| TONYTNY a întrebat:

Am un virus foarte puternic cred... nu pot sa-mi instalez nici un program de antivirus sau orice alt program de curatat sau identificat virusi ce ma sfatuiti (sa reinstalez win?) sau exista si alta rezolvare

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Fara sa instalezi windowsul ->>> Instaleaza MalwareByte Antimalware din SAFE MODE si fa scanarea cu el tot din Safe Mode.

MalwareByte Il gasesti aici:
http://www.tpu.ro/......cat-acest/

SAFE MODE - este un mod de diagnosticare ce functioneaza pe toate sistemele de operare Windows, si care necesita o configuratie minima si drivere generice. Safe mode reprezinta pornirea windows-ului cu un numara minimal de functii necesare pentru lucru. Asa ca, mai jos vei gasi un mic ghid prin care vei afla cum poti intra in Safe Mode fara probleme.
Cum pot sa intru in Safe Mode?
1. Restarteaza calculatorul
2. Apasa butonul F8 pana cand iti apare Advanced options Menu (Reporneste computerul si apasa tasta F8 de pe tastatura inainte de a aparea ecranul de boot al sistemului de operare - tasta o apesi de mai multe ori si repede pana iti apare imaginea de mai jos)
3. In meniul care apare alege "Safe Mode" sau "Safe mode whit networking"
"Safe mode networking" e la fel ca "Safe Mod" doar ca include si internetul. Aici TU alegi ->SAFE MODE WITH NETWORKING.
Vezi foto: http://img534.imageshack.us/img534/3794/windowssafemode.gif
4. Iesirea din "Safe mode" se face simplu, restartam calculatoru si alegem optiunea "Start windows normaly"
Daca nu reusesti sa rezolvi problema in "Safe mode" poti alege si "Last known good configuration" – optiunea aceasta intoarce sistemul la starea optima.
Vezi foto: http://windowsgeek.info/wp-content/uploads/2011/03/5cir12.gif
5. Asteapta ca sistemul de operare sa incarce anumite fisiere necesare deschiderii lui. Succes!

1 răspuns:
| Salontanul a răspuns:

Da. Instaleaza Windowsul fara sa pastrezi nimic din ce ai. Sterge partitiile si refa-le. Este singura solutie daca nu ai un antivirus care sa porneasca (boot-eze) de pe CD.