Buna TPU cine imi zice si mie un metin2 privat de preferat romanesc pls.
imi puteti spune unde sa cresc la lvl 80 pe metin2.ro? am 4 P dar nu stiu unde sa cresc sa fac lvl 90 plzz funda
TPU! Are cineva un cont pe Howrse.ro, care numai are nevoie, cam de 30 de zile vechime? Va rog, am niste cai de transferat, e chiar o urgenta. O fata de pe Howrse.ro mi- a furat caii si a schimbat...? (mai mult)
Ce pot sa fac? Imi da eroare la minecraft.Am windows 7 ultimate.Ce drivere imi recomandati? Cand il deschid imi apare asta: Bad video card drivers! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -...? (mai mult)
In legarua cu jocul rally championship 2000 vreau si eu controalele si unde bag codurile
Este magazin x arena in bacau?
Fratilor va rog ajutati-ma care stie cum sa fac sa pun crossfire la lista de exceptii ca ma enerveaza ceva cu video C++ va rog raspundeti dau funda
Salut TPU, Vreau si eu sa stiu de la pasionatii de Cs(Counter- Stike), stiti cumva ce comenzii se scriu in consola ca sa joci mai bine, vad diferitii playeri care tinta le sta aproape fixa, si dau hs ...? (mai mult)
Salut..Am inceput o serie minecraft pe youtobe..si vreau sa imi dati niste sfaturi.ce ar mai trebui sa fac si ce nu. http://www.youtube.com/watch?v=cjXJ9IDRgvY&feature=youtu.be
In GTA San Andreas de ce nu am prietena in San Fiero desi sunt in Las Venturas deja?
de ce imi apare x pe placa de reatea.am avut net la cliknet, l- am scot si dupa ceva timp, am bagat azi rds.au venit baietii si mi- au zis ca nu merge ca e din placa de retea, am avut un laptop...? (mai mult)
As dori si eu niste servere metin2 romanesti daca se poate PVP fara hamachi si fara mc, cu arme cum se cade si cv lume pe el. Cel care imi zice cel mai tare sv PRIMESTE FUNDAA!
Comunitatea WtfCs (www.wtfcs.com) recruteaza servere de orice fel! Ce primesti: [*]Subforum individual pentru server + moderator la acel subforum; [*]Evidentă pentru contorizarea redirectelor;...? (mai mult)
Mi-am downloadat Metin2 TDL PVP si l-am dezarhivat, nu stiu ce sa fac mai departe am accesat autopatcherul dar vad ca nu-mi apare nimic pe ecran.
tocmai m- am apucat să joc cs 1.6 și nu prea știu acele prescurtari la chat, am vazut că multi folosesc prescurtari sau acele cuvinte care incep cu " / ", îmi puteți da lista cu toate...? (mai mult)
Vand cont de metin2 ro srver volans de 65 sura bm cu shamanca maritata cu el contul este pe galben are 10 puncte la chemat calu contul in dau pe iteme metin2 ro draco sau pe cont cat de cat bunicel ...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de ajutorul tau.Cand deschid jocul Call of Duty 4 si dau sa incep o misiune se incarca putin iar apoi imi apare o eroare de la DirectX ca sa deschid readme pentru o posibila eroare.Ce...? (mai mult)
Cand eram mai mica jucam la varamea un joc cu mai multe jocuri in el, si unul era gen doodle jump numai ca era cu o fata care sarea coada si inacelasi timp sarea pe un fel de benzi subtiri si colorate...? (mai mult)
cine imi spune si mie cum sa joc freeroam lfs mi-a spus cineva ca s poate astept raspuns
As dori si eu daca se poate exeple de metine cu level maxim 250 ( nu conteaza daca sunt romanesti ) sa nu existe iteme MOD. sa nu aive buguri la mapele de crescut. Intr`un cuvant sa fie FUNNY! a si daca...? (mai mult)
Am descarcat pcsx2 doar ca nu stiu sa configurez...Daca stii trimite id tau pe privat. Funda pentru cel care ma ajuta
Imi spuneti jocuri cu accidente create in anii 2003-2009
Am o intrebare pentru cei care joaca metin2: aveti vreun hack pentru trade iteme? Cine stie un astfel de hack, il rog sa imi dea si mie link- ul de unde il pot downloada. Daca hack-...? (mai mult)
am problema la nfs world dupa ce m-am logat imi intra in joc si imi da o eroare si ma scoate zice "nfs world has stopped working"ce sa fac?
