Si eu vreau sa dau la academia militara, daca vrei detalii, da-mi mesaj, ce poti sa stii in principiu? trebuie sa iei bacu, si sa dai probe: sportive, psihologice, matematica(sau romana), engleza. matematica este m1, iar engleza. destul de dificila, academia tine 3 ani, si este dura..Academia militara este in Sibiu.
Treburile stau asa daca treci bacul cu bine ai de sustitun examene de intrare la academie sport psihologie si diferite discipline pe care le-ai avut la BAC. Acolo inveti 3 ani + masteratul 2 ani termini cu gradul de locotenent dupa care esti nevoit sa activeti 5 ani dupa abslovire in domeniul pe care ti l-ai ales iar la 45 de ani cu dorinta ta pleci la pensie sau activezi mai departe salariul unui incepator nu stiu la noi in Moldova un incepator are 2 lei.Cam asa mai degraba ti-as recomanda Academia de Politie.
Daca vrei sa mergi la tancuri, trebuie sa urmezi aceasta sectie din cadrul Academiei Tehnice Militare. Asadar fa mult sport si invata multa matematica, engleza, fizica.