Sall TPU, dau funda celui care imi trimite cea mai tare poza cu arme/arma pentru profil.Mentionez ca fondul imagini sa nu fie alb.Multumesc anticipat;)
Am o problema mi- am descarcat un hack pentru metin2 si avea cam in jur de 1.6MB si l- am deschis si mi- a aparut chestia aia care apare cand instalezi ceva apoi, am dat run. Pe urma nu mi- ...? (mai mult)
Funda! cand intru pe facebook nu imi apar imaginile. Imi apare totul alb la fiecare imagine! si daca nu se vad, degeaba intru pe facebook! ce pot sa fac?
De ce am lag la counter strike? am windows xp si de cateva zile am lag peste 100 dau funda care imi spune cum o rezolv
Sall ce metin2 mai stiti ca pe forumuri gasesti aceleasi shopuri la toate asi prefera ceva cu mai multe evolutii! dau funda!
Heiii am mare nevoie de ajutor, pe IMVU ca sa`mi pun codul de background la pagina de profil unde trebuie sa inserez codul adica care e casuta unde trebuie sa-l pun? Fundaa:o3 repedeee
Mi- am cumparat un Volan PC CANYON CNGGW4 de la altex si nu- mi merge la jocurile simulatoare de ex: german truck simulator la viraje stanga- dreapta in rest imi functioneaza toate butoanele, pedalelecine...? (mai mult)
De unde pot lua un mod pentru GTA Vice City cu misiuni in limba romana?
Heii TPU! Imi puteti spune si mie un program de modificat poze online care sa contina scrisul Walt Disney Script? Funda!.
Vreau si eu un site de pe care pot trage ultima versiune de minecraft. Funda!
Intrebarea mea este:Stiti cumva un joc care sa fie asemanator Sleeping Dogs? Cine stie dau funda!
cand vreau sa-mi instalez un joc si trebuie instalat prin winrar nu ma lasa si desi am in calc winrar! care stie dc? plz
Cand intru pe un server de minecrat imi cere sa scriu: /register password confirm password am intrat pe site- ul lor si mi- am facut un cont apoi pe server pe consola am scris: /register password(parola...? (mai mult)
Salut:) stie cineva un sv privat de metin2 oridecare:) pvm sau pvp oridecare numa sa nu fie cu donatii ca m- am saturat de toti nobii care doneaza si se cred buni, ..multumesc:) repet, fara donatii in...? (mai mult)
Cine imi pote spune cam sa pote crea un server propriu pe Metin2 Lunaris! PLSSSS...Dau funda!
Caut un joc mai vechi, gen Mad Max. ai o masina si umbli prin orase lovite de iarna nucleara, te lupti cu alte masini si din ramasitele lor iti upgradezi masina ta... e interesant jocul =Funda=
Vreau sa joc fifa 07 cu cineva care are hamachi dau funda cu cine voi juca!
Poate cineva sa imi spuna va rog un joc emulat din PS2-pc Smackdown vs Raw 2012 si de unde sa il downloadez repede full si bine.
Salut ziceti- mi va rog un metin privat total romanesc unde fac lv 50 in 3 ore si dupa aia sa cresc mai greu si sa fie tot + 9 pana la lv 61 sau pana la lv 48+ 9 si metinul sa aiba cal militar papuci viteza...? (mai mult)
As dori cateva jocuri pentru acest sistem:Procesor Intel Pentium P6100 2x2Ghz, Placa Video Nvidia Geforce 310m 1GB Cuda, 500GB HDD, DirectX 11/10, Windows 7 64bit.Multumesc FUNDA pentru cele...? (mai mult)
Vand sau schimb Ps2 slim model: SCPH- 70003, cu 6 jocuri originale cam zgariate dar merg perfect (- Metal gear solid Platinum, Resident evil 2, Destroy all humans, Dye hard triology Platinum, Metal...? (mai mult)
Cine se joaca global dekaron onnline si imi poate da si mie un cont de 75+ macar sau sa imi zica cum imi recuperez un cont pierdut de pe nexon?
