|

Salut TPU! Joi(13.03) ne asculta profesorul de biologie din toata materia si asa va face pana la sfarsitul anului scolar.As vrea sa-mi da-ti o sugestie cum sa invat foarte bine si sa iau 10. Dumnealui ne pune 6 intrebari(6+4 puncte din oficiu=10).Noi am ajuns la lectia cu ciupercile(sunt in clasa a 5-a). Pana acolo avem aproximativ 130-150 de cuvinte.Cum as putea sa le memorez? FUNDAA.~Scuze de CATEGORIE!~

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ai de invatat niste cuvinte invata pe rind cite 20-25, iar daca ai de invatat tema incearca sa o citesti de 3 ori apoi o povestesti si asa faci pina o inveti. invatatura placuta!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si tu vrei sa inveti ca papagalu` si a doua zii cand te duci la scoala nu mai stii nimic...Citeste definitiile pe rand si invata-le, daca citetesti 15 lectii odata nu retii nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sorry, but you're obsessed.
Oh, cum să numeri cuvintele pe care le ai de învăţat? Hm... poţi încerca zilnic să înveţi câte o lecţie. Btw, nu mai fii aşa osedat de notă, contează ce ştii, nu 10-le.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu azi am ajuns la ciuperci! Ideea este ca',daca ai invatat pana la lectia actuala,o sa iti fie usor sa iei nota mare.
Daca nu, eu zic sa inveti in mare, din fiecare lectie. Sa stii macar cate ceva din fiecare! Astfel, daca nu reusesti sa faci 10, poate scoti un 8...
Daca ai timp, incepe cu lectia cu ciupercile ...parerea mea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Te sfatuiesc sa pui mana pe carte, pentru ca "dati" se scrie fara cratima! Scuze, dar nu stiu cum sa te ajut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează