Romania este a patra tara din lume care organizeaza un turneu Major

Romania va organiza, pentru prima data in istoria sa, un turneu Major de Counter-Strike: Global Offensive, fiind a patra tara din lume dupa Germania, Suedia si Polonia care au avut un turneu de asemenea anvergura. DH Open, gazduit de DreamHack Cluj-Napoca 2015, intre 29 octombrie -1 noiembrie, va fi ultimul Major din acest an.

 

Major este rangul cel mai inalt acordat de compania americana Valve, proprietara jocului, turneelor profesioniste CS:GO care se remarca prin prestigiul echipelor participante, calitatea productiei si valoarea premiilor.  

 

Prin urmare, fanii CS:GO vor avea ocazia sa urmareasca pe scena Salii Polivalente din Cluj-Napoca cele mai bune 16 echipe din lume in drumul lor catre titlul de campioni si premiile de 250.000 USD, intr-o productie exceptionala semnata de PGL.  

 

Unul dintre principalele motive care a determinat Valve Corporation sa aduca Major in Romania este productia unica realizata recent de PGL, printre care cea pentru liga internationala de CS:GO, PGL Season 1.  

 

Opt echipe vor primi rangul de Legends si implicit o invitatie directa pentru a participa la turneu, in functie de performantele lor la ultimul Major. Alte opt echipe vor avea ocazia sa participe in turneu, cu titlul de Challenger castigat in urma calificarilor online. Ultimul Major, gazduit de Germania, a adunat doar la meciurile din finala aproximativ 9 milioane de spectatori pe stream.  

 

Bilete si abonamentele DreamHack Cluj-Napoca 2015 pot fi cumparate de pe shop.computergames.ro. Biletele se gasesc si pe bilete.ro, MyTicket.ro,  in magazinele Germanos, Inmedio, din oficiile Postei Romane, libraria Mihai Eminescu, caseriile Metrou Unirii 1 si Palatul Copiilor Bucuresti. Informatii suplimentare se gasesc pe platformele oficiale de comunicare: dreamhack.ro si facebook.com/dreamhack.ro

14 răspunsuri:
| PrunaPătrată a răspuns:

Am fost la Cluj si am vazut tot pe-acolo, totul e foarte tare, pana acum ceva timp, in Romania nu exista gaming de calitate inalta din punct de vedere al concursurilor si al premiilor.

| DoctorUnivers a răspuns:

Pacat ca nu este un turneu major de FIFA sau Fifa Managerbig grin

| SaTaNa2005 a răspuns (pentru DoctorUnivers):

Pacat. laughing

| Pufoseniiee a răspuns (pentru DoctorUnivers):

Copii obsedati!

| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Turneu de jocuri online? Este chiar frumos sa vezi ca si tara noastra a inceput sa aiba gameri talentati care sa stie cum sa se bucure de jocuri... Sunt oarecum surprins, la cat de multi gameri "nocivi" avem sad
Oricum, cu toatea acestea era de asteptat. Avem programatori foarte buni... pana si in jocul League of Legends *considerat un fenomen mondial * multe dintre caractere au fost concepute de romani *nu majoritatea dar destule* Dupa ce am creat atatea jocuri *sau am ajutat la crearea acestora* era de asteptat ca tara noastra sa inceapa sa organizeze astfel de turnee.
In astfel de momente chiar esti fericit ca esti roman.
O zi placuta in continuare!

Later edit : Acum a aparut toata intrebarea. Deci era Cs GO... Nu am vazut la inceput...

| Pufoseniiee a răspuns:

Aha

| SalatăGamingHD a răspuns:

Http://computergames.ro/......ntru-csgo/


Copy + paste? Serios :)) mă aşteptam la mai mult din partea voastră.

| raduflorentinb34 a răspuns:

Unde e turneul?

| xRoGo a răspuns:

Mișto!

| madalina19mic a răspuns:

E si DOTA 2 nu doar cs go.

| Conspirationistul a răspuns:

Insfarsit poti vedea si gameri priceputi in Romania nu doar MaxInfinite, Iraphael si other stuff