TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6179
  • 6180
  • 6181
  • 6182
  • 6183
cavalerul11
în 2 Septembrie 2012 | cavalerul11 întreabă:

Care dintre astea doua jocuri ziceti ca e cel mai tare metin 2 sau gta san adreas SAMP

2
Răspunde Raportează
Ciprian_Chiriac_1994
în 2 Septembrie 2012 | Ciprian_Chiriac_1994 întreabă:

Vreau si eu 5 servere cu zombie pe cs 1.6 si 5 cu teroristi.

2
Răspunde Raportează
AndyParaDOX
în 2 Septembrie 2012 | AndyParaDOX întreabă:

As dori sa va intreb ceva despre WOW Cataclysm. Cand am dat de WOW eram uimit. M- am uitat mult timp pe youtube la el si imi doream sa- l joc. Avand doar 13 ani, mi- am rugat parintii sa ma lase...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
DeDe11
în 2 Septembrie 2012 | DeDe11 întreabă:

Hey hey hey TPU :D ce faceti? sunt sigura ca sunteti bine! deci deci deci :) am si eu o intrebare pentru voi :) si categoric ofer fundita nu sunt proasta sa nu ofer; ) celor mai buni oameni deci imi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
L1TTl3
în 2 Septembrie 2012 | L1TTl3 întreabă:

As vrea niste nume de metin2 de War.Dar nu nume obijnuite...De alea m-am plictisit deja...Dau funda! (cel mai tare nume castiga)

7
Răspunde Raportează
Иαяʋтσ
în 2 Septembrie 2012 | Иαяʋтσ întreabă:

Am o problema la portal 2...Cand intru in el imi apare omu ala cu rozeta in cap :)) si dupa aia care se incarca si iese din joc.Ce pot sa fac?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Sall TPU,cine ma poate ajuta? sa imi spuna ce patch, sau alte chestii trebuie sa descarc pentru a face sa imi mearga The Suffering Ties That Bind pe windows 7 64-biti. Funda! :o3

0
Răspunde primul Raportează
dodi2210
în 2 Septembrie 2012 | dodi2210 întreabă:

Sall all! Imi Poate Da Cineva Un Cont Club Penguin Member Sau Un Hack Da Sa Numi Baneze Contu Pls La Cel Mai Bun Cont/Hack Primeste Fundita

0
xaLynx
în 2 Septembrie 2012 | xaLynx întreabă:

Cine ma poate ajuta cu un hack de lure pentru metin2 ro? am avut bot slait dar nu ma imerge acum am m2bob dar mie nu imi merge nu stiu de ce. deci daca stie cineva alt hack pentru lure in afara de m2bob...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ToLoveRu
în 2 Septembrie 2012 | ToLoveRu întreabă:

TPU! De unde pot downloada jocul "Need for speed" gratuit? Dar sa nu fie demo!:D Fundoi!:DD

3
Răspunde Raportează
Ziser
în 2 Septembrie 2012 | Ziser întreabă:

Intrebarea asta e pentru cei care joaca Terraria 1.1.2! Cand fac propriul meu server si fac ceva cum ar fi o casa sau fac un tunel in pamant. Dupa ce ies si ma conectez din nou nu mai e nimic din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ToLoveRu
în 2 Septembrie 2012 | ToLoveRu întreabă:

Hey TPU! Ce jocuri pe calculator aveti si va plac? De toate genurile ma refer. Jocuri care se pot downloada de pe net:) Eu am Sims 2 si Dinner Dash, Counter Strike si Fifa :D Fundoi!:)

2
Răspunde Raportează
Aflorin
în 2 Septembrie 2012 | Aflorin întreabă:

Exista aplicatii pentru a cerceta universul? Care?

1
Răspunde Raportează
cristi97_6330
în 2 Septembrie 2012 | cristi97_6330 întreabă:

Cum pot trece de survey imi poate spune cineva i dau funda sau sa- mi spuna de unde sa descarc un emulator ps3 sau xbox 360 am 2 gb ram nVIDIA geforce8600 placa video de 1 gb si 500 gb hdd procesor dual...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Grigore1239
în 2 Septembrie 2012 | Grigore1239 întreabă:

Cum sa-mi conving verisoara sa-mi dea placa ei video? Este de 256mb si eu am de 128MB.Nu vreau raspunsuri de genul ia-ti tu una si alte chestii!

