Daca nu ti-a introdus penisul in vagin/anus si nici nu te-a obligat sa-i faci oral, legea nu prea te ajuta, e doar molestare, nu viol. Oricum, fostul tau e un nenorocit, nu merita nici macar ura ta, uita-l.
Da, poate fii arestat si condamnat la puscarie juvenila, daca ai fost violata.
Daca are peste 14 ani si faci plangere penala poate fi acuzat si condamnat, dupa caz, pentru infractiunea de viol (daca a fost act sexual) sau agresiune sexuala.
E putin delicata situatia, nu vreau sa intru in detalii insa ca sa ajungi in situatia aia presupune cativa pasi. Ca doar nu a facut-o pe strada ma gandesc. Cand e vorba de un raport sexual trebuie sa fie de acord ambii parteneri. Depinde acum si cum ai fost agresata, ce a presupus asta si multi alti factori. Nu vreau sa te descurajez si imi pare rau pentru trauma prin care treci, insa nu cred ca e locul ideal de a dezbate o astfel de problema. Tinand cont ca amandoi sunteti minori cel mai bine presupun e sa discuti cu unul din parinti daca ai de gand sa mergi mai departe cu anumite demersuri.
A facut-o intr-un parc si m-a atins in locuri intime chiar daca eu i-am zis nu si am incercat sa ii iau mana si sa plec dar nu am putut si nu e singurul lucru pe care l a facut
anonim_4396 întreabă: