Lasă mașina în fața blocului sau in fața casei fără plăcuțe, ca oricum în câteva ore ți le fac. Nu o să zică nimeni nimic. Și la DRPCIV mergi și tu cu un taxi/bolt. E atât de greu?
Stau la 100 km distanta de DRPCIV din resedinta de judet. N am cum sa iau Bolt si nici n as plati pe Bolt atata oricum. Am bagat gaz in masina special pentru drumul asta.
Atunci las o in orice parcare fara numere, ca in cateva ore nu iti face nimeni nimic. Eu ma gandeam ca poate mai ai altceva de facut intre timp. Normal ca nu poti merge cu masina fara numere dar daca o lași parcata nu îți face nimeni nimic. Eu am lăsat o în fața blocului.
Sper sa fie asa. As lasa o la lidl/kaufland/penny/vreun mall de acolo. Aia din ce stiu e parcare privata si nu cred ca se leaga. Mi e ca poate nu se gata in aceeasi zi daca optez pentru preferentiale si atunci am pus o rau daca o las in parcare acolo in fata la DRPCIV. Curte sunt 99% sigur ca n are, m-am tot uitat pe maps si nu vad unde ar putea sa fie. Bine daca m ar tine o zi m as intoarce cu autobuzul clar dar de asta trebuie gandit dinainte unde s o tin… la vreun mall cred ca ar fi bine zic eu nu? Nu cred ca inchid locul ala…
Îți faci prea multe probleme pentru niște numere eu spun din propria experiență că la mine la niște numere preferențiale a durat în jur de 4-5 ore și crede-mă că în alea 4-5 ore n-o să zică absolut nimeni nimic. Dacă găsești loc pe lângă de rece PIB las-o acolo dacă găsești loc un pic mai departe n-are nimic dacă îi dai numerele jos și o lași câteva ore acolo n-o să-ți dea nicio poliție amendă n-o să-ți facă nimeni nimic la mașină. Fii și tu m-ai descurcăreț că bănuiesc că ai o vârstă ar trebui chestiile astea să le gândești singur.