am o problema. cand sa descarc un joc care o fi imi apare cand se descarca in loc de joc imi apare Adobe si chiar nu stiu de ce. nu merge sa joc jocuri 3d pe net. va rog ajutati-ma de ce imi...? (mai mult)
Ziceti-mi metinuri care cresti foarte repede chiar daca esti lv 90.
Hey :* deci... sv metin2hammer e off? sau ce ca imi tot da eroare cand dau sa ma loghez. apoi imi mai arata cateodata logging in... si nu stiu ce sa faaaccc sa ma intre odata in joc :| imi puteti spune? (mai mult)
Cine stie de ce nu merge darakensang cand dau start imi apare eror direct 3d... dau funda spuneti-mi va rog
As dori un site de anime cu o baza de date mare adica ma refer cam la toate anime-urile existente Cineva!?
Sall. Am si eu o problema... Cum fac sa apas pe mouse 2 ori ckick in loc de 1? :D
Trebuie sa fi rezident pentru coin fountain?
Hey! Buna TPU! Eu joc stardoll si vreau sa imi iau multe lucruri gratis sau sa ma fac ss daca stiti cum anuntatima si pe mine apropo ma numesc nadira_ira pe stardoll!
Salut,cine vrea sa intre pe serverul meu de minecraft cu hamachi,Id:denisvreju, parola:deniseuuu.
De unde pot gasi Rexio si masina timpului de descarcat gratis zicetim siteul va rog!
Buna la jocul acela Sims 3 cu animale cand animalele trebuie spalate, cum le spal ca nu am nici o idee?
Buna ziceti-mi si mie metine pvp exact ca oriental sau european :o3
de curand tot imi doresc o tableta si am vazut-o pe aceasta : http://www.altex.ro/tableta-allview-alldro-2-speed-hd-8-8gb-cortex-a8-1-2-ghz-android-4-0-alb Tableta ALLVIEW ALLDRO 2 SPEED...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un program pentru editat videoclipuri, dar sa pot pune un text pe video.
Stiti cum se descarca si istaleaza jocul Batman Arkham City pe PC?(am calculator foarte performant, Win7, numai cu jocul e problema)Dau FUNDA cine stie!
Buna,am si ieu o intrebare catre TPU despre fifa online2, cum pot ubgrada o unifora al unu pleyer, nu stiu cum imi spuneti ce trebuie sa am si cum trebuie sa fac dau fuda pliz.
spuneti-mi si mie niste jocuri mai vechi de preferabil (Horror, Frist Person Shooter, ) am Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU: 2.20 GHz RAM: 2.00 GB Video Card :Mobile Intel(R) 4 Series Express...? (mai mult)
Cine ma creste pe metin2ro gemini albastru am 24 dau bani si iteme
as vrea si eu un site de unde sa downloadez salvarea de la resident evil Cea 4-1 Adica chapterul 4-1 Va rog mult da-mi un site de unde pot downloada salvarea... Multumesc CIne ma ajuta primeste? (mai mult)
Stiti un server de Metin2 gen energy sau xenox. Adica lvl mare dar sa si cresti, ratele mari, itemele sa evolueze si sa gasesti repede itemele de upgreade la evolutii.
Cine stie vreun metin2 privat gen Metin2Hammer sau Metin2Light in care sunt iteme de la 100+ la negustori? FUNDA :D
De unde pot lua un windows bbun gratis. cum se instaleaza si apoi cum instalez driverele
Vreau și eu un Metin2 cu mc (nu vreau mc, sa aibă mc pentru ca vreau sa bag mc de la Metin2 Eternity) dar sa nu se descarce cu megaupload înafară de mt2 Eternity
Daca vreau sa mai cumpar rami ( 1 giga ) pentru PC cum ar trebui sa ii spun vanzatorului si ce informatii si cam cat ar fi pretu? dau funda repede
Cati MB ocupa Metin2 Allstars?
