Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
in Romania se gasesc carduri pentru League of Legends si daca se gasesc imi spuneti de unde plsss
Cand eram mica ma jucam un joc cu un omulet albastru cu capul portocaliu; aveti vreo idee cum se cheama pentru ca nu imi amintesc.
Cum pot muta un sim in sims 2 deluxe din casa pe care o are in alta?
Care stiti server metin2 pvm rate intre 200% si 600% nondonatii cu drop la iteme cu paguba medie(otravita,arc cioara, chackrame...) in grota exilului Si cu lvl max 127 sau 99
mi-am luat un Cosmote ZTE Cute, nu stiti de unde pot lua jocuri si mai ales aplicatii pentru el (dar sa stiu sigur ca merg)?
Cum fac sa imi mearga mortal kombat 4?
Cum pun BOTI pe server de cs? sa fie pe un server de cs, botisi playeri. DAU FUNDA!
Ce trebuie sa fac la ferma vesela sa imi pun noi produse imi zice: "raftul tau este plin"
Am auzit de noul mt4 dar nu-l gasesc nicaieri cine imi dai si mie un link ii raman dator Cu O Funda Si Vot Multumesc anticipat
mi-am facut un cont pe City of Hero Freedom dar nu stiu ce joc sa descarc de pe pagina NCSOFT City Of Heroes sau City of heroes subscriber beta? VA rog ajutorr
Imi puteti spune de unde downloadez Track Mania 2-Canyon, sa fie free? Dau funda? nu-mi zice-ti de youtube pentru ca nu am reusit! Funda!
Buna TPU. Mi-a zis cineva de un joc, si nu imi amintesc numele.Ma puteti ajuta? A spus ca e un joc online, si nu trebuie descarcat pe calculator. La inceputul jocului primesti o planeta intr-un sistem...? (mai mult)
Vreau niste j ocuri mmo fara : dragon nest,lord of the ring, lol,hon,boi, woi, fara s4 sau daca poate cineva sa imi dea un beta key pentru firefall
Spuneti-mi si mie niste nume de jocuri care merg descarcate? Voi ce jocuri jucati? Vreau mai mult cu masini fara curse...si daca se poate jocuri cu condus cat se poate de real! Va rog!
Nu stiu cum sa devirusez pcul am instalat nod32 si am scanat si zice ca am 5 file infectate din care 1 curatata si nu stiu cum sa sterg virusii de pe calculator. Va rog ajutati-ma,
Care e saitul oficial metin2 solaris dau funda!
In need for speed shift 2 unleashed poti juca si prin oras dupa ce termini misiuniile gen gta 4.
astazi am luat Counter-Strike Source si cand incercam sa intru pe un server imi zicea ca versiunea mea nu este buna sau ceva de genu... am cautat pe google si am vazut ca rezolvarea problemei era? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste jocuri faine pentru android.De preferat multiplayer da nu neaparat.
Ce programe pe iphone stiti in care pot sa modific o poza adica sa pun mustati, palarii, ochelari etc.
Care îmi zice site-ul la Mt2 My Last Pvp? Mulțumesc, Anticipat!
Merge fifa 12, in reluare. Am swiftshader din cauza aceaa?
Stie careva cum se fac setarile placii video RADEON 9200 PRO FAMILY pentru a nu mai avea lag la Counter-Strike? Dau funda celui care imi va rezolva problema.
Pc-ul meu are doar 700 mb rami.Imi puteti spune ce jocuri ar functiona pe Pc-ul meu fara sa sacadeze. Funda!
Imi spuneti si mie niste jocuri de gatit dar sa fie cu nivele sa se faca sin ce in ce mai greu ca si http://www.jocurile.us/jocuri-barbie/Gateste-in-cofetarie.html FUNDA
Sall tpu.Am o intrebare pentru funda:Mi-am facut server la minecraft cu hamachi si nu merge sa-l dau si la altii.lor le scrie can't reach, dar eu pot intra(apropo serverul e 100% corect facut iar eu am?...? (mai mult)
Se poate downloada Fruit ninja puss in boots pe PC.Si daca da de unde
Metin2 are si paianjeni?