R3 tpU`...vand cont de metin2rospeed war lvl 90. GOL* pe itm metin2 rospeed. pm la id. onu_cs@yahoo.com
Salut, aveti idee cam ce jocuri poate rula un ASUS EEE PC 1011PX? Procesor: Intel Atom N455 2 GB RAM Video card:256 MB
Cand vizualizez un videoclip pe youtube sau cand ma joc ceva mi se aude la boxe un zgomot ciudat. dar cand ascult cu aimp muzica sau cu winamp merge perfect. Am reinstalat driverul audio, chiar...? (mai mult)
Am downloadat Sims 3 normal prin cd virtual si cand intru in joc imi arata filmu zice loading si dupa loading imi da un mesaj i dau accept(nu mai accept merge sa dau) si ma scoate din joc! Funda...? (mai mult)
Stie cineva niste jocuri de care nu te plictisesti in afara de cs si samp dau funda.
Deci m- am jucat mt2 tim si aveam lvl 50 ninja eram DT si deodata se dadea unu drept Clavius ([ADM Clavius]) si tot ma aburea ca am hack ( sv era antihack deci.) nu stiu ce mai mi- a zis zis mi- a cerut...? (mai mult)
am o imprimanta Multifunctional Canon Pixma MG5350, A4 MG5350 - si are optiunea sa printeze cd-uri dar nu stiu cum sa fac imaginea pentru cd help plz!
Am fost odata la un prieten de ameu ce se juca 4 Story Nexon. Si pune tot felul de comenzi ca la metin 2. De exemplu : /guild ca sa dea sa vorbeaasca direct la brezla /normal sa vorbeasca la...? (mai mult)
Am ip static si nu pot hosta la Fifa 08 si la Fifa 07...ma ajuta careva?
Cine stie niste jocuri cu cerinte mai mici dar totusi sa nu fie plictisitoare? Multumesc anticipat.
Ma intrebam... stiti cumva niste jocuri care merg si pentru Windows 7 Home Premium? Fundita :)
stie cineva un joc care sa nu aiba cerinte prea mari gen 4Story si Metin2.Am Ramu de 256 MB nu prea mare va rog ajutati-ma
Deci Miam Facut Un Server De Minecraft SiAu Acces Doar Adminii La Tpa Tpaccept Sethome Si Home Cum Fac Sa Aiba Toti Playerii Acces? Si daca nu va suparati lasati niste pluginuri faine CEL MAI BUN...? (mai mult)
imi puteti spune unde sunt salvarile de la Free Running PC? va rog
SUnt admin pe un server de cs si as vrea sa stiu cateva comenzi in amxmod! : 1.Cum scriu un mesaj sa apara in stanga ecranului? (ex: BMB! ) 2.CUm fac sa echilibrez echipele? nu merge amx_autoteambalance! ...? (mai mult)
Hey aveti idee pe ce taste trebuie sa apas la jocul prince of persia (toate partile) ca sa sar de la un perete la altul?-am apasat toate tastele si am sarit doar de 2 ori...:(
Ce sa fac daca cand deschid Sims 3 imi scrie : „ disc authentication failure "?
Cei care va lasati de metin 2 ro dati-mi mie conturile nu le dati la toti prostii multumesc:P:P:P:P!
Stie cineva un server bun de minecraft fara lag si cu teleport? Daca imi place serverul dau funda, mersi.
Vreau un shooter cu o grafica si o tema buna lansat 2008+ daca se poate, sa mentionez ca vreau si linkul de download daca se poate fara survey sau alte oferte care necesita plata!...? (mai mult)
Cum poti sa iti faci IP-ul rutabil? Dau Funda pentru cel mai bun raspuns!
merita sa dau banii pe genius hs- 400a? sau puteti voi sa- mi recomandati niste casti pana in 50 ron.le voi folosi numai la cs 1.6.am o placa audio onboard pe nume realteksi windows 7 enterprise...? (mai mult)
Unde ma pot juca Diamond Rush? sau De unde pot descarca jocul in calculator sau pe telefon?
Salut stie cineva niste jocuri de care te plictisesti greu dau funda.
am o problema:nu pot sa ma loghez pe situl de pe Metin 2Lunaris, cand vreau sa ma loghez ma scoate automat. Ce sa fac pentru raspunsuri dau funda?
Salut caut si eu de ceva timp un DvD-Rom si nu prea am bani! Si am apelat la voi sa imi faceti si mie oferte Va rog (Add pentru contact vlad_marian67@yahoo.com)!
Care este ultima varianta de Minecraft?
Cine are farmerama? Fundita :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste celebritatea
Tu cat de bine stai la capitolul celebritati? Afla chiar acum!