TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 6573
  • 6574
  • 6575
  • 6576
  • 6577
JustSmyle10
în 4 Iulie 2012 | JustSmyle10 întreabă:

Salut, am si eu o mare problema cu placa video. am dezinstalato pe cea curenta si am downloadat un driver pentru ea de pe siteul oficial nVIDIA ideea era sa ii fac update si cand sa o instalez pe cea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Sinistratu
în 4 Iulie 2012 | Sinistratu întreabă:

Salut.Ce jocuri gen Age Of Empires 2 mi-ati recomanda?(sa nu fie StarCraft). Cine nu a jucat AOE2 sa joace.Jocul se bazeaza pe strategii militare si este foarte bun pentru dezvoltarea gandirii.

1
Răspunde Raportează
Nier
în 4 Iulie 2012 | Nier întreabă:

Cum pot sa fac repede bani pe metin2ro? Adica rapid ca ii vad pe altii ca au iteme de sute de kk si nu am idee cum au reusit sa faca banii :(( asa maruntisuri si eu pot sa fac din metine sau minerit dar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Teutzu9714
în 4 Iulie 2012 | Teutzu9714 întreabă:

De curand am downloadat LIMBO (The Game)... trec de catve capitole, inchid jocul, dar cand il deschid iar, o ia de la inceput. Stiti cumva de ce nu se salveaza jocul anterior?!? Adica,? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gumi??DeC?p?uni
în 4 Iulie 2012 | Gumi??DeC?p?uni întreabă:

Cum pot sterge un cont de YouTube? :D

1
Răspunde Raportează
sergiu_9343
în 4 Iulie 2012 | sergiu_9343 întreabă:

As vrea si eu o lista de jocuri cu AVIOANE MODERNE care sa imi mearga bine pe PC. Am 1280 MB RAM; Processor Intel(R) Celeron(R) 2, 26 GHz; Placa video NIVIDIA GeForce FX 5200 128 MB.

1
Răspunde Raportează
XperimentX
în 4 Iulie 2012 | XperimentX întreabă:

Spuneti-mi si mie care e cel mai tare metin2 privat, dar sa nu fie pvp sau pvm.Sa aibe otel + 9 la magazin, DGA + 9, scuturi de 61 + 9, iteme de 54, 55 + 9, batalie + 9.Nu uitati sa nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Illuminatus
în 4 Iulie 2012 | Illuminatus întreabă:

Buna din nou :)! Mi-am instalat Crysis 2 Demo Multyplayer si am facut si cont si ETC...Dar cand dau Search la servere nu-mi gaseste nici unu :(( Nici daca scriu IP Port nu-mi gaseste serverul! Ce sa fac?? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mariusica369
în 4 Iulie 2012 | Mariusica369 întreabă:

Sunt nou pe WOW si am vazut ca playeri folosesc cuvinte gen DPS sau DPE si nu stiu ce inseamna. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie semificatia acestor prescurtari si daca mai exista si altele....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hades98
în 4 Iulie 2012 | Hades98 întreabă:

Care are iteme pe aries? Dau iteme pe Celestial world mt2 din astea de 170 si 180 pe iteme pe aries de ex nu stiu dragon,aur, rib, fms stiti voi

0
Răspunde primul Raportează
TrixLove
în 4 Iulie 2012 | TrixLove întreabă:

Buna TPU. Ce jocuri mai dragute stiti? Sa fie gen MMORPG-uri. Asemanatoare cu MU sau METIN2, WOW sau 4STORY. Ceva interesant, grafica draguta si sa nu ocupe prea mult spatiu. Multumesc. :) Funda.

1
Răspunde Raportează
Bebitza99
în 4 Iulie 2012 | Bebitza99 întreabă:

E vreun roman care joaca www.longju3.us? Daca e sa imi zice ti numele vostru.Al meu e KalashNikov

0
xey
în 4 Iulie 2012 | xey întreabă:

Ce par trebuie sa cumpar ca misiune la lvl 21, pe lady popular?

0
iInfinityDarkness
în 4 Iulie 2012 | iInfinityDarkness întreabă:

Cine joaca celestia online imi poate spune si mie cum este ca eu nu pot sa ma joc ca nu merge.Funda.Am auzit ca e server privat si ca ti da toate skilurile la inceput si ca cresti incredibil de repede cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IonutPutinica
în 4 Iulie 2012 | IonutPutinica întreabă:

Salut joc de ceva vreme 4Story si am incercat si dus pana la level 90 cam toate clasele. As vrea sa incep un somnambul, va rog as vrea sa ma ajutati cu un ghid pvm pentru a creste rapid si eficient, prin...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Sprike
în 4 Iulie 2012 | Sprike întreabă:

am o intrebare pentru cei care joaca metin2ro cand dau incepe jocul imi apare o eticheta in care scrie: LOG: metin2.CRATE_NO:APROPIATE DEVICE ceva de genu ce sa fac ca sa dispara eroarea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bebitza99
în 4 Iulie 2012 | Bebitza99 întreabă:

Buna TPU am un pc cu ram de 2 gb procesor 2, 5 ghz placa video 700 mb si ajunge la 60 de grade pc ul cand joc metin2 spuneti mi si mie ce are daca joc jocuri mai mari cu cerinte mai mari mi se strica?...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
MadnessPhanta
în 4 Iulie 2012 | MadnessPhanta întreabă:

Buna ziua TPU.As vrea sa stiu si eu ce jocuri shootare/rpg sau cu zombie va mai jucati? cele mai multe si bune >>>Fundita!

