| exTaNzEeBaLL a întrebat:

Salut TPU,


Fratele meu mai mic a inceput sa joace de acum 3-4 zile un joc online pe pagina care este din alta tara si care face lvl foarte greu, chestia e ca ma bate la cap sa ai downloadez un cod (hack) pentru acest joc, iar eu am incercat sa ai caut si am gasit vreo 5-6 coduri pe youtube si toate acele coduri cand incercam sa le downloadez in calculator imi aparea pagina de download pentru cod si cand apasam Download imi aparea o chestie ca eu nu sunt din tara respectiva si ca nu am acces sa downloadez de pe acea pagina. Am incercat sa imi fac cont pe acel site dar cand dau registru ma trimite pe alta pagina.
Ce ar trebuie sa fac ca sa pot downloada de pe acel site care se afla in tara respectiva? ( in afara sa ma duc in acea tara ).


Ma scuzati ca am scris asta aici dar altundeva nu stiam unde.

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

Spune despre ce joc e vorba si o sa incerc sa te ajut.

| exTaNzEeBaLL explică (pentru William):

Deci acest joc se numeste Good Game Mafia este un joc pe pagina cu mafioti etc. iar fratele meu nu se poate descurca la el iar eu am zis sa ai caut un cod ( hack ) ca sa se poata descurca mai bine, dar paginile de pe care vreau sa downloadez hackurile sunt din alte tari si nu pot sa downloadez ca spune ca sunt din alta tara adica Romania si ca nu am acces sa downloadez de pe pagina lor.

| William a răspuns (pentru exTaNzEeBaLL):

Nu cred ca jocurile in browsser au hack, altfel pana acum gaseam si eu unul pentru Tanoth.

| exTaNzEeBaLL explică (pentru William):

Frate nu asta este chestia, hackuri sunt pentru orice joc aproape eu vreau sa stiu cum sa il descarc. doarece nu pot ca nu sunt din tara respectiva.

| William a răspuns (pentru exTaNzEeBaLL):

Mai sa fie! am cautat pe google si am vazut ca exista hack pentru jocul asta. Te rog sa ai rabdare sa caut un hack decent.

| William a răspuns (pentru exTaNzEeBaLL):

Imi pare rau dar nu am reusit sa gasesc niciun hack.

| CautNume a răspuns:

Si sa inteleg ca tu n-ai vazut "Conversatii", "Jocuri PC/online" sau "Tehnologie".