De ce nu imi merge Sleeping Dogs cand dau pe el scrie HKSHIP.exe nu mai functioneaza. Windows cauta o solutie la problema. Si am windows 7 ultimate.
Salutare, cine are cont mt2 dinamik. si vrea sa scape de ele.dau cont cu itm mt2 epical(seturi full, itm care trebuie lucrat mult chestii. cum ar fi o demonica) sau cont pe ro. lvl 22 cu inel de exp...? (mai mult)
Imi puteti da va rog un cod pentru beyblade online prin email la adrian.stefan_galati@yahoo.com cine imi trimite posteza textul,, trimis,, pentru ai putea da FUNDA. Multumesc
Stiti vreun joc gen fifa dar de HandBall? daca da, Lasati link :D mUltumesc anticipat
O intrebare pentru cei ce au jucat cel putin doua jocuri din seria Final Fantasy: storyline- urile si caracterele sunt diferite de la joc la joc, sau sunt comune, fiecare joc fiind continuarea...? (mai mult)
Acum un an m-am apucat de un joc pe nume 4story si acum cand vreau sa intru pe caracter imi da ceva despre bug si nu stiu unde sa raportez! Va Rog ajutativama Funda+Vot:X
Dau Funda cine stie cel mai ieftin smartphone dar sa aiba 1 ghz processor
As vrea sa stiu daca cu aceste componente pot juca jocurile pana in 2012 la o calitate medie. Procesor- 3. 3Ghz Placa video- 1Gb Memorie RAM- 4Gb Ce ar trebui sa mai pun in plus? Dati- mi...? (mai mult)
Cum se numesc plugin-urile de la minecraft cu: -autosave -sethome -setspawn -warp -Cum fac Shop? -Tpa
Salll TPU ziceti-mi si mie un joc online in afara de metin2 sau 4story va rog dau funda
Cum vand jucatorii mei la fifa online 2?
Imim spuneti jocuri pentru. 512 mb ram si 1.6 GHZ, cu masini!
Care e mai pun in pvp Ninja arc sau sura magie neagra? Intr-un duel sura black magic si ninja archer cine castiga?
Vreau si niste coduri pentru cunter strike! Funda
am un cont de youtube si am observat ca unii useri au in stanga videoclipului un banner, care inlocuieste numele! CUM FAC SI EU ASTA? bannerele difera de la un banner la altul, nu conteaza marimea!...? (mai mult)
Salut all! Stiti niste metine gen mage(adica sa cresti repede si sa faci bani repede sa evoluezi repede itm) P.S. nu vreau metine PvP
Stie cineva vreun site de minecraft online?>? ...Care sa si functioneze
De unde pot si eu sa descarc un wall pentru cs dar in puncte. [ sa nu sa se vada jucatorul... sa se vada un simplu punct. ]
.TPU.care stie cum pot schimba parola de la sv de minecraft ? care stie FUNDAAAAAAA
Cred ca am contactat un virus mousul mi se blocheza ajutor
Cine imi da niste servere de metin dar nu vreau tim sau united,ceva mai nou, de anul asta daca se poate sa imi lase si linkul de unde il pot downloada,
Cum pot sa-mi modific sau editez vocea dintr-o melodie pe calculator?
Am o problema la SAMP versiunea 0.3e. Intru pe server, scriu parola, ma baga in joc si apoi da SERVER CLOSED CONETION. Va rog spuneti- mi dc face asa. Multumesc anticipat. PS:am intrat si pe alt server...? (mai mult)
Cine joaca mount and blade warband?:)
Cine ma poate ajuta si pe mine sa imi creez un server de metin fara hamachi sa imi de- a site- urile programelor necesare.SI daca vrea si un id de messenger sa mai lamuresc niste lucruri; ). Cine ma ajuta...? (mai mult)
Cine imi da un cont de crossfire america?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Literatura universala
Cat de multe stii despre literatura universala?