseste sau daca puteti sa faceti unul nou, nu conteaza. Daca vreti sa ma ajutati, va rog...? (mai mult)
Se mai fabrica MacBook? *precizez, MACBOOK, nu Macbook Air si/sau Macbook Pro* Daca da, de unde pot sa-l achizitionez si cam cat costa?
Ajutor! dau funda! mi-am cumparat 800 de crocozauri pe trilulilu si nu pot trimite mesaj acolo! dati-mi un cod va rog! funda si cont de metin level 22 sura, si 16 razboinicul
Buuuuna, TPU! vreau sa va intreb daca stiti ceva site- uri pentru fete nu de alta da nu mai gasesc nimic interesant si nou! Eu ma uit numai pe saitu, www.pentrudive.com si de ceva vreme nu am mai scris...? (mai mult)
NVidia GeForce 6200 256MB VS Ati Radeon 9550 256MB! Voi alegeti castigatorul! Fac cu scor, adun toate scorurile si vad care placa video castiga!
Am si eu o problema.In curand o sa vina ziua mea si as dori un laptop.Dar nu sunt sigur ce as putea sa- mi iau.As vrea sa fie incepand cu 2000 lei (20 de milioane in lei vechi) si sa fie bun...? (mai mult)
Cum se joaca Coco Girl pe fb? ce trebuie sa fac si cum? funda
Am nevoie de un nickname cool de designer Photoshop! Dau
Jumper Resistant face gameplay-uri a inceput prima lui serie cu mcpixel ajutati-l cu un subscribe!
Va rog sa imi spuneti o categorie de metin2 sa mearga pentru XP.
Salut.As dori sa cumpar un hack de metin 2 ro un trade hack sau yang hack stiu ca exista ca am luat teapa acum 2 zile cu un trade hack.Sau daca este un hacker care stie sa faca un asa fel de hack.Cei ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un server de ce ZM care are rase de ZM smokeri(adica ZMul ala care ii atrage pe oameni cu "limba") sau sirene(adica ZMul ala care arata ca o fata si face lumina aia rosie)
Buna ma ajuta si pe mine cineva? cum pot sa "scamm" / sa mint pe woozworld la trade? funda!
Hey! Stiti daca gasesc Sims 3 in cora lujerului.si cam cat costa?
Cum pot sa pun de pe calculator pe mobil video sau ce programa imi trebuie
Stiti un joc gen Cod Mw3? P.S Fara Battlefield Multumesc :)
Salut,ctie cineva de unde pot descarca hack pentru nfs world pentru bani si boost? dau funda cine imi da un hack bun;)
HEY TPU! Am jucat mai de mult un joc cu curse dar nu mai stiu cum se numea era cu niste navete zburatoare care pluteau putin deasupra pamantului care aveau doua motoare unul in stanga si unul in dreapta...? (mai mult)
Cine face un co-op cu mine in minecraft? Stiu sa joc dar nu am server.
Hey all! Stie cineva in WoW(World of warcraft) unde se gaseste la horde ala care te invata sa mineresti? Va rog un loc exact...sau o harta cu indicatii.Si de la ce lvl se poate invata? ....Ms anticipat ...? (mai mult)
cum pot sa joc left 4 dead 2 online multiplayer?
Imi da cineva un link sa descarc Need for Speed Nitro si sa fie gratis!
Hei TPU, se poate pune muzica in soundtrack la NFS Most Wanted, daca da, cum? :D
Buna Farmeristi:), vand cont Farmerama, lvl 23 cu toti pomii disponibili si toate animalele, poienita oi, motel oi, cupa de campion, cupa maestru fermier Bronz, cupa campion in recolta Bronz, oita...? (mai mult)
as vrea sa stiu numele unui joc militar in care, eu stau in baza, in jur sunt dealuri verzi, ma pot invarti la 360 de grade si vin soldati in masini de armata, coboara din ele si ataca....? (mai mult)
Heii TPU :3. Cine stie un server de metin 2? rate peste 200 daca se poate:)).
Acuma va-s pune o intrebare despre metin2 explicat cat mai simplu stie cineva fileuri cu care adaugi coifuri, scuturi si bijuterii sa zic epice.Primul link bun funda!
Care stie jocuri gen saints row dar sa nu fie gta.
Cum pot face un jurnal in Minecraft 1.7.3
Salut carei noul cod reedem la MicroVolts (nu cKEhwEGWyu)
Am incercat sa creez un server privat de metin2 dar nu am reusit pentru ca nu am un instant server bun. Intrebarea mea este daca poate cineva sa imi faca cineva un server sau sa imi trimita...? (mai mult)
Am si eu nevoie de niste nume pentru jocuri (Jocuri Shooting)Multumesc
aceasta intrabere este despre Jocul C9(continent of the ninth seal) cum pot face bani usor in afara cu mapele Goblin hord?
Salut mi- am luat nfs the run, intru in joc dau grafica la minim ma joc si dupa observ ca masina nu trece de 190 km... si nu pot sa fac cursele ca nu am viteza, si nici cutia automata nu merge doar...? (mai mult)
Vreau sa fac un cont de Metin2.ro,dar nu primesc mesajul de confirmare.dar alte mailuri primesc din alte parti si am verificat daca am scris corect.Ce ar trebui sa fac?
Heeii"...am luat un joc : LOL(league of legends) si nu stiu cum sa ma logez.am facut cont si nu stu.Va rog sa imi raspundeti.
Imi spune cineva ce trebuie sa fac ca sa imi mearga minecraftul Sp pe windows 7 ca pe windows xp mi-a mers dar acum nu mai imi merge. Dau funda+vot!
Ziceti-mi niste moduri misto pentru mount and blade! sa nu fie schimbate prea mult, tot war for calradia doar ca, cu mai multe armuri si arme funda
Cand apare jocul WWE Raw Ultimate Impact 2013? Sau daca a aparut as vrea si eu un site de unde pot sa-l descarc.DAu funda+vot.
In jocul World of Warcraft Wrath of the Lich King, imi puteti explica va rog notiunile de: RDF, LFM, WTB, DPS, LFG, iar daca mai sunt si altele va rog sa-mi spuneti.
Am un volan Genius Vibration speed wheel 3... Aseara am luat driver ca sa vibreze volanul, m- am jucat toata seara, a doua zi am dezinstalat driverul de vibrarea ca nu prea imi placea si...? (mai mult)
Am Smackdown vs raw 2012 pe dolphin 3.0.De ce la altii arata luptatorii asa: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aTuAppEpxPE si la mine arata asa: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=h2SPte4CA20?...? (mai mult)
Buna, TPU! Am o problema! Cand intru pe pe internet si caut ceva imi pare normal, apoi imi apare o alta pagina Web search, si imi spune ca poate am gresit scriind, dar de ce imi da la inceput si apoi...? (mai mult)
Uitati de fiecare data cand ma conectez la gta samp se incarca pana la jumatate si apoi se intrerupe si zice: 'Sa-mp has crashed'. Ce sa fac ca sa mearga?
Buna TPU stiu ca am mai pus intrebarea asta dar nu am gasit inca un metin2 romanesc lv maxim 250-255 rate1000+ fara moduri daca se poate dau fundita+vot(daca se poate si site:D)Multumesc.:*
Cine imi poate da un site cu metin2 pvp sau cu cabal si daca se poate un mic hack.
Buna pe my candy love imi spune sa iau agrafa de hartie de unde o iau
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!