Pai tu i-ai dat add tu care posibil ai dat bani pe un joc, nu l-ai luat de pe g2a cu cd-key sau alte cacaturi.  
daca nu iti apare add friend e de la privacy settings ale profilului  singurul lucru care-l poti face e sa ii spui sa-si scoata profilul de pe privat sau sa valideze mail-ul cu care se logheaza la steam in caz ca e cazul (nu sunt foarte sigur de ultima varianta) sper ca am ajutat 
si daca nu merge in niciun fel sfantu' duh il mai ajuta pe prietenul tau

Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Ar fi putut bloca cererile din greseala. se repara din setarile profilului dar daca nu inseamna ca ori tu ori el nu indepliniti conditiile steamului de a adauga prieteni (cumpara cu cardul/paypal/paysafe si alte minunatii un joc de minim 5 euro)
Cum ar fi putut sa le blocheze? Si chestia cu bagat banii in steam, a mai facut un prieten cont, nu a bagat bani si totusi l-am gasit si i-am dat add! Chiar eu l-am ajutat sa il faca!
			Pai tu i-ai dat add tu care posibil ai dat bani pe un joc, nu l-ai luat de pe g2a cu cd-key sau alte cacaturi.  
daca nu iti apare add friend e de la privacy settings ale profilului  singurul lucru care-l poti face e sa ii spui sa-si scoata profilul de pe privat sau sa valideze mail-ul cu care se logheaza la steam in caz ca e cazul (nu sunt foarte sigur de ultima varianta) sper ca am ajutat 
si daca nu merge in niciun fel sfantu' duh il mai ajuta pe prietenul tau