Da, are dreptate avocatul, vei primi dovada cu drept de conducere doar dupa expirarea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce cu care ai fost sanctionat anterior.
Adică voi primi dovada, la 25 februarie peste 8 zile mai exact va expira perioada de suspendare anterioara, și înțeleg ca voi primii dovada de conducere pana ce voi fi trimis în judecata? Sau e o gluma făcută ca toți ceilalți de pe TPU mulțumesc!
			Da, vei primi dovada, pe cate 30 de zile, pe timpul urmaririi penale si a judecatii se aplica prezumtia de nevinovatie.
Doar dupa condamnare permisul de conducere iti va fi anulat.

Mulțumesc frumos, nu știam sigur, avocatul mi-a spus ceva dar asta a fost fix în ziua întâmplării și eram foarte stresat nu înțelesesem atât de bine, seara buna.
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă 

Știu asta, însă până voi fii judecat era întrebarea mea, mai pot circula? Mi de eliberează o dovada de circulație pana când voi fi trimis în judecata?
Nu știu cum funcționează, un avocat mi-a spus pur și simplu sa fac o cerere la comandant și sa îmi ofere dovada cu drept de circulație pana ce voi fi judecat, dar vreau sa știu sigur dacă a trecut cineva prin asa ceva și dacă chiar asa se va întâmpla
Nu mai spui nimic domnule HATER? CUM CE DOVADA SA PRIMESC? Citește mai sus ce a spus domnul ca voi primii dovada de conducere.