|

Heii TPU.`happyAm si eu cateva intrebari despre imvu:1.Cum poti crea in imvu?2. Dati`mi un site cu un outifit [da nu EMO]Va roghappy3.Cum pot face credite? dar in afara d pets, refer a friend, myyerbook.4.Cum ma pot face VIP[fara bani]k vad k Imved nu sa`a mai deschis.straight face5.Cum sa`mi pun poza la web profil?Dau fundita la raspunsurile cele mai bune si detaliate.batting eyelashesPa.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

1. Pentru a crea trebuie sa fii Vip si sa ai credite reale. Intrii pe imvu.com si te faci creator [Create-Creator Center] apoi o sa ai acces la "Create" in Client-ul Imvu.
2. Nu stiu ce doresti. Daca vezi o persoana cu un Outfit frumos poti intra pe HP-ul ei/lui[view homepage] sa cauti " My outfits " si sa dai "Try" doar daca nu le are ascunse.
3.Inafara de pets, refer a friend, myyearbook mai sunt ofertele "Complete a partener offer" si "Watch a partener video "; la cele mai multe platind. Poti folosi un proxy switcher si sa iei un ip. din alta tara pentru mai multe oferte [ trebuie sa iti schimbi tara si de "Account" ]. Altele nu exista; doar cumparand.
4. Nu stiu alt site in afara de imved.
5. Pentru a iti pune o poza din calculatorul tau la profil trebuie sa o ajustezi la 160x220 [poti folosi photoscape - "Resize " ] si poza sa nu aiba mai mult de 200kb. Intrii pe www. imvu.com si dai la "Account" apoi ai "Profile Settings" si "Upload Avatar Image". Apesi "Browse" iar apoi dai "Update Profile".

| explică (pentru ixVodKa):

Merci:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru ixVodKa):

Mersi:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

It actually worked this time I got this IMVU credits code and it was legit! Check this site out imvucreditsgenerator{dot}com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Just tried http://theimvugenerator.com/ - I got free IMVU credits here! Get yous too in less than two minutes! It rocks!(7wnD0YJcPV)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează