Salut TPU stie cineva un joc smecher popular si care fac live toti si sa fie nu stiu un RPG sau ceva asemanator cu survivor si sa faci de toate? sa te lupti etc. nu stiu ce sa ma mai joc imi trebuie un...? (mai mult)
Assassin's Creed 1 Assassin's Creed 2 Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Revelations Assassin's Creed 3 Si dupa joc liberation?
Salut,am un cs luat de pe net si nu mi-se salveaza setarile cum fac sa mi-se salveze dau funda!
Salut TPU stie cineva un joc mai tare decat battlefield 2042? am vrut sa il cumpar dar mi- am dat seama ca are multe recenzii negative si as vrea nu stiu un joc asemanator. cu tancuri Rusesti, avioane...? (mai mult)
Salut TPU, ce parere aveti de noul update la pubg mobile, astept raspunsurile voastre
Am o intrebare... Era un joc pe Friv si era cu un cavaler mic si se batea cu altii si la un moment dat ajungeai într-un munte unde era un boss fight stiti cum se numeste? Dau funda (joc oflline)
Salut. Abonamentul la aplicatia Travel Boast, e 144 de lei pe an? Sau pe luna? Daca stiti, va rog spuneti-mi
Bună, are cineva CD ul aventuri de poveste cu jocul 3d insula piraților? https://ibb.co/vmg8tsy Despre acesta este vorba
Bună, am o problema, este cineva de pe TPU care are acest cd Edu aventuri de poveste? Sora mea vrea să joace jocul 3d de pe el, insula piraților, dacă îl are cineva va rog să îmi spuneți.
Https://www.emag.ro/volan- racing- hori- apex- pentru- playstation- 4- pc- ps4- 052e/pd/DV4BXDBBM/?cmpid=86724&gclid=Cj0KCQjwupD4BRD4ARIsABJMmZ9hQC- v1zkKL3- Tlb2mheUwFk- O6QLC0hIU85g3t4NqY0ZPwJpvcDYaArbdEALw_wcB ...? (mai mult)
Salut! De doua zile incoace am cu 150 de fps uri mai putin in toate jocurile. De ce?
Cineva pe grup care are jocuri pentru console, pentru o persoana in scaun rulant?
Salut, stie cineva unde pot face rost de rahaturile alea de pietre in elding ring? Am intrebat steam in pesteri dar tot nu inteleg, reapar, adica respawneaza iar sau sunt 10000 de pesteri in joc? Ca...? (mai mult)
Am uitat parola și emailul pe serverul b-hood samp și nu am mai jucat de mult, cum pot recupera contul?
Salut, recent mi-am achiziționat o tastatura Marvo din acea care tasta 1 și f1 este aceeași. Faza este că nu știu cum să le accesez pe fiecare în parte. Mă poate ajuta cineva?
Jocuri ps 3 si Xbox are cineva pe grup?
Salut TPU! Exista world of warcraft in limba romana sau macar misiunile [quest] sa fie?
Ce jocuri ca Dark souls 3 știți pe PC?
Nfs undercover e misto ca as vrea sa-l cumpar pentru PS3?
Salut, am un dvd cu un joc, dar am o problema. Dvd-ul este zgariat pe partea cu imaginea jocului. Are vreo problema sau trebuie cumparat alt dvd?
Salut,ati jucat cs-u asta vreo data? https://www.youtube.com/watch?v=tnTlg4eb2Sw mai exista dau funda?
Hewoo ^^ Ce pot face cu penele in Minecraft? Am multe :0
Salut TPU! Vreau sa achiziționez un telefon mai exact Samsung Galaxy A12 2020 vreau sa știu niste puncte pro și contra acestuia din partea deținătorilor. Și cam cat de bun e pe partea de...? (mai mult)
Salut TPU, de unde pot face rost de o cheie pentru Delta force xtreme 2?
