| Pixishor a întrebat:

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema la care as aprecia un pic de ajutor. Deci, in urma cu 5 ani-in 2012 -mi-am facut un abonament la Orange. Toate bune si frumoase. Pana in 2015 cand am plecat in asia, luand cartela cu mine. La intoarcere, dupa 4 luni, am constatat ca am niste facturi mari. Le-am achitat considerand ca, poate, sumele ar fi explicate prin rooming. Urmatoarea factura mi-a venit de 3700 de lei! Am fost la un shop de-al lor si mi-au zis ca am avut un consum mare de internet- fapt care era imposibil avand in vedere ca la momentul respectiv eram intr-o zona in care internetul era un vis! Refuzandu-mi o explicatie pertinenta, am refuzat si eu plata facturii. Intre timp am
Plecat iar din tara iar sora mea, stresata fiind de mama care tot primea facturi din ce in ce mai mare de la o firma de recuperari a carei nume imi scapa acum. Parca top-ceva, a mai platit 2000 de lei din cei 5700 care se inmultisera, fara acordul meu in prealabil. Idee e, ca acum suma e tripla si tot primesc scrisori amenintatoare la adresa mamei. As vrea sa stiu ce se poate intampla in eventualitatea refuzului platii in continuare? Pot fi actionata in instanta si se poate ataca proprietatea mamei, eu folosind la data respectiva actul sau de proprietate pentru abonament? Va multumesc!

3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Pune-i intreabarea asta domnului Iondelsal. Este un jurist cu vechi state si amabil: https://www.tpu.ro/utilizator/scyw S-ar putea chiar sa-ti raspunda intre timp.
Da-i link-ul tau cu intrebarea asta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Orange e o companie de tepari si profitori. Scapa de ei imediat.

| Arietyx a răspuns:

Vorbeşte din nou cu cei de la Orange. Poate fi o problemă, iar internetul tău este consumat fără să faci ceva.