si cei care cititi aceasta intrebare cum as putea fi mai popular e youtube as vrea sa incep o serie de lets play pe mape ca skyblock, chuck survival...DAU FUNDA :-D
Care este cea mai buna arma la counter strike?
Sal'tare! Cu un link sau ceva de genu' de unde pot lua un DLC pentru Call of Duty Modern Warfare 3, ma poate ajuta cineva? Adica noi harti de multiplayer pentru acest joc fabulos, stie careva? Am mai...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? Cum aflu seria la City car driving v1.2? Care merge dau funda si vot la restul!
Mi-am downloadat Technic pack pentru minecraft si vreau sa fac server pentru el! cum pot sa fac? sau de unde sa-l downloadez? cine ma poate ajuta? dau funda mersi!
Un site asemanator cu friv este? Daca da dau pentru cel mai bun site funda:)
Cum pot cuceri sate pe triburile?
Pe consola merg orce fel de jocuri?
Salutare TPU am si eu o problema MARE... cand intru pe youtube nu se aude sau cand imi da cineva buzz tot la fel nu se aude dar cand vb pe skype eu il aud si el pe mine. ce sa fac? P.S : cine? (mai mult)
spuneti-mi si mie cateva jocuri ca Halo, Hulk, Spiderman2, jocuri pentru PC si care sa nu aiba o grafica extraordinara, dar sa nu fie nici ca minecraft. Nu vreau Conan the dark axe, spiderman,...? (mai mult)
Sall La All! Imi Puteti spune unde se afla banned_ip.cfg si banned_user.cfg Este de la serverul meu de cs doar sa imi spuneti in ce folder ar trebui sa fie MS Mult!
Cine stie jocuri ca ourworld, farmerama,pandanda, counter-strike sau ikariam si the west?
Am incercat sa-mi bag skinuri pe cs 1.6 de mai multe arme si mi-a mers doar pentru m4a1 ce sa fac sa imi arate toate skinurile?
Stie cineva un site de editat videoclipuri?
Spuneti mi si mie niste mmorpguri smechere ca metin2 dar mai multe rase mai multe harti sa fie frumos daca se poate sa fie macar in engleza sau romana multumesc TPU
Imi spune si mie cineva niste jocuri tari RPG de preferinta. Imi plac mult jocurile cu povesti vechi, de pe timpuri, mitologia greaca, razboaie din astea vechi, doar cu sabii si armuri nu...? (mai mult)
Cine sitie un metin 2 calumea ?
Daca tin redirecte pe un server de cs imi va merge mai greu calculatorul. Fundita :D
Mi-am instalat metin2 mage si nu stiu cum sa imi fac cont.Daca ma puteti ajuta trimiteti va rog si linkul.
Salut, am avut ApolloMT2 si mergea, am jucat 2-3 luni, aveam lvl 85 si asa mai departe. Cand mai vreiam sa ma mai joc tot scria "Conectare in progres" si nu se loga in cont ca sa ma joc. Am stat mult...? (mai mult)
Cine stie sa lucreze un hack cu injector pentru metin2 add andy_boy4fun si puneti si un raspuns aiurea sa va dau funda!
Dati-mi si mie un cont pe mt2 osiris, lasat-mi un mesaj cu id vostru si va contactez eu sau imi trimiteti contul printr-un mesaj privat.Dau funtitza.
Funda pentru cine imi da un joc gen CS sau CF dar sa nu fie cs sau cf. sa fie unul mai vechi =)) cum jucam noi cand eram mici imi trebuie pentru un prieten! (daca se poate si online )
Pentru cei care joaca SA-MP:va jucati pe serverul Romania Stunt Empire? La ora "10:42 AM" am verificat si nu-mi mergea! Nici cealalta dimineata.Care e problema? Mulțumesc, Anticipat!
Ziceti-mi o lista cu cele mai tari metinuri pe care le-ati jucat,in afara de King,Dinamik,Yoneis,Lunaris, Guabina, Tim.Dau funtitza.
