Buna TPU am si eu o problema. Cand vreau sa ma conectez pe un anumit server de cs 1.6 imi spune Kicked you have no acces to this server cv de genu, iar in consola imi spune cv de portu 27015...eu cred? (mai mult)
Cine-mi poate spune si mie, niste comenzi ascunse (LA SA:MP)cu care sa dau ban serverului, daca nu sunt modificate din rcon? sau de unde sunt... adica sa fiu player si sa intru sa dau ban?... va rog!? (mai mult)
Salut As Avea o intrebare importanta (cel putin pentru mine XD) Cine A jucat Saints Row The Third (3). am o intrebare daca ati auzit de DLC. adica Gekibowl VIII, Gangstas In Space, The Throubles Colone....? (mai mult)
Buna,dati-mi si mie un cod secret Webkinz va roooooooog! Va dau 5 Fundite promit:)
As vrea un Joc tip Scoala de Soferi.Cine stie sa-mi de-a site-ul! DAU FUNDA!
am o problema la volan, Genius TwinWheel FF, problema apare atunci cand il bag in USB si conectez la el pedalele, cand il bag in USB ma duc in control panel unde se calibreaza, apas pe pedale...? (mai mult)
Cumpar un dedicat server games cu 10 ip sau mai putine va rog mai ieftin 5-6 euro sa fie contact cs_marius99@yahoo.com
nu stiti daca va aparea Red Dead Redemption pe Pc?
joc metin si de la incput de cand am jucat, tot ma scoate din joc si imi spune hacke suspect ceva de genu. Cine ma ajuta?
Cum schimb regatul de la mt2?
Cine stie un site de unde pot descarca masini pentru mafia 2 sau salvari FUNDA!
-FUNDA-Cine-mi poate spune si mie, niste comenzi ascunse (LA SA:MP)cu care sa dau ban serverului, daca nu sunt modificate din rcon? sau de unde sunt... adica sa fiu player si sa intru sa dau ban? va rog!? (mai mult)
Am un cont de lvl 34 Metin2Ro,server virgo care il vrea sa lasa raspuns cu id de mess.
Slut as vrea niste jocuri gen nfs dar nu nfs si cateva gen the incredible hulk care sa meraga pe specificatiile astea : procesor amd sempron 1.80 ghz ram am 2 placute ddr1 de 512 mb si imi apare 956 mb...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie un program de filmat cu care sa pot filma jocuri gen red alert 2 yuri revenge warcraft 3 si din astea dar care sa nu faca lag ca am un calculator mai vechi.
Sal tpu...imi ziceti si mie niste jocuri faine dar va rog dati si site-urile de unde se descarca... funda + vot
Cum se numeste premuil (award-gen oscar pentru filme) care se ofera jocurilor?
As vrea si eu o lista cu jocuri care sa imi mearga bine pe PC. Am 1280 MB RAM; Processor Intel(R) Celeron(R) 2, 26 GHz; Placa video NIVIDIA GeForce FX 5200 128 MB. As vrea niste jocuri "serioase"...? (mai mult)
Dati-mi si mie un sv de cs mod zombie plague in care sa faci foarte rapid ammo si sa aiba extra iteme tari
Cine imi da un server pvp de jade dyansty ii dau funda sa fie online si sa aiba playeri!
De exemplu eu am PS2 si as vrea sa-mi cumpar Xbox sau PSVita dar nu sunt sigur. Dupa voi ar merita sa-mi cumpar xbox sau vita sau sa raman in continuare cu PS2? VA rog vreau niste pareri. FUNDA!...? (mai mult)
Cine stie o aplicatie pentru ca jocurile sa mearga mai bine pentru ca nu am placa video buna
Spuneti-mi ce jocuri third person v-au placut voua cel mai mult.
Cum pot sa maresc limita de la java mobile (Samsung gt-c3530).Ca ma lasa doar pana la 800 kb (jocuri)... Va rog ajutati-ma dau funda...
..scuzati categoria! Am vazut un metin care ai lv 99 din start iar maxim e peste 255? Dati exemple va rog foarte mult cu LINKUL FUNDA la cel care aduce multe si bune!
