Buna vreau si eu sa stiu cum instalez extensiile acelea pentru sims 2. de fapt am instalat sims 2 apoi chestia aia cu "IKEA Home Stuff" una dintre extensiile acelea sa vad daca merge. Deci totul bine....? (mai mult)
Salut :*! Imi puteti spune si mie niste site`uri de unde pot face rost de bani pe IMVU? Funda *
Cine da cont mare pe mt 2 ro? gratis!
Salut am vazut ca pe multe siteuri sau videoclipuri driver san francisco pe PC apare pe 6 septembrie e adevarat? FUNDA si repede ca nu mai am rabdare :))
Cine imi da va rog frumos un cont de MU linkmania. poate sa aiba si 1 lvl dar macar sa pot sa joc. ca inscrierile sau inchis.
Va rog! Nu stie cineva un link de unde pot descarca Euro Truck Simulator2? adica versiunea 2011
BuNah! nu stiu pe ce site era un program de animati! ceva in gen joc, sh aleageai imaginea daca era fata sau bait apoi ii puneai mana cum vroiai picioarele capu etc...sh cineva care e site? dau funda+? (mai mult)
Cine stie cum pot face un cd cu windows va rog am nevoie repede dau funda +vot
Cum schimb poza de profil de la canalul de YouTube?
CE jocuri stiti si voi? din toate cotegoriile. fundaaaaa! cat mai multe :D
Este vreun metin pvp in care sa nu dea gm- iteme modate la prieteni lor sau din astea?! vreau un mt2 pvpv cinstit in care toti in egali si cu bonusurile sa ne facem tari
Dati-mi un link de unde pot lua jocul zuma atlantis da sa nu fie pentru o ora. funda
Mie mi-ar merge Prince of Persia Warrior Within sau Prince of Persia The Two Thrones daca am Intel Core Duo CPU 1.66 GHz 980 MHz, 0.99 GB in RAM si systemul Microsoft Windows XP Home Edition Service pack...? (mai mult)
Scuzatimi limbajul vulgar(cei care folositi hackuri si altele... )dar asta este adevarul. Voi ce parere aveti de cei care folosesc hack-uri sau bot in jocurile online? Mie mi se pare ca sunt niste nenorociti? (mai mult)
Eu am cont IMVU si vreau sa imi mai fac unul. Dupe ce scriu doate datele necesare dea imi face acel cont imi spune : IMVU was unable to process your reqest (engleza). IMVU nu a utut procesa solicitarea...? (mai mult)
Am o problema cu serverele de metin 2 pvp : cand deschid auto pathecurl imi da o eroare: eroare incarcarelista 11 289 incorect.Descarcarea fisierelor a fost sarita.Patcheru incearca sa poarneasca jocul...? (mai mult)
Cei care joaca samp dati-mi idurile voastre sa ma ajutati sa bag comenzi la serverul meu.
cum se numea programul in care tineam click pe o cheie si o duceam la parola la mess si imi arata parola de sub asterix. imi spune careva?
Buna TPU. Pentru cunoscatorii de Metin2 : Cum fac al 5-lea P? [ Pe server Privat la lvl 86 ] Dau funda daca merge.;;]
Cine imi da un cont de metin 2 ro?