Ma scuzati ca va intreb dar, stiti un server privat de Shin Megami Tensei : Imagine? :) Multuimesc anticipat de raspuns!
Buna ce servere de metin2 stiti pvm usor dati-mi site de la metinul care ziceti cel care da mai multe metine cu site si sa fie pvm usor primeste fundita.
De unde pot lua Photoshop cs4 full? am cautat peste tot dar na.am gasit nici un fisier bun. FUNDA:)
Salut tpu.De unde descarc hercules game? il caut de mult timp dar nu il gasesc.L-am descarcat odata si nu mergea ca am windows 7!
in nfs pro street trebuie sati arate fete sau pe cineva cand incepi o cursa nu? ca mie nu-mi arata.dc?
Cam cat costa un Nokia e72 sau un c3 la Orange?
imi puteti spune unde gasesc filmarile la metin2? cand dai pe camera langa skilluri. Funda!
Tocmai am incercat sa downloadez Tribes Ascend dar nu stiu cum.Pe site-ul oficial scrie "download the game", dau acolo si mi se da jos un install. Cand acel install incepe imi spune sa aleg ce joc...? (mai mult)
CE bonusur imi trebuie la war pvpin coif arma armura etc...
Am o intrebare pentru TPU: Care este site-ul de la metin2 yoneis?
Sal TPU stiti vreun server de metin 2ro pe care este tot timpul gm si sa fie un gm serios?
As vrea sa cumpar un cont de SAMP b-zone ofer tot ce vreti.Pentru detalii id de mess killwiththeknife sau dati-mi voi id-ul vostru.
Joaca careva The Secret World? Poate facem un cabal romanesc.
O sa pun o intrebare, dar e cam stupida :|... Cine are un sv de minecraft sa ma lase sa joc pe el cu un prieten? (Jucam un custom map)Sa-mi trimita prim messenger... Deci cine are zicetimi? (mai mult)
mi-am facut un server de SA-MP si daca stie cineva sa faca scripturile si ma poate ajuta buzz la addresa b.petrosceac Voi stabili pe mess detaliile cu acea persoana!
in nfs pro street trebuie sa-ti arate fete sau pe cineva cand incepi o cursa nu? ca mie nu-mi arata.dc?
spuneti-mi un joc cu tiruri pentru placa video de 256 si 1gb ram si 2.8 procesorul dar jocuri sa mearga sa fie date dupa open gl pe direct 3d
Mi-am luat steam dar cum platesc sa iau cs sa ma joc adica pentru valabilitate sau ceva de genu asa am auzit nu stiu oricum cel mai bun raspuns primeste funda
As vrea sa joc Archlord online dar nu stiu de unde sa-l descarc si de unde sa ma inregistrez! va rog ajutati`ma cu link`uri pentru treburile astea! Daca nu dati`mi un privat de archlord!
am facut un servar de metin2 la un prieten, merge se poate conecta el pe servar dar nimeni nu se poate conecta la servar. servarul este facut cu hamachi si am incercat si eu sa ma conectez dar...? (mai mult)
Salut:D Ma puteti ajuta? Nu stiu de ce atunci cand vreau sa ma loghez pe EA Origin scriu useru si parola si scrie mai sus: A unknown error has occured please restart Origin and try again. L-am restarta...? (mai mult)
spuneti-mi si mie niste jocuri cu tiruri in afara de euro truck simulator german truck simulator pentru placa video 256 procesor 2.8 rami 1gb dau funda +vot
Buna dimineata! Ma puteti ajuta? As vrea sa stiu cum pot pune fotografii de pe laptop pe tableta. Multumesc anticipat. [Funda
Cam cat ar costa un PSP SONY, Vreau raspunsuri cel mai rapid, DAU FUNDITAAAA!
..Am o problema cu in general orice joc. Dar astazi e vorba despre Minecraft. Nimeni nu poate accesa serverul meu (ruleaza craftbukkit). Si cred ca stiu care e problema, nu sunt administrator? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!