| AlexandruShark a întrebat:

Salut! Am si eu o intrebare legata de metin : Ce bonusuri trebuie pe 6/7 ca sa dai bine din hit pe arc? Eu stiu ca patrunderea (patrunzatoarea) este buna. Asa este? Dau funda la un raspuns bun! happy

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Eu joc de cel puțin șapte ani metin și i-am răspuns la întrebarea legată de critică și pătrunzătoare pentru bonusurile 6/7, tu i-ai scris un răspuns nefolositor care sunt legate de bonusurile pe armă 1/5. Nu a cerut ajutorul pentru bonusurile 1/5. Nu am scris că ai nevoie doar de critică și pătrunzătoare pe bonusurile 1/5 când întrebare este legată doar de bonusurile 6/7. Așa că nu te trezi tu să îmi spui că nu am habar metin, când tu nu ai habar despre bonusurile 6/7, doar de 1/5. Apropo, dacă nu știai că critica este mai bună decât pătrunzătoare, caută pe internet ghiduri despre ninja arc. Critica cu pătrunzătoare mărește DMG-ul.

| AlexandruShark explică (pentru FemeiaPisică):

Iti multumesc! Uite si diferenta : de la 10-15k hit, ajung acum sa dau si 20-30k happy Iar in cei mai slabi chiar si mai mult!

5 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Critica este mult mai bună, iar împreună cu pătrunzătoarea se adaugă încă 50% la DMG.

| 1Hit2Down a răspuns (pentru FemeiaPisică):

Serios? Cine ți-a spus ție prostia asta? Vrei să spui că dacă-mi pun critică și pătrunzătoare pe toate itemele ( care permit acest bonus,bineînțeles ) îi rup pe toți? Tu habar n-ai metin, degeaba ai bonusurile astea, sunt unele mult peste ele, care contează mai mult, astea sunt doar să te întărești puțin.

| 1Hit2Down a răspuns:

Salut! Pe armă adaugi semi-oameni maxim + dexteritate ( astea sunt principale, dacă nu le ai, arma e 0 ), farmec, critică, pătrunzătoare ( două din ele, eu prefer farmecul ).

| xPiccolo a răspuns:

Fii atent.
Pentru aparare pui rezistenta la rase.
Pentru atac pui Critica, Patrunzatoare. si STR daca intra;)

Uite un server fara 6/7

Metin2 Iron.
Server deschis pe data de 08.01. 2014.
Hostat. Populat
Fara donatii... deci fara MODATI.
EVENTE PESTE EVENTE
LVL MAXIM 250
Iteme NOI +29 la evolutii

ItemShop Cu VOTARE

.S.U.P.E.R..S.E.R.V.E.R.

SITE>>> http://www.metin2iron.ro/sv/
FORUM>>> www.forum.metin2iron.ro

MA GASITI CU NUMELE DE : [SGA]fLyJeT