11
Răspunde Raportează
Th3Li0N
în 2 Septembrie 2012 | Th3Li0N întreabă:

Sal insiratimi va rog cateva jocuri care merg pe configuratia asta: P4 3ghz, 2gb ram, video 128mb, sunet hd

1
Răspunde Raportează
alexthirt
în 2 Septembrie 2012 | alexthirt întreabă:

Care stiti daca se poate juca fifa 2012 in retea? :-?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Stie cineva un program de filmat care sa filmeze 1080p pentru jocuri? Dau funda:P

1
Răspunde Raportează
denideni2000
în 2 Septembrie 2012 | denideni2000 întreabă:

Cei ce jucati farmerama gainile bantam se vand repede? Funda+vot

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Stiti jocu halo trial? Ei bine este o demonstratie care merge bine online si este amuzanta. Mai stiti jocuri bune fara virusi care sa mearga online? Mici, mari, urate, frumoase, vreau doar sa stiu daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Konv
în 2 Septembrie 2012 | Konv întreabă:

Ce server privat as putea face sa scot profit, cu site cu tot ma ocup de tot :)...doar dati-mi idei de ce jocuri :)...inafara de cs

1
Răspunde Raportează
noname97
în 2 Septembrie 2012 | noname97 întreabă:

De unde pot descarca jocul test driver?

1
Răspunde Raportează
eduard15
în 2 Septembrie 2012 | eduard15 întreabă:

care imi da si mie un cont pentru windows games repede pentru ca mi- am luat gta 4 si nu pot sa salvez pentru ca imi trebuie cont! care imi zice un cont dau funda! Si apropo id- ul meu de mes...? (mai mult)

0
har
în 2 Septembrie 2012 | har întreabă:

Salut TPU, a ttrecut mult timpd e cand cataclysm a fost bagat, acum as vrea sa stiu ce credeti, se va renunta de tot la wotlk pentru cataclysm? pentru ca eu ma mai joc inca pe molten wow si imi place...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cosminasss
în 2 Septembrie 2012 | cosminasss întreabă:

Ca sa am Guitar Hero pe ps3 trebuie sa am chitara?

3
Răspunde Raportează
Th3Unknown
în 2 Septembrie 2012 | Th3Unknown întreabă:

In Driver:San Francisco, dmg-ul la masini e ca la Burnout sau ca in celelalte Drivere de exemplu ca in 3.

0
andr3iu
în 2 Septembrie 2012 | andr3iu întreabă:

Salut am o intrebare... logic ca am o intrebare stiti jocul elsword? As vrea un partener, am lv 28 pe elsword si clasa Rena si as vrea un partener. Optional sa stie bine engleza pentru ca eu stiu destul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
asasdarxxe
în 2 Septembrie 2012 | asasdarxxe întreabă:

As vrea niste metine pvm sau pvm minim 60% si pvp min sub 40% si fara pvp cu mc care sa cresti binisor si sa nu ceri lvl sau sa-ti dea lvl max. dau fundita

3
Răspunde Raportează
AnimeKid
în 2 Septembrie 2012 | AnimeKid întreabă:

Cine imi poate spune cum se numeste melodia de la meniul acestui joc? http://www.bigmoneyarcade.com/index.php?action=playgame&gameid=808

3
Răspunde Raportează
AmbroAndrewszz
în 2 Septembrie 2012 | AmbroAndrewszz întreabă:

De ce am un nume ciudat la ClubPenguin? Am un nume gen P18...

3
Răspunde Raportează
Lucianps
în 2 Septembrie 2012 | Lucianps întreabă:

Sal TPU stie cineva cum sterg statistica depe un forum, forumul este hostat pe forumz.ro Funda:X:X:X

0
Orkroc
în 2 Septembrie 2012 | Orkroc întreabă:

Sall! E buna consola Panton 88 seamna mult cu un PSP doar ca pe spate scroe PT 88? P.S i se mai zice si MP6

0
Yolocaust
în 2 Septembrie 2012 | Yolocaust întreabă:

Cum pot face sa nu mai am lag pe league of legends! pls :)! Funda

1
Răspunde Raportează
asasdarxxe

As vrea niste metine pvm sau pvm minim 60% si pvp min sub 40% si fara pvp cu mc care sa cresti binisor si sa nu ceri lvl sau sa-ti dea lvl max.

1
Răspunde Raportează
MihaiSmeker
în 2 Septembrie 2012 | MihaiSmeker întreabă:

imi puteti da 1 trainer bun ucntionabil pe nfs mw black edition? va rog mult am nevoie mare sa contina in general N2O, speedbreak, never busted, all cars unloker and bloack list 1 cine...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
xStefanXxX
în 2 Septembrie 2012 | xStefanXxX întreabă:

As dori sa imi spuneti niste servere de cs 1.6 (server romansesc) de incepatori.Cel mai bun raspuns primeste funda

0
alfaomega112
în 2 Septembrie 2012 | alfaomega112 întreabă:

Caut cont League of Legends cu caracterul Olaf dau cont MT2 Lunaris cu King 2 Ninja +

1
Răspunde Raportează
lologfo
în 2 Septembrie 2012 | lologfo întreabă:

As vrea sa stiu daca imi puteti spune ce setari sa pun la fishbot am M2Bob si are asa : Fishdelay: ____to____ mersi Botdelay:______to____ms ...? (mai mult)

0
ghoust112
în 2 Septembrie 2012 | ghoust112 întreabă:

am asa o problema joc in joaca Ghost Recon Future Soldier dar cind se intru in joaca este audio dar cind incep a juca audio dispare de la ce poate fi ajutati-ma va rog mult...

