| Alexandru390 a întrebat:

Aș vrea să îmi iau un pc mai pentru gaming. Dacă sunteți pricepuți sau știți din astea ajutați-mă. Pc-ul are o placă video amd Radeon rx580 8gb, 8 GB ram. Restul nu prea mă interesează. Procesorul e cam slab dar o să îi pun altul. În rest toate componentele sunt ok. Doar placa spuneti-mi dacă face față jocurilor.

4 răspunsuri:
| codrinmaestruldumelor a răspuns:

Buna, placa aceia video este foarte buna pentru majoritatea jocurilor video aparute recent.

| Alexandru390 explică (pentru codrinmaestruldumelor):

A ok. L-am găsit într-un calculator de 1700de lei.
https://m.emag.ro/......D3DL76BBM/

| codrinmaestruldumelor a răspuns (pentru Alexandru390):

Singurul lucru bun pe care il vad in acest sistem este placa video, in rest procesorul nu cred ca ar fi pe masura ei, iar doar un ssd de 120 gb mi se pare foarte putin.

| Saddest a răspuns:

In bugetul acela poti gasi ceva mai echilibrat, daca vrei sa pui un procesor mai nou o sa trebuiasca schimbata si placa de baza si ramii deoarece procesoarele noi au nevoie de o alta placa de baza iar procesoarele si placile de baza noi nu suporta ram ddr3, numai ddr4. Eu zic sa te orientezi spre ceva mai echilibrat(chiar daca placa video este buna, nu o sa functioneze la adevarata performanta deoarece o tine procesorul si face bottleneck). Probabil ceva mai echilibrat va rula mai bine chiar daca placa video ar fi mai slaba, daca iei ceva mai nou e si posibilitatea de upgrade mai buna. Daca vrei doar sa stii despre placa video, este buna. O detin de un an si ceva, duce csgo pe low 300 fps si orice titlu nou cu setarile high in minim 60fps.