Am o problema la GTA4 cand vreau sa intru in ea imi apare chestia aia cu BAZOR apoi o fereastra negra si imi da o eroare cu xlive. dll is not fund. Ce trebuie sa fac? Dau vot si funda
Cine ma ajuta sa dau flood la un server de metin (NU REGGISTER)(SERVER) Ia funda pentru link de down si pentru explicare
Buna`. Cine ma poate ajuta dandu. mi un cont de imvu [baiat]. cu multe accesorii sh chestii.haine intr. un cuvant sa nu fie noob
Vreau sa stiu daca imi poate zice cineva un server de metin usor ca Metin2United. Usor in sensul sa faci bani repede si sa nu stai 1 saptamana sa cauti iteme sau sa strangi bani sa faci o arma...? (mai mult)
Da-timi si mie un program de facut animatii moca si pentru cat vreau eu. FUNDA+VOT
Acum ceva timp exista pentru metin2 ro un program numit Metin2 Fishing hack (un bot care pescuieste in locul tau). Din cate am inteles aceste programe nu mai functioneaza de ceva luni in coace...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum creez un test pe Clopotel.ro?! Nu sa fac un test pe Clopotel.ro, ci sa creez un test. Daca nu se pot creea, v-as ruga sa imi spuneti de unde vin testele alea de acolo, cine...? (mai mult)
as dori un hack pentru 4story EG care sa mearga sigur sau hack pe care trebuie sa te loghezi... vreau hack de bani sau de facut iteme + si sa nu-ti esueze dar de fapt orice hack Dau FUNDA! (scuzatim? (mai mult)
Cum folosesc daemon tools lite dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Joaca cineva Jade Dynasty si/sau Perfect World? Daca e cineva, as dori un trade :P Dau gold in Jade Dynasty[Shura server] pentru coins in Perfect World [Raging Tide server]. Chiar si cont in JD pentru...? (mai mult)
- CONFIGURATIE PC VANZARE- DETALII! -Placa baza packarad Bell procesor: pentium III 450 mhz (prin overclock ajnge la 933 mhz incercat de mine) memorie ram : 768 mb of ram hardisck maxtor: 40...? (mai mult)
povestiti-mi si mie tot ce e de stiut la metin2, chestii mai impotrante, semnificatiile lucrurilor despre care se vb.
Server nou de counter-strike mod (normal) 32/32 Sloturi Cautam admini cu experienta... No lag! Va asteptam pe Ambiance.Zapto.Org
Am farming simulator 2011, si nu merge, am placa video de 200mb, ram 1gb, si nu-mi merge de loc ajutati-ma cind il descarc scrie demo eu nu vreau demo vreau un raspuns urgent! 1
Care stie cum se obtine otelu si sirius pe mt2 fun pls id:andrei_98_nt
Am o problema cand fac un servar de metin deci pun login root si la parola mcncc.com dar zice ca e incorect ceva idei?
Caut comunitate care are nevoie sde staff
Caut comunitati care cauta staff!
Sall Vreau sa imi fac un Blog frumos si nu stiu ce sa scriu in el Vreau sa scriu ceva interesant si frumos Funda +Vot
Sal TPU, vreau si eu daca se poate un joc cu the simpsons 3d da nu hit and run altu(daca se poate linkul)...mersi funta
Dati-mi niste metine pvp faine dar nu hammer sau ala a lu kent non hamachi Funda
Ce program trebuie sa pun la gta san andreas ca sa vad doar volanu la masina? Cand apas pe ctrl + v nu merge, se misca doar camera mai aproape mai departe. Va rog mult! Funda + vot
Dau funda cui imi zice servare de metin2 Privat. Va rog repede. Multumesc anticipat
Care sunt jocurile voastre preferate pe calculator desigur
Salutare.Am si eu o problema cu taicamiu:)) am instalat windows 7, inainte aveam xp si na...mai juca si el Spider Solitaire. windows 7 nu are spider solitaire si vrea cu orice pret sa il instalez pe ala? (mai mult)
Cum pot sa filmez ce fac pe calc de exemplu sa intalez unj program deci sa inregistrez cum il fac si sa il pot baga pe youtube... fundita
Can ma uit pe youtube si fac ecran mare nu imi apare videoclipul.Adica ecranul e negru dar sunetul se aude.De ce nu se vede. Ce pot face.Plzzz help.
stiam un site cu hack de item shop care merge dar nu mai stiu si-te si poate il stiti voi funda
Vi s-a intamplat ca pe metin2 sa o ia razna tastatura? de exemplu joc putin apoi in loc de : sau; imi scrie "ş" sau altele de ex: şăîţâşă. Ce pot sa fac? mereu trebuie sa ies din metin si sa intru...? (mai mult)
Sall! Ce jocuri gen: Tomb raider, portal, mirrors edge si velvet assassin mai stiti? Adica ma refer sa fie cu fete...pls
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Adi1987 întreabă:
Alex765431 întreabă:
mnfjgjfgtmfgktrgfo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!