0
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

stie cineva cum se numea jocul acela de lupte cu o fata cu un yoyo rosu?

1
Răspunde Raportează
aloc
în 2 Septembrie 2012 | aloc întreabă:

Sall TPU, as vrea sa va pun doua intrebari: a) cum fac pe 4story prokell + 9 fara tinctura si sclipire b)cum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Septembrie 2012 |

Am rămas fără inspirație... și am nevoie de ajutorul vostru. Dețin un forum destul de interesant, dar cu foarte puțini membrii, cu toate că am lucruri foarte interesante postate pe el... Acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deni123
în 2 Septembrie 2012 | Deni123 întreabă:

În GTA San Andreas de ce tot vin mafioţi aia după mine? Mă enervează că nu pot să fac nimic de iei:(. HELP URGENT!:(. FUNDIŢA!

6
Răspunde Raportează
Minecraaaft
în 2 Septembrie 2012 | Minecraaaft întreabă:

Cand intru pe Metin2RO si ma joc putin cu hack-ul M2Bob nu imi apare harta si astept 5 minute si dupa aia imi iese. Ajutati-ma va rog.

1
Răspunde Raportează
FlaviusCarbon
în 2 Septembrie 2012 | FlaviusCarbon întreabă:

cine imi da un cont de cabal online europe de lv mai mare, nu conteaza ce este

1
Răspunde Raportează
ZOZOKid
în 2 Septembrie 2012 | ZOZOKid întreabă:

De ceva timp am o problema cu DVD- rom- ul de la laptop ( model HP 625). Acesta nu ma vede si nu mai citeste CD- urile si DVD- urile. In schimb le scrie fara probleme. Spre exemplu, azi am ...? (mai mult)

0
asasdarxxe

As vrea niste metine pvm sau pvm minim 60% si pvp min sub 40% si fara pvp cu mc care sa cresti binisor si sa nu ceri lvl sau sa-ti dea lvl max. dau funda

1
Răspunde Raportează
BBbumMMyYy
în 2 Septembrie 2012 | BBbumMMyYy întreabă:

Care ma ajuta sa fac un filmuletz de dota dau eu replay.voi doar sa il editati add: m4d4l1n_2m3u skype la fel thx

0
ionutz199920
în 2 Septembrie 2012 | ionutz199920 întreabă:

cine imi face si mie 20, 000c pe imvu pliz cine imi face id ionutsmecherul203yahoo.com sa imi scrie aiic sau pe TPU

0
tpu0215
în 2 Septembrie 2012 | tpu0215 întreabă:

Mai nou imi apar pozele de pe facebook intr- un format care nu mai stiu cum sa il modific. apare: photos of you, photos si albums, 3 categorii mari in partea de sus. mai pot reveni la forma obisnuita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 6179
  • 6180
  • 6181
  • 6182
  • 6183
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • octav005
    trimisă acum 13 ore

octav005 întreabă:

Buna ziua. Am doua boxe. Fiecare boxa are doua difuzoare identice si ca mărime, putere si imprudenta. Ele sunt legate în paralel. Fiecare difuzor are 33w cu 12 ohmi ( specificatii ce scriu pe difuzor)....? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • badriel
    trimisă acum 12 ore

badriel întreabă:

Salut! Planul meu de cariera este urmatorul: instructor de fitness cu 5- 7 clienti cu cate 3 sedinte pe saptamana (uneori 2 clienti in tandem) in urma unui curs IFBB si profesor de educatie fizica la o...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Voi ce cumpărături va faceți pentru revelion? Merita produsele acestea 176 de lei? Sau nu am fost prea inspirat? Mai e și un ulei da nu l- am prins în screenshot! Normal era cu 50 de lei în plus...? (mai mult)
    18 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 12 ore

Aurel100009 întreabă:

Daca nu platesti impozitul pe casa, chiar iti ia primaria casa? Te da afara din casa si ti-o ia primaria?
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.607
  • Întrebări: 3.954.607
  • Răspunsuri: 17.664.571
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Hachiko

Hachiko

Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.088 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.879 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.113 Carieră
  • 20.366 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.385 Conversaţii