Se pote deschide samp de 2 ori in acelasi timp adica vreau sa spun daca pot sa merg cu 2 conturi de samp deodata se poate?
cine imi spune si mie jocuri shooter ( sa se vada doar arma si mana ) care sa mearga pe 1 giga ram. 1.6 ghz. ( precizez ca am windows 7 deci pentru windows 7 sa ceara 1 giga nu 2 ca stiu ca asa...? (mai mult)
Cine poate sa imi dea un hack pentru mt2ro(care sa mearga si sa nu fie detectat de hshield). NU CONTEAZA CE TIP DE HACK. FUNDA!
Salut imi spuneti si mie cum se fac drogurile la samp sau un tutorial va rog dau funda+vot Va rog ziceti-mi sau contactati-ma la id cs_marius99@yahoo.com.
Stiti la ce pret sunt monopoli?
Ziceti-mi si mie niste jocuri asemanatoare cu James Bond! va rog:)
TPU! Cine stie metinuri pvp la care sa ai la armuri pana in otel si la arme pana in arme de lv 65? Plissss ajutati-ma! Funda :)
As vrea sa imi cumpar Diablo 1. Imi place din ce am vazut pe youtube, dar merita? Nici sa dau banii degeaba,
Cine stie ce trebuie sa fac ca sa nu-mi mai iasa dintr-un server de Metin2 va rog sa-mi spuneti ca ma dispera.:@ !
Stie cineva niste mmorpg-uri bune (in afara de metin si 4story)?
Stie cineva cum as putea cumpara jocuri de pe Onlive?
Ce jocuri de actiune misto stiti?
Sal TPU am o problema eu cand am instalat widowsul am facut deact o partie decat C si acum vreau sa joc samp pe mai multe conturi deodata si cineva mi-a spus ca daca am 2 partii imi merge sa joc samppe...? (mai mult)
cine stie cum inghet o partitie si cum o dezghet?\ Dau funda cine stie
In legatura cu hammermt2. Dupa ce imi cumpar codul de reincarcare pentru donatie, trebuie sa imi incarc telefonul cu el sau il trimit direct fara sa il folosesc?
Miati putea da jocuri pentru Pc cu urmatorele cerinte:1GB ram procesor 3ghz placa video nVIDIA 7300GS cv de actiune! Ofer funda pentru cel mai bun! Mersi anticipat!:D
As vrea si eu un server de Metin2. Sa fie nou, incat sa primesc si eu pentru prima oara GM. Va Multumesc.
Am o consolo Wii adusa din Italia. L-am modat si la el am un hard extern de 250 gb cu jocuri pe el. Iar eu am bagat cd'ul original sa ma joc si am dat update wii si nu mai imi citeste hardul extern :( PLz...? (mai mult)
Cu ce program pot filma in 'The Sims 2' (Hypercam nu merge).
Am o problema foarte enervanta eu am cam asa pcu:Intel Pentinum 4 CPU 2.8 Ghz, 512 Mb doar ce mi-am baga azi 1 G cu placute de rami, Placa video ATI Raedeon 9550/x1050 seria si imi merge ca mamaia...? (mai mult)
Sall All, TPU sunt pasionat de cs 1.6(counter strike 1.6)si ma joc mai tot timpu modul soccerjam! dar acel sv care joc eu sunt multi care stie trickuri va rog ziceti-mi un sv de soccerjam care sa nu stie...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi cum sa instalez swift shader 3.0 pentru ca mi-am cumparat nfs hot pursuit 2010 si nu il pot juca ca imi cere swift shader 3.0 am (windows xp proffesional 16-32bit)
merge sider-man 3 pe windows 7 procesor 2, 80 dual core rami 2gb si placa 384 mb?
Hei TPU! Vreau sa descar alt c.s ( actual Canter Strike 1.6) pentru ca asta nu merge. Imi puteti da un site de unde as putea descarca? Urgent. Funda;;)
Cine imi da un link de unde pot descarca joc neet for speed run cso sau iso si alte jocuri pentru psp doar sa fie cso sau iso dau funda la raspunsul corect!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Femeiastelară întreabă:
costy335 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?