| Sh3d0wPr0w a întrebat:

Am un pc nou de vreo 4 zile, dotat cu o placă video de la Asus nVIDIA geforce gtx 970 de 4Gb pe 256biti GDDR5, în urmă cu vreo 2 zile când pornesc PC-u' îmi intră în Windows fără probleme, dar când îmi apare imaginea de desktop apar niste puricei mici şi după 30 de secunde mi se stinge monitorul şi nu mai primeste nici o comandă. Care este problema?
Menţionez că am jucat pe el GTA V cu totul la ultra şi o rezoluţie de 1920x1080.

Răspuns Câştigător
| Salontanul a răspuns:

Poate fi placa video. Pentru asta scoate cablul de la placa video dedicata si pune in cea integrata (daca placa de baza are asa ceva). Daca placa de baza n-are PV integrata ia de la un prieten o placa video si incearca. Daca face la fel inseamna ca poate fi defect cablul de semnal sau monitorul. Tot asa, le poti inlocui de la un prieten.

2 răspunsuri:
| Sh3d0wPr0w explică:

Ca să scot componentele din unitate nu pot, deoarece unitatea este sigilată (5zile de la achiziţie) şi nu vreau să-mi pierd garanţia.
Mentionez că am folosit un cablu HDMI de 3m.
Placa de bază are o Pv dar daca introduc HDMI -u' nu am semnal pe monitor, ca monitor folosesc un TV smart de la Hitachi model 24HBC05A (61cm diagonală).
Mai vreau să zic că pe unitate am instalat GTA 5 şi am jucat cu detaliile la Very Hight şi rezoluţia de 1920x1080, placa video îmi duce o rezoluţie maximă de 4k x2k...

| Sh3d0wPr0w explică:

Îmi mai poate da cineva, o altă soluţie pentru problema mea.