Buna! Stie cineva cum pot înregistra pe laptop un videoclip de pe Voyo, va rog sa ma ajutați
Salut tuturor. Sunt Felix, am 22 ani, student, si as vrea sa știu dacă credeți e normal sau nu pentru mine sa ma mai uit in continuare la PewDiePie, Markiplier, Jacksepticeye și alti YouTuberi...? (mai mult)
Buna seara, TPU am nevoie de ajutor urgent! As dori ca pe roblox studio, sa fac un joc, iar asta consta in a face un joc roleplay, la mapa ma descurc cat de cat, dar ma intereseaza cum as putea sa...? (mai mult)
Destinata jucatorilor de League of Legends. Voi un dus cand mai faceti? Dau funda
Salut TPU, joc pubg si am diamond 1 pe pubg si recent am observat ca nu ma mai da amestecat cu playeri si cu boti, ma da doar cu playeri fara boti, e posibil sa ma dea cu playeri daca am ceva mai multe...? (mai mult)
Unde naiba pot vedea experiența pe care o am la jocurile celor de la Wargaming? Că parcă ascund asta de noi și mă enervează! Mulțumesc!
Salut, are cineva din grup jocuri pentru console xbox360 ps3 si nu le mai folosesc? Le poate da pentru o persona cu disabilitati? VA multumesc
Bună, dragilor! Am o problema cu jocul LOL (league of legends), nu am mai întrat de mult pe calculator și când încerc sa întru pe pbe sau lol normal apare un ecran negru și nu se întâmplă nimic....? (mai mult)
Buna! As vrea sa-mi explicati ce inseamna,, a floda"?
De ce mi se vede cerul usor pixelat in jocurile pe PS3, am un tv pabasonic lcd de prin 2009 cred?
Salut, am un ps3 slim si il conectez la un tv Panasonic viera care cred ca e din 2008(tv- ul) si se vad urat jocurile, in assassins creed 2, 3, 4, rogue si in nfs si call of duty se vede cerul pixelat,...? (mai mult)
Deci cand eram eu mai mic ma jucam pe telefonul mamei (fiind cu butoane, nu aparusera astea touch screen inca cred, ori daca aparusera erau destul de scumpe), in fine, ma jucam un joc cu ceva cowboy...? (mai mult)
Ce jocuri recomandati pentru ps 3?
Salut TPU, vreau sa va intreb cum intru pe pubg solo sa nu ma mai dea cu nimeni in echipa? Multunesc, dau funda!
Care este server-ul vostru favorit de Minecraft?
Salut, in legatura cu League Of Legends. Sunt Silver II si caut de o gramada de vreme un support okay care sa- mi faca protect, sa putem cara, dar efectiv nu gasesc. Am jucat eu supp, dar nu gasesc...? (mai mult)
Cum e posibil ca într-un joc gen talisman sa se joace singur, automatic?
Am o problema la cs source și cs go. Tot primesc o eroare de la vac System. Am tot încercat sa o rezolv, am cautat pe yt. Câteodată ma lasă să joc câteodată nu. Știe cineva ce sa fac?
Salut, TPU! Credeti ca as putea rula in 50-60 fps Halo Reach pe i3 3220 3. 3ghz, Intel hd 2500, 8 gb ram?
Salut tuturor! Imi puteti explica va rog diferenta intre cpu si gpu intr- un joc video. Eu am un i5 9400f 2. 9ghz cu rx 580 8gb In pubg de exemplu: Cladirile copacii si tot ce se incarca pe harta foloseste...? (mai mult)
Salut, imi poate da cineva un cont de 8 ball pool sa ma joc? Pot da un cont samp og times premium la schimb!
Buna seara. Deci cautam acum un joc, sa ma joc si eu. Si prin minte mi- a venit un joc pe care il jucam acum cativa ani. Era in stil Mario doar ca asta era un personaj funny cu parul dat pe spate si de...? (mai mult)
Salut TPU, am inteles ca in primul meci pe pubg te da cu boti, dupa cu playeri da am mai aflat ca dupa te da si cu boti si playeri e adevarat?
E adevatat ca pe pubg jumate sunt boti jumate sunt playeri ce credeti?
Salut, mi-am cumpărat un abonament game pass ultimate și am încercat sa bag codul și îmi spune check the instruction that came with your code. You might need to redeem it on different web page.
Salut TPU, in legatura cu CS:GO. Penalizarile din CS GO daca din greseala am atacat din echipa mea sau omor random un player din echipa mea penalizarile sunt permanente? Nu de alta dar din greseala...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Ion1989 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Mih201 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!