Am o problema cu driverul de la placa mea video ati x1550. Dupa ce i-am facut update am pierdut efectele aero iar ratingul a scazut de la 4.1 la 1. Am incercat mai multe drivere dar niciunul nu rezolva...? (mai mult)
Un cont pe lunaris-online de lv 200 in sus cu tot cu codul secret dua funda si 3 europ e Orange madalin.campionu e id meu
ma puteti ajuta :o3 vreau sa fac 1 campionat fifa 07. dau funda aluia care ma ajuta :D FUNDA!
Buna TPU:*. Am si eu nevoie de cateva jocuri... Am Nvidia Ge Force FX 5500, 256 MB 2 GHz 1, 5 GRam. Dau funda!. Sau daca ati gasi downloadarea de la Half Life 2 Episode 1 ar fi perfect (dar sa si mearga.)? (mai mult)
Mi-am luat acum cateva zile o tableta E-Boda Impressed IPS Supreme X100.Are Android 4.0.0 Ice Cream Sandwich.Pot sa iau jocuri pentru Mac?
Ce jocuri imi recomandati? Platforma PC..Genul nu conteaza.
Va rog mult ajutati-ma si pe mine va rog cu un patch pentru pes 2010, care sa contina echipele din 2011-2012, daca se poate sa fie si cele romanesti, nemaipomenit. Cel care ma ajuta are...? (mai mult)
Pe ce site pot juca jocul Revolt?
As vrea niste exemple de jocuri in ge gta sa aiba free roam dar nu genuri cum ar fi gothic sau medievale. FUNDA
Sall all, cine stie de unde pot sa descarc si eu jocul Sacred Edicion De Oro? fundaaaaaaaa!
stiti jocul Steps Evolution? Daca da ce sriu la inregistrare acolo la: Referer Promoter ID... Multumesc.
Daca aveti un cont wizard101.co.uk cu pet tenn sau mai mult va rog mult sa mi-l dati
Care imi da un site cu ceva de genu Scoala de Soferi? DAR SA MEARGA! DAU FUNDA!
Cine imi da si mie site-ul de la Shadow Mt2? Dau funda+vot
Spuneti-mi si mie niste jocuri cu masini/curse care le pot juca cu volan cu doua petale. (in afara de NEED FOR SPEED) Funda!
Salut am si eu o rugaminte pentru playeri de cs:). uitati cum sta treaba am luat ban pe un server deoarece adminul zice ca am wal dar eu nu am....va dau un demo cand ma filmat el pe mine si vreau sa-mi? (mai mult)
La counter strike 1.6 cand il pun pe windows sau altundeva si il deschis apare ceva de genu not find dll to load.Ce sa fac?
Sall TPU Am si eu o problema la cs 1.6, deci mi-am creat propriul cfg dar cand intru pe un server sau sa joc cu botii, toti au acelasi caracter al 2 a mi se pare, si daca joc cu un alt cfg imi merge...? (mai mult)
Am urgenta nevoie de ajutor.Pe discul C la My Computer este 100% plin.Nu stiu de ce.Cand sterg ceva (Recycle Bin) mi se umple pe discul C si tot imi apare Low Disk Space si dau des Disk Cleanup dar degeaba.Am...? (mai mult)
Cine poate sa îmi dea un cont pe jocul TLBB? Sau dacă nu măcar căutaţi numele TheWolf23 că sa fim prieteni şi să mergem la event-uri!
Va rog sa ma ajutati...cum ot face ca la jocul Howrse sa ma viziteze un cal calator? Multumesc! Cel mai bun raspuns Funda+Vot!:)
Ajutati-ma va rog frumoos! Am facut o prostie. Cea mai mare din regatul prostiilor. Am vrut sa deschid un fisier si nu mergea apoi am dat open with si am dat winrar arhive si toate fisierele din calculator(Aproape)...? (mai mult)
vreau si eu aplicatii din acelea gen " Intrebare " adica dadeai pe ea si iti aparea o intrebare sau... intelegeti despre ce vorbesc >:D<. Multee vreau. Fundaa :x
Buna prieteni dupa TPU am un telefon LG cookie fresh si nu stiu cum sa descarc melodii jocuri teme etc de pe net direct pe telefon am si cablu de date de toate dar nu stiu pe ce sa dau dintre aceste variante...? (mai mult)
am si eu o intrebare :D la orice placa de baza se potriveste orice procesor? va rog ajutati-ma as vrea sa i-mi cumpar un nou procesor de 2.5-3.0 Ghz:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sonia822 întreabă:
ABBAfanOG întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!