Cred ca din cauza la supraincalzire avand in vedere si vremea de afara
curatal de praf si daca face tot asa atunci recomand schimbarea pastei termoconductoare
Poate, dar nu stii daca mai ii face asa si la alte jocuri... andynho mai iti face asa pe alte jocuri sau numai pe pes?
Mai imi face si la alte jocuri.
AlinKun are dreptate! Orificiile de la ventilatoarele care aspira aerul sunt infundate si necesita o curatare completa.La fel de bine, le poti aspira cu un aspirator de masina sau in lipsa, cu unul normal.Aceste jocuri sunt foarte "grele" si suprasolicita calculatorul la maximum.Asadar daca te pricepi desfa-l si curata-l, iar daca nu, numai il aspiri si n-o sa se mai opreasca.
Ba da! La partile laterale sau in partea de jos, sunt niste aerisiri.Depinde de tipul si marca laptopului, pe o parte aspira si pe alta refuleaza aerul fierbinte.Au ventilator/oare de racire, la fel ca unitatile mari.Cu exceptia mac-urilor toate au aerisiri, aici referindu-ma la mac-uri moderne.Asa ca fa ce ti-am spus.Sau cumpara-i un suport racitor pentru laptop.Este in jur de 17-30€.
Stiu din ce cauza e! Iti trebuie un suport pentru laptop. Pentru ca daca il lasi pe masa sau oriunde aprins, nu mai se aspira si el (ventilatoarele adica). Este un suport special pentru laptop. Sau daca nu iti permiti, Punel pe cateva cd-uri ca o sa se inchida in (probabil) 15-30 min. Succes!