| Rinushor a întrebat:

Het TPU!
Am nevoi mare de ajutor si primului raspuns care chiar ma poate ajuta ii acord fundita.
Mi am facut un nou id si am dat add la vreo 5 persoane dar dupa asta numai pot.In adress book merge da nu si la friends.Am crezut ca e de la yahoo o eroare dar prietenilor mei nu li se intampla asa. E doar id asta nou caci mai am unu si pe ala pot aduaga.

As vreau sa stiu cum pot rezolva situatia si daca nu se poate rezolva as vrea sa stiu cum pot sa sterg pe loc id ul (nu in 90 de zile sau marog.)ca sa mi l fac iar cu acelasi numa sad

3 răspunsuri:
| KHABUL a răspuns:

Deci sa-ti explic(intai buna):Asa deci pe id-urile noi te lasa sa pui cate 5-6 maxim 7 id-uri pe zi deorece e nou am un sfat pentru tine ori mai astepti cateva zile sa poti pune mai multe odata ori pui cele mai importante azi si restul maine intelegi.bye

| KHABUL a răspuns:

Bai Rino ti-am explicat ce poti sa faci:iti spun din propria experienta asa am patit si eu si tot ca tine m-am enervat dat in o saptamana sigur reusesti sa le pui pe toate asa iti face la incetut pentru ca e nou dar daca astepti peste 1-2 zile poti sa pui mai multe 10-20 chiar. sper ca ti-am fost de ajutor.O viata buna.bye

| Rinushor explică:

Nu stiu ce sa zic...imi apare un mesaj ca cererea mea a durat mai mult decat trebuia sau asa ceva sad