|

Salut TPU!Știe careva dintre voi vreun program care atunci când webcam-ul detectează mișcare sa facă monitorul de la pc sa se închidă temporar sau, nu stiu, poate chiar sa închidă calculatorul de tot. Asta deoarece fratele meu mai mic are un tic enervant de atunci când e la pc și se joaca începe sa sara sa dea din mâini ca nebunu de zici ca-și ia zboru. El spune ca nu se poate abține asa ca m-am gândit ca dacă ar fi vreun program sau ceva de genu l-ar putea face sa scape de tic-ul asta fixandui-se gen în subconștient ca dacă sare i se închide pc-ul

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://itstillworks.com/......-2423.html
Pe scurt, nu e imposibil dar nici usor. Conteaza ce webcam ai, daca ai ceva slab; sunt fel si fel de solutii:
https://www.youtube.com/watch?v=KBABFWuT-MM si software-uri, fiecare face ceva anume, dar nu cred ca o sa iti opreasca monitorul, chestia asta se face fizic; poate o sa-ti intre in standby maxim. Uite aici destule aplicatii:
http://www.ugolog.com/......ity-system
Mai util ti-ar fi un senzor cu raspberry pi

| a răspuns:

Acest program e ideial ce iti trebuie il descarci install si poti sa programezi pc in diferite stari sa se opreasca singura la o ora data stabilita de tine sa se reseteze sa stea in stenbay chiar si sa porneasca automat poti si anula comanda. E simplu de utilizat spor la lucru.
De aici descarci
https://www.wisecleaner.com/wise-auto-shutdown.html
daca nu merge scrii tu Wise Auto Shutdown eventual ce windows ai scrii for windows7
Sau daca vrei o varianta clasica in start/run scrii (shutdown -s -t 3600) 3600 sunt secundele/1ora nu poate fi anulat