| AndreiZzlol a întrebat:

Salut TPU, am și eu o întrebare.
Bunica mea consideră că pc-ul se poate strica din cauza jocurilor, pentru că ea nu știe (dar nu mă joc jocuri din acelea cu grafici mari și care îți cer un nVIDIA 1000 și ceva). Daca nu se întâmplă asta sunt șanse că pc-ul sa se poată strica? (ținând cont că mă joc maxim 2 ore pe el pe zi)

Plssss vreau sa o fac sa inteleaga

Răspuns Câştigător
| NicolaeCristianAnonymous a răspuns:

Salut, Spune-i ca sa inteleaga: Eu joc jocuri vechi, nu noi. jocurile vechi nu strica pc-ul. si ai destul spatiu in memoria pc-ului. Functioneaza asta. Pc-ul nu se poate strica, doar componentele daca le Suprasoliciti cu jocuri dinalea noi ca alea cu grafici mari, De obicei ori processorul, placa video, hdd, sau sursa se poate strica de la suprasolicitare sau daca sunt prea vechi si necuratate de praf. Daca tu joci jocuri care nu cer pc bun poti sta linistit, Ai grija sa nu iei vreun virus!

2 răspunsuri:
| Ventrue a răspuns:

Nu are cum sa se strice de la jocuri. Cel mult daca le iei din surse "nepotrivite" se viruseaza si in cel mai rau caz reinstalezi windowsullaughing Degeaba te chinui sa ii explici. E probabil vrea sa stai pe afara in loc sa fii "cu nasul in jocuri".

| Bobbye a răspuns:

PC-ul e facut pentru jocuri, oricat de slab ar fi, anumite jocuri ruleaza. De aia si windows are niste joculete preinstalate. Astea sunt aberatii, e prima data cand aud/vad ca jocurile iti pot strica PC-ul laughing)