anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tpu.Recent am achizitionat un pc la mana a doua si cand joc cs 1.6, imaginea pur si simplu ingheata si nu mai merge absolut nimic.Este de la pc ul meu sau de la joc? Dau funda pentru cine ma lamureste si pe mine.(va rog raspundeti doar cei care stiti si va pricepeti)

5 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Probabil placa video nu are cele mai noi drivere, sau poate e pe moarte, depinde, poate sa fie si de la sursa.

| siriusblack98 a răspuns (pentru bogdan324):

Hai ma pe bune de la sursa? tu chiar nu te pricepi la pc.Scuze ca zic asta dar daca era sursa se oprea pc ulwinking

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Componenete calculatorului, ce cs ai?,(Cs merge si placa video de

| bogdan324 a răspuns (pentru siriusblack98):

Nu ai specificat daca pc-ul se oprea dupa ce se bloca imaginea deci nu am de unde sa stiu,si da, uneori poate fi si de la sursa, deci degeaba zici ca nu ma pricep ca de fapt tu nu pricepi, sa stii ca si sursa are o contributie in jocuri fiindca daca sursa este pe la limita, componentele nu vor putea primi multa energie deci performanta lor va fi mediocra.Macar ai incercat sa instalezi ultimele drivere la placa video priceputule?

| siriusblack98 a răspuns (pentru bogdan324):

In primul randtonguelaca video are toate driverele instalate.Si 2:pc ul nu se oprea(nici nu am spus ca se opreste)ci doar ingheata imaginea si nu mai merge nimic. Oricum nu face mereu chestia asta...ma gandesc ca poate este de la cs 1.6 si nu de la pc...