2
Răspunde Raportează
0iony0
în 4 Iulie 2012 | 0iony0 întreabă:

Cine stie cum sa imi salvez aplicatiile pe google?

1
Răspunde Raportează
în 4 Iulie 2012 | Albstri?axx întreabă:

Hei TPU...Am o intrebare cam nasoala :)) Cum iti creezi o pagina pe facebook? :)) ( adica nu cum iti faci un cont)

2
Răspunde Raportează
fihao
în 4 Iulie 2012 | fihao întreabă:

Salut as dori si eu un joc cu motociclete care sa se vada gen moto gp 2005 si mentionez in afara jocurilor:Moto Racer 3 moto gp 2005, 07, 08 si care mai sunt deci cv si cu trafic si daca se poate simulatoare...? (mai mult)

0
Gangzbang
în 4 Iulie 2012 | Gangzbang întreabă:

Salut am o intrebare pentru jucatorii Ea Fifa Online 2...De curand mi-am luat si eu EFO2 si totul bine si frumos pana cand dau click pe shortcut (EFO2) si imi spune ...There is a problem with network connection.? (mai mult)

0
Anonimul3315
în 4 Iulie 2012 | Anonimul3315 întreabă:

Fratilor ce are? Am filmat cu fraps un joc si frapsu mia impartit filmarea in mai multe parti si cand am bagat partile in windows movie maker ca sa le combin intrunu singur nu merge! Dc? Imi arata asta:,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Neghinitza12
în 4 Iulie 2012 | Neghinitza12 întreabă:

Ce jocuri mai stiti care sunt asemanatoare cu Assassin's Creed?

4
Răspunde Raportează
Andrei_Andreiutzu_1997
în 4 Iulie 2012 | Andrei_Andreiutzu_1997 întreabă:

in legatura cu mt2 daca ma poate ajuta cineva cu un hack de drop iteme sau de luat itemele de pe jos chiar daca nu sunt ale mele vas fi foarte recunoscator dau funda si vot pentru hack add andreiutzu_andy_97...? (mai mult)

0
cosminache
în 4 Iulie 2012 | cosminache întreabă:

Assassin's Creed Brotherhood e mai lung decat Assassin's Creed 2?

1
Răspunde Raportează
sergiu_9343
în 4 Iulie 2012 | sergiu_9343 întreabă:

Am si eu o problema: Nu imi merge jocul Star Wars :Empire at War. Cand dau sa intru in el imi apare http://img826.imageshack.us/img826/6918/63339296.png. Ce sa fac?

0
Andrei2343434343434343
în 4 Iulie 2012 | Andrei2343434343434343 întreabă:

Cine imi da si mie un link cu un cs 1.6 bun, care sa aiba si buti primeste Funda :D

2
Răspunde Raportează
EricaxD
în 4 Iulie 2012 | EricaxD întreabă:

Hei TPU, am o problema cu jocul IMVU...cei care joaca sigur stiu ca e jocul si un website. Asa, cererile de prietenie pe care le primesc sunt afisate doar pe website, nu si pe jocul in sine:| Stie careva? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
mitica11
în 4 Iulie 2012 | mitica11 întreabă:

Ce counter strike 1.6 folositi pentru coduri?(Sa fie si cu boti) Va rog mult. :):)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2012 |

imi spuneti va rog si mie cum sa imi dau OWN sau ADMIN pe propriul sv de minecraft. Fundaaa!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Iulie 2012 |

am amd athlon(tm)64 processor3200+,2.10ghz,2.50 ram si 2gb placa video si credeti ca ar merge gta 4 fara dificultati?

8
Răspunde Raportează
AanoniM17
în 4 Iulie 2012 | AanoniM17 întreabă:

Cine joaca lady popular sa ma treaca de concentrare nivelul 3 ca ma tot chinui si nu pot.cine vrea sa ma anunte si ii dau parola prin mesaj.si cine ma ajuta fac orice sa o ajut si eu

0
CocosGras
în 4 Iulie 2012 | CocosGras întreabă:

Hey...mi-am luat gta 4 de ceva vreme si ieri mi-a venit sa-mi bag si gta 4 eflc...totu bine si frumos dar la eflc imi da crash asa ca l-am sters si voiam sa intru in gta 4 ca de obicei si am vazut ca sunt? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Adytza551
în 4 Iulie 2012 | Adytza551 întreabă:

am o intrebare Presupun ca multi dintre voi ati jucat metin2, ro dar v-ati lasat asa dar as dori si va rog frumos care are un acc de lvl 65 ninja sau sura pe SV GEMINI va rog foarte mult...? (mai mult)

0
haschi2010
în 4 Iulie 2012 | haschi2010 întreabă:

doresc si eu jocuri virtuale gen sims unde pot intemeia o familie etc. FUNDA

1
Răspunde Raportează
AndreyStan
în 4 Iulie 2012 | AndreyStan întreabă:

Sall, in jocul MINECRAFT vreau sa imi fac o ferma de oi porci si vaci, cum fac rost de FAN (fan= planta cu care se hranesc animalele), dar cum fac rost de el in afara de a gasi un sat deacela cu sateni...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Nicole88
în 4 Iulie 2012 | Nicole88 întreabă:

Hey, de unde pot downloada jocul Tera online? Cica e luat dupa Lineage. Va multumesc! Funda.

0
darius5649
în 4 Iulie 2012 | darius5649 întreabă:

Sall! Care stiti niste jocuri FPS in afara de half life1-2, cs, tf2 etc. Funda!

3
Răspunde Raportează
Stefbr
în 4 Iulie 2012 | Stefbr întreabă:

Hey cine joaca Metin2 Earth? Am instalat jocul si cand intru imi da "DTETECT_SPEED_HACK" am facut tichet si mi-a spus sa opresc antivirusul sau sa il dezinstalez. Am incercat ambele variante si tot nu merge....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Krono
în 4 Iulie 2012 | Krono întreabă:

in misiunea aia din GTA San Andreas in care trebuien sa intri in vila lui Madd Dog si sa furi cartea cu rime, stiu ca poti sa omori paznici iia injunghiindui pe la spate ca in videoul ista la...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexa_1346
în 4 Iulie 2012 | alexa_1346 întreabă:

Buna :)am nevoie mare de ajutor.am primit un dvd video cu poze si filmari pe el si cand il bag in calculator nu imi citeste dvd-ul:( oare din ce cauza? va rog muult ajutati-ma ...va multumesc frumos:)dau? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
yonutboss123
în 4 Iulie 2012 | yonutboss123 întreabă:

La metin 2 cand vrau sa intru in eu scriu contul si parola si imi da eroare la conectarea la servar ce pot face

3
Răspunde Raportează
MissxD
în 4 Iulie 2012 | MissxD întreabă:

Cei care joaca Sims (oricare): cum vi se pare mai interesant jocul? Controland doar un singur Sims sau mai multi? Pe voi cum va distreaza jocul asta?

7
Răspunde Raportează
S4Kerendoo
în 4 Iulie 2012 | S4Kerendoo întreabă:

Am o intrebare la S4League. Deci joc de mult timp doar deathmatch si chaser, dar acum sunt bata la TD xDD. Care e cel mai rapid mod de a ajunge la bila(ca de bagat o bag in cateva secunde)daca...? (mai mult)

0
DulceleAdy
în 4 Iulie 2012 | DulceleAdy întreabă:

Caut un metin2 care sa-mi dea la neg armuri pose king dala cu aripi cv de genu dar nu hammer si tdl ca mie nu-mi merg sau un metin2 in care sa nu fie greu sa evoluez arme si sa fac level usor iar banii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
拉维尼亚
în 4 Iulie 2012 | 拉维尼亚 întreabă:

Cum dezleg caractere noi la Naruto Arena. Stiu ca prima data, fiind academy student trebuie sa castigi 12 din 12 lupte cu Sasuke contra ninja din Konoha penttru a dezlega mai mult ninja sunet. Dar sunt...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NeBuNaTiCuL12
în 4 Iulie 2012 | NeBuNaTiCuL12 întreabă:

ce jocuri gen gta stiti? funda :D

6
Răspunde Raportează
blacke
în 4 Iulie 2012 | blacke întreabă:

Cum fac un clan de cs? stiu ca suna aiurea, dar am 10ani si nu stiu cum.

3
Răspunde Raportează
EdiShukaru
în 4 Iulie 2012 | EdiShukaru întreabă:

Sall TPU, caut si eu un metin2 (pvp-pvm ca xpub, legends)dar nu ca hammer, light etc. si sa aiba o armura neagra(daca ati jucat lunaris sau osris e o armura neagra care are niste colti in sus asa si...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
  • 6573
  • 6574
  • 6575
  • 6576
  • 6577
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Femeiastelară
    trimisă pe 20 Ianuarie

Femeiastelară întreabă:

Formez un întreg împreună cu alt hibrid, îl visez, îl simt, energia lui e în mine. Dar îl urăsc. Când spun hibrid înseamnă că nu mai sunt 100% ființă umană. Cu greu îmi găsesc locul...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 14 ore

LisaJulie întreabă:

,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
    15 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă acum 16 ore

RobocopBuisness întreabă:

Să zicem că ai două uși. Una în care primești $1.000.000, cealalta te întorci in anul 2000. Pe care ai alege și de ce.
    13 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 10 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.073
  • Întrebări: 3.955.396
  • Răspunsuri: 17.671.964
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Friends

Friends

Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.147 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.478 Conversaţii