| maryngeorge a întrebat:

Vreau sa imi fac un pc din bucati ( piese) si vreau sa-l fac online ca sunt mai ieftine, totusi am gasit multi reclamanti care au patit sa primeasca niste produse de proasta calitate.
Intrebarea mea este.Ati facut comenti online de la pc garage / eMAG? si daca da, ati fost multumiti de serviciile lor?
Voi ce parere aveti se merita sa imi iau un pc din pise online?

3 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Se merita din piese.Ai garantie pe fiecare.
Personal folosesc Emag de mult timp, si am cumparat pe bucati, de la el cel putin 50 de pc-uri pentru diferiti clienti.Nicio componenta nu a fost deteriorata/nu s-a stricat.Nu pot zice ca intotdeauna o sa le gasesti functionabile 100%, se mai intampla si cazuri sa nu functioneze, dar prea rar.Recomand EMAG daca vrei, si daca nu stii ce sa comanzi si ai un buget de 1000 Ron cel putin lasa-mi un pm si-ti arat ce sa-ti cumperi.

| maryngeorge explică (pentru CM7YRE):

Vreau sa iau cu tot cu periferice ca pe asta il las altuia si ca pret in jur de 1800-1900-2000-2100, mas baza pe Intel am auzit ca e bun

| CM7YRE a răspuns (pentru maryngeorge):

La suma asta, iti creezi lejer o configuratie cu cel putin i3, poate si i5, cu o placa video de minim 1 gb pe 128 care ruleaza majoritate din jocurile existente, plus 4-8 gb de ram, o sursa consistenta si hdd bun blue sau black daca gasesti. Daca nu gasesti o configuratie buna sau vrei ajutor lasa mesaj in PM.