Salut, stie cineva cum pot sa inchid la jocul acesta de Rummy? https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.obs s.mobile.android.okey am toate piesele aranjate si nu reusesc nicidecum...? (mai mult)
am admin pe un sv de cs si scriu setinfo _pw si parola si asta scrie : Info string length exceeded ce inseamna
Hai va roooog spuneti-mi un server de Metin2 privat spaniol! In afara de Mt2Terra!
Ce metin2 bune cunoasteti? funda;;) la cel mai dragut
Caut niste jocuri pentru windows XP, placa video 128 MB, procesor 3, 20 GHz, 1, 00 GB RAM
Hei. Am incercat sa-mi instalez Amnesia dar imi da eroare asta http://imageshack.us/photo/my-images/12/10860852.png/. Ce pot face?
Salutare tuturor... am si eu o problema la NFS Hot Pursuit 2012... Intru in joc merge tot dau sa incep misiunea... dar cand incep sa conduc nu se vede strada muntii restul se vede doar cerul si restul? (mai mult)
Sal TPU Imi spune si mie cineva niste servare de metin2 privat si sa cresti macar pana la 85sau 90 repede? daca puteti dati-mi si linkul Dau funda pentru cel mai misto
As avea o intrebare unde se pun modelele counter-strike "ESL MODELS", eu le-am pus in cstrike->models->folder-ul player, si nu merg, nu am steam. va rog sa imi spuneti daca merg sau nu si unde...? (mai mult)
Am o problema la Pro Evolution Soccer 2008.Cand ii dau la Network, imi arata jos testing network enviroment si dupa 1 minut-2 imi scrie ceva cum ca UDP Port 5739 nu este deschis si ca trebuie sa-l deschid...? (mai mult)
Imi poate spune cineva un magazin sau un site din Arad de unde pot sa cumpar WWE 12 pentru Wii si un Classic Controller tot pentru?
vreau sa stiu si eu de unde pot sa downloadez Technic Pack de pe site nu merge dau FUNDA!
Salut, as vrea un cfg pentru fps mare... cine poate sa imi dea link sau id de mes ii multumesc... pentru counter stike lant final
Caut un metin cu arme epice si cateva arme legendare(sabie luna, sfanta,...) si sa fie cu mc sa nu neaparat la cel mai bun dau funda
Stie cineva jocuri in care iti creezi propriul personaj? Dau funda celui care imi da cele mai multe raspunsuri!
Sall TpU! Am o catelusa draguta are aproape 1 an ( adica are 11 luni ) o cheama Ania intrebarea mea este : 1.Cu ce sampon ( de caini ) trebuie sa o spal ca sa ii luceasca blana?
Buna as vrea sa imi recomandati niste jocuri :-? hm. gen m3tin2, 4st0ry, w0w ori cu anime. dar sv private :) in afara de ru.sty h3arts, s4 l3ague si ter.a si sa NU fie prin t0rrent! funda cel mai...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru. am si eu o problema cu serverul de metin. Am un server facut si uni nu se pot conecta la server numai cei care sunt cu mine la aceeasi firma de net care o am...? (mai mult)
am si eu o intrebare adica 2 intrebari?:PPPare cineva nevoie de radio pe server de cs? si am vrut sa va mai intreb cum sa imi fac si eu reclama sa am mai multi asculktatori...? (mai mult)
Am WWE SmackDown vs RAW 2011 si nu stiu cum sa ajung la road to wrestlermania. Funda+vot!
La un pc normal pe Local Disk (C:) sau Local Disk (E:) spatiul este masurat in MB sau GB? pentru ca la mine la lap-top spatiul se masoara in GB
Caut un server metin2 PvP sa ai lvl max din start stiti voi Dau Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!