| Teo05 a întrebat:

Bună! A început admiterea la una din facultățile la care aș vrea să aplic și prin opțiunile de pe admiterea online se află "sunt exmatriculat sau retras". Țin să menționez că eu anul trecut am intrat la ASE pe finanțe bănci și m-am retras după un semestru, am fost pe buget la ASE. Ar trebui să aleg "sunt exmatriculat sau retras" sau "absolvent dintr-o promoție anterioară"? Iar la opțiuni din ce am înțeles ar trebui să aleg doar locul cu taxă având în vedere că am fost pe buget la ASE (chiar dacă site-ul mă lasă să aleg și locul bugetat).

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vei bifa retras si apoi poti alege ambele optiuni, respectiv loc bugetat sau loc cu taxa.
Daca alegi loc bugetat si reusesti va trebui sa prezinti dovada ca ai achitat cheltuielile de scolarizare la ASE.

| Teo05 explică (pentru Ioandelasal):

Problema e că atunci când am mers în ianuarie să strâng semnăturile de pe fișa de lichidare nu mi-au cerut să plătesc cheltuielile de scolarizare. Sunt din București, nu am avut nevoie de cămin etc., doar că am fost pe buget și am apucat să semnez acel contract de la început de an. Din ce am înțeles de la alte persoane, voi fi pusă automat pe locurile cu taxă?

| Ioandelasal a răspuns (pentru Teo05):

Plata cheltuielilor se cere doar daca vrei sa urmezi alta facultate tot pe loc bugetat si dovada platii se cere la a doua facultate.
Regula este ca la a doua facultate intri pe loc cu taxa si doar daca nu exista locuri cu taxa trebuie sa platesti cheltuielile de scolarizare la prima facultate.

| Teo05 explică (pentru Ioandelasal):

Okay! Mulțumesc!