| StefanDrg a întrebat:

Am poprire de 816 lei pe contul bancar de la o amenda veche de circulatie. Eu tresa merg sa platesc amenda respectiva la taxe si impozite locale sau bag 816 lei pe cardul bancar unde e poprirea si ii iau ei automat si am scapat? Funda

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti depune banii in cont sau poti plati direct amenda.

| eliancodrut a răspuns (pentru Ioandelasal):

Erata: bani, nu bai. Dar e bine sa ai macar o parte din bani intrati in cont, altfel o sa se indrepte spre bunuri si mai mare daraua decat ocaua.

| Ioandelasal a răspuns (pentru eliancodrut):

Nu mie trebuia sa-mi spui!
P.S. Si nu este nevoie sa te corectezi cu o noua postare, se poate sa-ti corectezi raspunsul.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De obicei amenziile se platesc la poștă, mergi la posta si intrebi acolo la ce ghiseu se platesc amenziile de circulatie, si dupa ce platesti, cu chitanta mergi la politie sa faci dovada ca ai achitat, scoate banii de pe card ca la posta nu poti platii cu card.

| eliancodrut a răspuns:

Cand iti intra bai pe cont o sa fie opriti automat.

| eliancodrut a răspuns:

Vreau sa-ti mai spun ceva: nu merge nicaieri sa platesti amenda, ca s-ar putea sa o platesti de 2 ori si apoi o sa umbli sa rezolvi problema.
Daca ti s-a pus poprire, depune in cont banii necesari ca sa fie luati pentru amenda. Si cu asta ai terminat. Daca o platesti - la CEC se plateste -, pana iti ridica poprirea, iti ia si bani din cont.